Şimdi Ara

Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel’in yeni akıllı telefonu Venus 3 bugün tanıtılıyor. Fiyat avantajı ile öne çıkan telefon, Mediatek 6735P işlemci ile geliyor. 4 çekirdekli ve 64bit destekli bu işlemci 1GHz saat hızında çalışıyor. Snapdragon 410’da olduğu gibi ARM Cortex-A53 MPcore mimarisini kullanan CPU, ARM Mali-T720 GPU ile desteklenmiş.

    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de!

    16GB dahili hafızası bulunan Venus 3, 1GB RAM ile desteklenmiş. 32GB’a kadar microSD kart yuvası ise depolama konusunda genişleme çözümür sunuyor. Telefonun 5inç büyüklüğündeki IPS ekranı 720x1280 piksel çözünürlük üretiyor. Gorilla Glass 3 koruma katmanı ile gelen bu ekranda inç başına düşen piksel sayısı 294.

     

    Kamera tarafındaysa 8 megapiksel çözünürlüğünde bir arka kamera görüyoruz. Önde ise 5 megapiksellik bir kamera mevcut. HDR özellikli arka kameranın ne kadar iyi bir performans ortaya koyduğunu testlerimizde göreceğiz. Bu arada Vestel Venus 3, içerisinde 4.5G LTE modemi de barındırıyor.

    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! 

    Yüksek Kapasiteli Batarya

    Android 5.1 Lollipop yüklü gelen cihazın en büyük artısı ise dev pili. Bu ekran boyutundaki ve bu fiyat seviyesindeki bir telefona Vestel 3140mAh kapasiteli bir batarya sığdırmayı başarmış. Donanım özellikler ve ekran boyutu düşünüldüğünde bu pilin üst sınıftaki rakiplerinden de iyi bir performans sergileyeceğini söylemek pek de hayalci bir yaklaşım olmayacaktır.
     

    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! 

    158g ağırlığındaki Vestel Venus 3 dev piline rağmen sadece 8.6mm inceliğinde. İlk etapta sadece Turkcell ile anlaşmalı olarak Turkcell İletişim Merkezleri'nde satılacak olan Vestel Venus 3’ün fiyatı 649TL olacak.

    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de!

    "İstanbul, Ankara ve İzmir’de hizmet veren Güvenüssü servisleri, elden teslimde 20 dakikada, Yurtiçi kargo ile gönderildiğinde 1 günde hizmet verebiliyor. Yedek parça ve işçilikten uygun fiyatlı hizmet sunuyoruz. Türkiye çapında 320 Vestel yetkili servisinde, cep telefonları için yazılım, aksesuar hizmeti ve ikame cihaz servisi veriyoruz. "

    Vestel bu cihaz ile birlikte kullanıcılarına canlı destek hizmeti de sunmaya başlayacak. Servis merkezine gitmeden bir çok sorunu çözmeyi hedefleyen Vestel’in asıl büyük bombası ise özelleştirilmiş servis garantisi.  Vestel bu garanti kapsamı için şu ifadeleri kullanıyor. "İstanbul, Ankara ve İzmir’de hizmet veren Güvenüssü servisleri, elden teslimde 20 dakikada, Yurtiçi kargo ile gönderildiğinde 1 günde hizmet verebiliyor. Yedek parça ve işçilikten uygun fiyatlı hizmet sunuyoruz. Türkiye çapında 320 Vestel yetkili servisinde, cep telefonları için yazılım, aksesuar hizmeti ve ikame cihaz servisi veriyoruz." Bu da Türkiye’de ve hatta dünyada ilk olarak nitelenebilecek bir hizmet garantisi.

    Vestel Venus 3'te Turkcell arayüzü ve Turkcell Müzik, Turkcell TV+, Akıllı Depo, Bip gibi Turkcell servisleri yüklü olarak geliyor.
     
    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! 
     
    Üretim bandından çıkan 001 kodlu ilk ürün Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'na hediye edildi. 
     
    Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de!
     
    Fiyat performans odağında bir ürün ortaya koymaya çalışan Vestel, Venus 3'e yerleştirdiği dev batarya ile adından epeyce söz ettireceğe benziyor. Fiyat konusu tartışmaya açık olsa da özellikle 1 saatte tamir garantisi veya yerine yeni telefon seçeneğinin sunulması son derece önemli. Cihaza dair asıl detayları yapacağımız testlerde sizinle paylaşacağız.
     
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri
    Vestel Venus 3 5020 Görselleri







  • 650 lira mı ? 50 lira daha ekleyin gidin General Mobile 4G alın. En azından 2 GB ramli, Android güncellemelerini ilk alan telefon sahibi olursunuz.

