Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatrros

    Vestel alacaklar smart için almasınlar.Vestel'in bütün serilerindeki Smart olayı çok berbat ve acaip dandik.Youtubeden 2-3 dk lık videoları izlerken bile donup donup duruyor smart tv çok kasıyor interneti bırakın tv nin smart menu geçişleri bile rezalet ötesi.Smart yok gibi düşünün.Panel Görüntü kalitesi iyi ama...

    dostum ben youtube web de gezinti twitter gibi menulerini açtım gayet stabil ve hızlıydı internet hızından fark edebilir

    şuna hak vereyim smart da hiç bir bok yok onda haklısın

    9060 kullanıyom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MM.M60

    quote:

    Orijinalden alıntı: quatrros

    Vestel alacaklar smart için almasınlar.Vestel'in bütün serilerindeki Smart olayı çok berbat ve acaip dandik.Youtubeden 2-3 dk lık videoları izlerken bile donup donup duruyor smart tv çok kasıyor interneti bırakın tv nin smart menu geçişleri bile rezalet ötesi.Smart yok gibi düşünün.Panel Görüntü kalitesi iyi ama...

    dostum ben youtube web de gezinti twitter gibi menulerini açtım gayet stabil ve hızlıydı internet hızından fark edebilir

    şuna hak vereyim smart da hiç bir bok yok onda haklısın

    9060 kullanıyom

    Hocam selamlar ben 50 inc 8575 aldım torrent'ten dosya indirirken 750-850 kb hızla indiriyorum.Bence tv nin smartı sorunlu




  • VESTEL 42PF8175 aldım, pazartesi günü servis kurulumu yapacak.
    Kurulumdan sonra kontrol etmem gereken neler var?


    Ayrıca tv nin yanında snoppy kablosuz kulaklık ile vestel wifi aparatı da aldım.
    Ama burda okuduğum yorumlara göre çift ekranı kullanmak için ikinci bir uydu alıcı gerekiyormuş, işte bunu bilmiyordum ve kötü bir haber oldu benim için.
  • vestel vay be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınıza güvenerek Vestel 42PF8175 aldım kuruluma ne zaman gelirler elime ne zaman gelir bakalım =) İnşallah söyledikleriniz gibi çıkar ve memnun kalırım. İnanın çok dua edicem beklediğim gibi çıkarsa :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crystaL.NET

    Yorumlarınıza güvenerek Vestel 42PF8175 aldım kuruluma ne zaman gelirler elime ne zaman gelir bakalım =) İnşallah söyledikleriniz gibi çıkar ve memnun kalırım. İnanın çok dua edicem beklediğim gibi çıkarsa :)

    Dostum aldın mı sonunda, hayırlı olsun ben hala araştırıyorum yaa kafa duman oldu :) vestel bir türlü içime sinmiyor phılips ve samsung olarak düşünüyorum bende.
  • Arkadaşlar n11 de paraf kampanyasından yararlanarak VESTEL 42PF8175 tv aldım. Çek+puanla 1274 tl ye geldi bana. Bugün kurulum yapıldı. Teknik olarak tvden çok anlayan bir insan değilim fakat kendimce kurulumdan sonra farkettiğim bazı şeyleri paylaşmak istiyorum. Belki tv almadan önce araştırma yapanların işine yarar.

    -Öncelikle çift ekran özelliğini hemen kullanabildiğinizi sanıyorsunuz fakat çift ekran için tv nin 2 farklı kaynaktan yayın alması lazım. (2 farklı uydu alıcısı birisi zaten dahili var bir de harici takabilirsiniz , yada uydu alıcısı vs hdmi vasıtasıyla yaptığımız bağlantılar vs gibi tv nin 2 farklı kaynağından giriş olması lazım )
    Ayrıca diyelim ki bu girişlere sahipsiniz mesela dahili uydu alıcınız var ve bunun yanında internetten tivibu izliyosunuz yine yetmiyor. Çünkü paket içeriğinde 2 adet çift ekran gözlük çıkıyor fakat bu ekranlar için gereken kulaklık pakete dahil değil daha sonra almanız gerekiyor.

