< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Kasım 2023; 22:59:44 > |
Vestel O9900/O9930 (ANA KONU)

-
-
Aramızda başka kullanan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstation 5 Oyun performansı
OyuncuyaHaberyoutube
Vestel Oled 65O9930 - PlayStation 5 Oyun Deneyimi - Spider Man 2https://www.youtube.com/watch?si=V81PxuDTWsN7NVwr&v=OfOSXOJMq30&feature=youtu.be
Video 3 parçadan oluşuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu tv'nin paneli nedir ? lg mi ? yanık vs oluştu mu şimdiye kadar
-
-
ama lg nin hangi paneli var c2 deki panel mi nedir yani ?
-
Son attığım resimde panel detayı yazıyor hocam. TV ekranında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vestel 65O9930 yüksek fiyat 48.000 tl
tcl 65c845 varken bunu almak hiç mantıklı degil
-
Söylediğiniz TV'de aynı fiyat seviyesinde..
Aynı fiyat ama TCL + COOOK
VESTEL cok yanlış fiyat politikası izliyor bu fiyatadan satılmaz
Şuan Vestel 65O9930 kullanıyorum çok memnunum uzun süre kullanımdan sonra tecrübelerimi aktarıcam.
Bu uzun süre tahminen ne kadar sürer
F/P olarak TV taş gibi arkadaşlar, samsung Philips vs.. Led ekran alana kadar vestel oled almak en mantıklı tercih olacaktır. Finansal bir sıkıntınız yoksa tasarım donanım yazılım ve kumandasıyla LG tek atar
Vestel ODED teknolojisi olan modeli TCL ise Q-LED mini led teknolojisi. Arada kontrast farkı var. 2 teknolojiyi biraz araştırın. Oled ömrü daha kısadır ama renk ve kontrast farkı çok fazla. Led teknolojisi mini led olsa bile ışık sızdırır. Fakat günlük tv kullanımı için özellikle de aynı kanal sürekli izlemiyorsa oled de görüntü yapışmasına dikkat etmek gerek. Oled ömürleri ve kullanan problemleri için araştırma yaparken denk geldim yazayım dedim.
-
Salonda lg 55eg960v kullanıyorum 9 yılına girdi görüntü kalitesi hâlâ ilk günkü gibi mükemmel.
İlk boşlukta mini bir incele yapıcam inşallah
Hocam gerek inceleriz forumunda, gerek tavsiye forumunda paylaştım ama sana da bilgi vereyim. Bu cihaz tivo güncellemesi alacak diye servislere yazı gitmiş ama vestel müşteri hizmetleri bu cihazın tivo için donanımının uyumsuz olduğunu söylüyor. Açıkçası techwood, hi-level, regal gibi cihazlara giderken en pahalı vestel televizyona gelmemesi tam bir skandal. Bununla ilgili gerekli yerlere nasıl şikayeti yaparız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende QLed Vestel de var ona geldi umarım onun üst modeli olan bir TV'ye bu güncelleme getirmeme gibi bir hata yapılmaz. 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X