Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
26
Favori
85.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Bir korkunuz olmasın hocam, alışveriş yaptığınızda siz onay vermeden para satıcıya gitmez.



    Dikkat etmeniz gereken şey satıcının aldığı puanlar, yorumlar.Satıcı fazlaca ürün satmışsa ve puanı iyiyse (%95'ten fazlaysa) dert etmeniz gereken bir şey olmaz.Ben yıllardır sorun yaşamadım.



    TV aldığınızda da dikkat etmeniz gereken şey kargo geldiğinde etrafını iyice incelemek, hasar var mı kontrol etmek.TV kutusunu açmamanız gerekiyor ki servisin kendisi açması lazım.Aksi taktirde ürün garanti dışı kalıyor.Servis açtığında bir hasar ortaya çıkarsa o durumda ne oluyor onu tam bilmiyorum ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Selamlar.

    Ben, iyilik yapıp denize atmayı tercih ediyorum sayın hocam, Kimseden bir beklentim ve en ufak bir çıkarım yok. Sizlerin teşekkürü ve duası yetiyor bana.

    Ürününüzü İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yakın zamanda sorunsuz 2.40.6.0 sürüm yazılımı yayınlayacağım çekirdek yazılım konusunda, Muhtemelen sizin tv 2.40.2.0 ile gelebilir, eğer öyle gelirse güncellemeyi unutmayınız.


    Allah'a emanet olunuz.

    Ado hocam, tekrar teşekkür ediyorum. Televizyonun kurulumu Cuma günü gerçekleşti. V2.29.6.0 sürümüyle geldi ve internete bağlanır bağlanmaz update önerdi V2.29.11.0 sürümüne o anda güncelledik. Bundan sonraki güncellemeleri manuel yapmamız gerekiyor sanırım, sizin paylaştığınız başlıktan onlara henüz bakamadım.


    Çok samimi söylüyorum televizyonu büyük satıcıların showroomlarında 1 defa görerek renk konusunda pek tatmin olmamıştım, bilinen diğer markaları ön plana çıkarmak için bu televizyona gerçek ayarlarının verilmediğini düşündüm. Bildiğiniz gibi bu tip marketlerde büyük markaların direkt satışını gerçekleştiren başka kişiler de bulunuyor. Neyse tamamen bu başlıktaki yorumlara bakarak [ LG takıntısı da buradan geldi :) ] gözüm kapalı aldım diyebilirim.


    İlk izlenimlerim şöyle :

    1- Kanal geçiş hızı tatmin edici, yavaş değil.
    2- Görüntü yan açılardan da güzel.
    3- USB kaynağından film izlerken Türkçe altyazılarda bazı karakterlerin doğru çıkmadığını gördüm ayarlarda altyazı için Türkçe seçeneği yok. Yazılım güncellemesinden sonra düzelebilir belki.
    4- Bu forumda daha önce paylaşılmış ölü piksel ve diğer bütün test videolarını uyguladım, ekran kusursuz.
    5- Smart özelliği yavaş diye bir takım şikayetler var. Evet, internette sörf yapmak istiyorsanız pek tatmin edici bir hızı yok fakat içerisinde gelen uygulamalardan Videolar izleyecekseniz (Özellikle Youtube benim için yeterli ) oldukça tatmin edici, sorunsuz.
    6- Benim televizyonum LG IPS panel, ekran yan açılardan bozulmuyor görüntü iyi. ( Belki de tamamen algıya yönelik, yorum sizin )
    7- TRT 4K yayınındaki tek gözlemlediğim, hızlı görüntü geçişlerinde bir miktar iz kalıyor. Kayıttan da 4K videoları test edeceğim, sonuçları paylaşırım.

    Fiyat performans arayışında olan arkadaşlarım için yazıyorum.

    Televizyonu kullandığım alan ufak olduğu için mecburen yan açılardan TV seyretme zorunluluğum vardı bu yüzden sadece ekran tipi konusunda pimpirikli davrandım ve piyasa fiyatının üstünde 2.199.- TL'ye ürünü almış oldum. Böyle bir konuda endişeniz yoksa internetteki güvenilir satıcıların birinden ortalama 1.850.- / 1.950.- TL ( Çek, banka k.kartı indirimi gibi) civarında ürünü alabiliyorsunuz.

    Tek kötü deneyimim servisin ilk gelişinde televizyonu tedarikçiden almamış ve daha sonra montaj gününü ertlemiş olmaları oldu :) Bu da biraz komik bir durumdu, neyse sonradan hallettik.

    Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Foruma değerli bilgilerini paylaşan öncelikle Ado hocam ve bütün değerli arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canjan -- 14 Ağustos 2017; 11:38:19 >




  • canjan kullanıcısına yanıt
    Allah iyi günlerde sorunsuz kullanmayı nasip etsin değerli hocam.
  • Uzun zamandır TV almayı düşünüyorum lakin konuda okuduğum kadarıyla LG IPS panel tipi TV almak istiyorum. Uygun fiyatıyla almış olduğunuz satıcıyı önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apollon07 kullanıcısına yanıt
    Hocam servis kurdu hiç ayrıntı konuşmadık işten izin alıp gelmiştim şu an için bir sıkıntı yok netflix ve blutv de var ben tarayıcıya girdiğim zaman internet sayfası kendi kendini yeniliyordu siteyi açmıyordu bundan dolayı servisi çağırdım bu güncellemeyi yaptı ve şu anda bir sıkıntı yok çok şükür aynı sorunu yaşayan arkadaşlar servisle iletişime geçsinler hiç uğraşmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bu tvden almayi dusunuyorum ama merak ettigim bir sey var ayaklari ile birlikte kullaninca genislik ne kadar? Tv sehpasi bakacagim ona gore de?
  • Ado hocam sn:7783852 702443 zahmet olmzsa bakabilirmiyiz ips mi va mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar WiFi ile sorun yaşayan oldu mu. Yan odadan 3 diş çekiyor ve arada bir internet bağlantınız yok diyordu. Tv yi modemin hemen yanına koydum bu sefer 4 diş çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    benim modem 1 alt katta olmasına ragmen telefondan daha yüksek çekim gücü var tvnin wifisinin.


    @ado hocam ben kulaklık çıkışından amfiye bağladım televizyonu.Ayarlardan kulaklık cıkışını seçtim. Bu kulaklık için menüde ses ayarı var ama oraya girmeden ses açma kısma tuşlarına yönlendirebiliyor muyum ?
  • Ado bey; size sorularım olacak;
    1. en fazla 2300 tl bütçeniz var. 49 inç olmak koşuluyla hangi modeli alırdınız?
    2. alacağımız panelin VA mı yoksa IPS mi olduğunu satın alma esnasında öğrenme şansımız var mı?
    Şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba şuan vatanda indirim var 2078tl fiyatı acaba alsam mı kullananlar memnun mu? Tv ve bazen 4K film izlemek amacındayım



    Son mesajlar başka markalar hakkında hep. Acaba eski bir modelmidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bu TV PlayStation ile kullanımda üzer mi acaba ?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar slmlar. Bu tv yi bir kaç ay önce anneme aldım pek inceleme firsatım olmadı ama ilk kurulumda trt 4k da sinyal yok hatası vardı ... bu sorun acaba uydu veya lnb ı ile mi alakalı yoksa eksik bir şeyler mi var yardımcı olursanız ona göre ayar yapacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkancnr kullanıcısına yanıt
    Tkgs yi açın veya

    http://www.vesteldriver.com/TV_Kanal_Tablosu.html

    Linkteki hazır kanal tablosunu kullanin
    Dosyayı usb ye atın televizyona takip

    Menü /kanal listesi/uydu ayarlari/uydu kanal tablosu /usb den tv ye yükleme yi seçerek yapabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iz_for -- 27 Ağustos 2017; 15:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşım eve gider gitmez.deneyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 55UA8300 1 tb harddiskten usb 3.0 üzerinden 4k video oynatıyorum belli aralıklarla donmalar kasmalar oluyor aynı durumu yaşayan varmı vestel tvde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Bugün izlerken görüntü gitti ama ses var. Kapattım bekledim tekrar açtım yine aynı. Bilgisayar bağladım yine ses var görüntü yok. Tv ledleri yanıyor ama renk,görüntü yok. Servise vermeden önce 'şu sebeptendir' diyen var mı? Aynısı kendi tvsinde olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    TV fişini çekip bir süre bekleyip tekrar takmayı denediniz mi? Bende de oldu bir kere öyle çözdüm. Yazmışken cihazdan çok memnunum, Sanırım IPS ekran çünkü her açıdan gayet net ve renkler güzel. Dsmart CI modülle kullanıyorum gayet hızlı herhangi bir sıkıntı yok. PVR özelliğini de aktif ettim. Yayını durdurma ve kayıt işlemleri çok güzel. TV kapalıyken bile istediğim programı kayıt ediyor gelince izliyorum. TRT4K bile sıkıntısız kayıt ettim. Dosyayı bilgisayar takılarak oynatabildi ancak o kadar yani.
  • Merhaba arkadaşlar,

    TV nin kronik bir sorunu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 49UD9650 hakkında bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.