    Vestel ise 1 GB ram ve %99 çıktığı sürümle kalacak güncelleme falan almaz.

    Ama yinede :
    VESTEL ALMAYIN, ALDIRMAYIN. TÜKETİCİYİ SAF YERİNE KOYAN FİRMALAR BATMAYA MAHKUMDUR.
    Sayın arkadaşlarım , kardeşlerim, forumdaşlarım çevrenizde bulunan , telefon almaya niyetli yaşca büyük amcalara teyzelere ve telefondan anlamayan tanıdıklarınıza uyarılarda bulunun , bilgilendirin . kesinlikle vestel ve operatörlerin kurguladığı bu tuzağa düşmesinler . ortada çok büyük paralar ve kar marjı dönmekte. telefonlara rağbet göstermeyelim ve aldırtmayalım . Küçük bir ihtimal de olsa belki anlarlar türk insanın artık bu tür oyunlara gelmeyeceğini. saygılar iyi forumlar
    Ya bu Troller beni bir gün gülmekten öldürecek. Vesteli yalayacam diye YERLi, GURUR, VATAN MİLLET SAKARYA olaylarına girişen aklı evveller bizde zaten bunun yerine GM 4G öneriyoruz YERLİ markanın VİZYONu olanını, en azından bir şeyler yapmaya çalışan YERLİ firmayı öneriyoruz. Bu fiyata daha avantajlı bir sürü marka model var onları dile getiriyoruz Vestelin bu kafayla anca kendini kandıracağını sadece teknolojiden anlamayan 3 5 kişiyi kandırabileceklerini anlatıyoruz. Piyasayı bilmeyen biri bile telefon vs. alacakken bir yakınına soruyor Teknoıloji marketteki elemanlara bile soran kalmadı neredeyse yanında bir bilenle gidiyor almaya.

    Bu kadar vestelin yol haritasına karşı çıkan varken üstelik hem de yerli alternatif sunulurken ısrarla Sadece Vestel YERLİ markaymış gibi ıkınanlar, ölümüne savunanlar bir yol alın arkadaş gidin başka yerde yapın yıkama yağlamanızı. Biri de arada hükümeti korumaya kalkmış ne alaka ise bu konuyla.
    Bazı arkadaşlar laf ebeliği yapıp vestelin ürettiği telefonları savunma ihtiyacı duyuyorlar. bazı firmalarla kıyaslamalarda bulunuyorlar . yerli diyorlar biraz zaman tanıyın diyorlar. bakın arkadaşlar ben vestele karşı bir insan değilim evimde tv , buzdolabı var . vestel tv alanında piyasadan geri kalmayan ve yatırımları zamanında atan bir firma oldu .ben buradan vestel tv alın diyorum çünkü aynı standartlarda yabancı markalara gore fp cihazları satıyorlar. gelelım telefon olayına. telefon piyasasına çok geç girmişin ve ürettiğin telefonlar her yıl gelişeceğine tam tersine her yıl bir kaç sene daha geriye götürmüşsün.sizden ricam herhangi bir online mağazaya giriş yapın ve 700-800 tl altı telefonlara bakın ve bakmakla kalmayın maliyet hesaplaması yapın. vestel hem çok eski teknolojiyi üretip hemde yabancı firmalara göre vergi avantajı olmasına rağmen pahallıya satıyor.sen bu telefonu koy 300-400 tl ozaman derimki tamam fiyatının telefonu.ve biz türk halkı olarak vestelden beklentimizi yükselttik belkide tepkilerimiz bu bağlı olarak şiddeti arttı.yani kimse gelip bana iphone da 1 gb ram var bunda da demesın. bunu diyen insanla teknoloji ve inovasyon adına bir kelime dahi konuşmam.vestel telefonlarına karşıyım ve kendimi insanlarımıza karşı sorumlu hissediyorum ve yazıyorum. kesinlikle ama kesinlikle bu paraya bu telefonu almayın aldırtmayın. gidin çevrenizide bilgilendirin.

    @brktmr arkadaşımızın yazısına da katılıyorum sonuna kadar

    Kimse vestelin gelişimini eleştirmiyor. Eğer yerli uretimden dem vuruyorsa, halkin milliyetcilik duygusunu kabartarak alici kitlesi olusturuyorsa ve niyeti işini yaparken aynı zamanda da millete hizmet etmekse aynı donanımı daha ucuza satacak. Gerekirse maliyetlerini dusurene kadar zarar edecek. Diğer turlu sadece kendi cebini dusunen ve cebimdeki paraya göz diken bir firma olur benim gözümde. Para kolay kazanılmiyor. Ben daha ucuza aynı donanımı alabilecekken koskoca firmanın cebine kendi emegimle kazandığim parayı koyacak kadar enayi değilim. Aynı donanımı aynı fiyata sunsun gidip vestel almazsam namerdim. Ama beni yolunacak kaz olarak gören adamlara 5 kuruş çalışmaz benden
  • gelmesin detaylar.