    -Kanal geçiş hızı biraz yavaş ama bence öyle aşırı tartışma yaratacak kadar da yavaş değil.

    -3d özelliğini henüz elimde 3d bir örnek film video vb olmadığı için deneyemedim ama 2dto3d den bir beklentiniz varsa fazla bir beklentiniz olmasın. 2d ile sanal 3d (2dto3d) arasında bariz bir fark yok .

    - Dahili wifi alıcısı yok fakat internet kablosu için jak girişi mevcut yani yakın bir yerde modeminiz varsa zaten internette işinizi görebilirsiniz.

    Tv konusunda teknik vb bir bilgi yada donanıma sahip değilim kendim araştırıp almıştım ve ilk kurulumda dikkatimi çeken eksik noktaları sizinle paylaşmak istedim. Bunun dışında fiyat performans olarak kesinlikle çok iyi bir ürün olduğunu , görüntü kalitesinin güzel olduğunu ve 3 yıl garanti olayının da ekstra bir avantaj olduğunu düşünüyorum.

    Alacak arkadaşlar güle güle kullansın.




  • Bende n11.com dan paraf kampanyası ve çekler ile çok uygun bir fiyata 8175 aldım.
    Dün kurulumu yapıldı, saatlerce inceledim, her özelliğini kullandım.

    İZLENİMİM: Fiyatına göre güzel bir ürün (bana 1260 tl ye mal oldu), bu paraya daha iyisi yok kesinlikle, gidip daha fazla para vermeye gerek yok, diğer markaları da çok araştırdım, sonunda mağazada bu ürünü iyice inceleyip öyle kararımı verdim. tüm özelliklerinin hakkını fazlasıyla veriyor. kanal geçişleri hızlı, yavaş olduğunu söylemiş yukarıda arkadaş ama bana gayet hızlı geldi, listedeki gereksiz tüm kanalları sildim, sadece izlenecek kanalları bıraktım, kanal geçiş hızının onunla bir ilgisi varmıdır bilmiyorum, smart özelliğini çok kullanmadım sadece youtube girdim ve gayet hızlıydı, hiç takılmadan video da izledim. 3d si tatmin edici (sanal 3d işe yaramaz).

    Çifte ekran teknolojisini almadan önce bayide denemiştim çok hoşuma gitmişti, tv nin tam karşısına geçip oturunca çok net görüntü alıyorsunuz.
    Çifte ekranı kullanabilmek için çift uydu alıcısı bağlamak gerekiyormuş, evlendikten sonra ikinci bir mini uydu alıp bağlamayı düşünüyorum, hanımla kumanda kavgası yapmayız o zaman :))) belki her zaman kullanılacak bir özellik değil ama evdeki iki kişiden birinin vazgeçilmez bir programı olduğu zaman kullanmak için gayet güzel bir özellik çifte ekran.

    http://www.n11.com/vestel-42pf8175-cift-ekran-3d-smart-led-tv-P21817477

    Ürünü burdan aldım. Ben 1500 tl nin üstüne çıkamam diyenlere bu ürünü tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 42PF8175 alanlar, yorumlarınızı bekliyorum aslında. Nasıldır? Daha kurulmadı ve heyecanlıyım :)