  • detayları kargoyla yolladı sanırım :)

  • Ram 1 gb :D

  • Vestel tr de telefon yaparak para kazanamaz. Çin de ucuz işçilikle daha donanımlı telefonlar yaptırarak kazanır. Snapdragon dan vazgeçsinler mtk helio serisini kullansınlar. Bir de yazılıma abansınlar. Para yazılımda. Donanımı herkes yapıyor.

  • detaylara gidip kendinizi boş yere yormayın bence.

  • Vestel firmasının Arge çalışmalarını tebrik etmek lazım fakat neden inatla piyasada ki telefonların fiyat ve özelliklerine yetisemeyen ürün çıkartıyorlar.

  • Almayın, aldırmayın. Özelliklere bak fiyata bak. Hele o depolama nedir, maksimum 32 GB hafıza kartı takılabilen telefon mu kaldı. RAM'e değinmiyorum bile Bunun yerine General Mobile 4G alınır, güncelleme sıkıntısı olmadan kullanılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 7 Nisan 2016; 11:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon 400tl olmalı. Hediye etmek için.

  • 649 liraya 3140 mah pil güzel gibi ama işlemci ve ram bu fiyat için düşük.

  • şu telefona harcanan plastiğe yazık. Bana yerli merli demeyin herşeyi ile milletimizi kazıklamaya yönelik , tamamen çin malı ama manisada TOPLANMIŞ .
    Şu telefona harcayacakları zamana ve paraya keşke zte den adam akıllı bir telefon alıp getirselerdi .

  • üzgünüm ama çöp . gerçekten 1 gb ram ile ne yapmayı düşünüyor bunlar . vede fiyat 635 tl . -_-

  • Bu devirde 1 gb hala.. 1 gb ram ile programlar arkaplana alınmaz durmadan sonlanır yeniden başlar her açtığınızda. Böylece pilin de nefesi kesilir hadi iyi satırlar aynı fiyata p70 var iki kat güçlü işlemci iki kat güçlü ram. Pil de 4000 donanıma oranla aynı süreyi sağlar. Fiyat da hemen hemen aynı.

  • Vestel'i anlamaya çalışıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama cık olmaz böyle..

  • Her arabada bulunmasi gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Gb. Ram ile desteklenmiş! Amma destek ama... Tasarım ve logonun büyüklüğü çok kötü gösteriyor. Telefon yerine marka pazarlamaya çalışıyorlar.

  • quote:

    Bu ekran boyutundaki ve bu fiyat seviyesindeki bir telefona Vestel 3140mAh kapasiteli bir batarya sığdırmayı başarmış.


    quote:

    Vestel bu cihaz ile birlikte kullanıcılarına canlı destek hizmeti de sunmaya başlayacak. Servis merkezine gitmeden bir çok sorunu çözmeyi hedefleyen Vestel’in asıl büyük bombası ise 1 saatte arızalı telefon tamiri garantisi. Eğer 1 saat içinde sorununuz yetkili servis tarafından çözülemez ise Vestel size yenisini vermeyi taahhüt ediyor. Bu da Türkiye’de ve hatta dünyada ilk olarak nitelenebilecek bir hizmet garantisi.

    *************************************************************************************
    5inç telefona 3100 batarya sığdırmak gerçekten zor bir şey tebrikler Vestel. Ayrıca Xiaomi'nin 100$ sattığı ürünleri 700 TL satıp birebir değişim yapması Vestel'in yine bir dünya markası olduğunu gösteriyor.





  • fiyatta virgül hatasi var galiba. 64,9 tl dir o, bakin yanlis omasin :))

  • yıl olmuş 2016 hala 2014 teknolojisiyle telefon çıkartıyorlar. Yeni hiç-bir-şey yok. 650 liraya değecek hiç-bir-şey. GM 4G alıni güncellemesi sıkıntısız en azından. stok arayüz. Kendi parasıyla teknolojisiyle bu kadar kendini rezil eden bir firma olamaz. Zoraki telefon çıkartıyorlar, ZORAKİ. Zorlu grupmuydu bu ? ismiyle selef. saçmalık.

  • dosyalar büyüdü diyoruz,yıl 2016 diyoruz,4k diyoruz,4g diyoruz,grafikler konsol seviyesine ulaştı diyoruz...Vestel 1gb ön bellek hd ekran ve glass 3 kaplama diyor!..hoş 1gb bellek ram atan glass 3 ü cok görmemek lazım.


    Allah'tan bunlara muhtac değiliz...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.