    Beğendiniz mi ? + ve - 'leri nelerdir?
  • Arkadaşlar 8175 n11'de çekle 1400'e geliyor önerir misiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9060 panel olarak farklı diye biliyorum. Vestel'in en üst serisi zaten. 9060 haliyle daha iyidir. Çift ekran yok sanırım kalan her şey ya aynı yada daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende açılmamış 9060 var. Firmamdan bağlantı hediyesi olarak geldi. Kısmetse 11. Aya yeni evime taşınacağın kurulumunu o zaman yaptıracağım. Şimdi bunu böylece versem bayiye, farkını verip 47" olan modeli alabilir miyim ? 42" model mevcut bende.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda televizyonlardan çok bahsettik ama hala nasıldır diye soranlar var.
    Özet geçecek olursak (8575 ve 8175 için) görüntü kalitesinden tatmin olmayanlar var ama ben gayet beğendim. lg tvlere göre daha canlı ve akıcı geldi bana.
    Çifte ekranı ben çok beğendim. Geliştirilebilir ama ilk sürüm olarak güzel.
    Smart menü ilk açılışta yavaş açılıyor o biraz sinir bozucu ama uygulamalar hızlı.
    Öncelerde youtube uygulaması çok kullanıldığında kilitlenme kapanıp açılma çökme gibi sorunlar oluyordu ama uygulama güncellenmiş ve sorunlar ortadan kalkmış.
    3d performansı filme ve videoya göre değişiyor. Lg test videoları çok güzel.
    Kanal geçişleri bence gayet hızlı.
    Eksi olarak ses çok kötü. 8w hoparlör kullanılması çok tatmin edici değil. Harici ses sistemi ile sorun çözülüyor.
  • Bu kadar yazı sonunda anladığım Vestel'in 600hz dediği televizyonların diğer markaların 600hz performansına yaklaşamadığı.

    Ancak 9060 ve 8575 arasında kağıt üstünde gördüğüm kadarıyla 9060 lehine hoperlör gücü dışında bir artı bulunmazken bir sürü eksi var ve buna rağmen 100 TL fazla fiyatı. Burada yazılanlar ile örtüştürdüğümde iki model arasında panel farkı olduğu sonucuna varıyorum. Belki 8575 sözde 600hz iken 9060 özde 600hz olabilir.

    8175 ise 8575'3 e göre 200Hz düşük olup aynı zamanda 200 TL daha ucuz. 1 HDMI ve ! scart girişi de eksik.

    Her ne kadar forumda bir temsilcisi bile yazıyor olsa da buradan güvenilir bir marka imajı alamadım ben. Oldukça teknik veriler ile Vestel'e yüklenilmiş ancak tık yok.

    Gönlüm LG 42LB652V'e doğru kaymaya başladı. Parafly ile alıp gelin arabamı da bedavaya getireceğim inşallah




  • ARKADAŞLAR İNDİRİM KODU VAR MI BİR ADET DAHA ALACAM 8175 ALACAM BU SEFER
  • MM.M60 kullanıcısına yanıt
    şuan Vestel in sayfasında sadece bayilerden alabilirsiniz yazıyor. yakında sisteme girer. eski kodlardan belki çalışan olur
  • yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    pf9060 modeli bende araştırıyorum vestel servis bir arkadaş buldum 9060 modeli önerdi bu modelin paneli ve anakart ı samsung dedi ama teknik olarak samsungu geçer dedi o yüzden bazı vestellerden fiyat farkı varmış öneririm ve garantisi daha fazla dedi kafam karıştı 9090 a bakıyordum.
  • 42pf8175

    öncelikle alan varsa kanal taşıma işlemi yapabilen yazabilir mi,

    ve

    kanal geçişlerinde sorun yok
    ancak diğer uygulamalardan çıkttıktan sonra kilitlenebiliyor, beklemek gerekiyor. bazen kanal geçişlerinde uygulamalardan çıktıktan sonrada kanal geçişlerinde bazen yaşlamalar oluyor, beklemek gerek,

    uygulamlarla işiniz olmazsa sorun yok,

    fiyatına göre alınabilir bir tv, başka gördüğüm tvl ere göre yerel bir markada görüntülerde sorun yok gayet güzel tv izlemek keyifli,

    maçlarda felan trt vb. biss çalışıyor mu, bilmiyorum deneme şansın olmadı,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdd -- 21 Temmuz 2014; 18:06:13 >
  • Bende de vestel var babam kendi evine samsung almış ama sanki benim TV daha iyi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu üründe web browser varmı varsa flash desteği varmı bende lg lm620s var browserı var ve flash desteği var bu 8175 almayı düşünüyorum buda aynımıdır
    birde gittigidiyordan alacam spot felan diyorlar bi üç kağıt olmasın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.