Şimdi Ara

VESTEL 42'' PLAZMA KUTUSU LÜTFEN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MAHALLEDEN BİR ARKADAŞTA VESTEL 42'' PLAZMA TV VAR AMA BU KUTU İLE ÇALIŞIYORMUŞ...AMA KUTUSU YOK

BUNU ÇALIŞTIRMA YÖNTEMİ VARMI TELEVİZYONDAKİ ÇIKIŞ RESİMDEKİNDEN....

DUYDUĞUM KADARI İLE AVERMEDİA TV BOX İLE ÇÖZEBİLİYORMUŞUZ....

yada başka bir yöntem bilen varsa paylaşırsa sevinirim....

televizyondaki çıkış

avermedia

• kutu değil scart soket
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_alp

kutu değil scart soket

değil be abicim önceden eski plazmalarda ayrı kutu veriliyormuş.....şimdi ise öyle bişi yokmuş.....

üstteki resimdekini görüceksin zaten teelvizyonda sadece resimdeki çıkıştan mevcut.....o çıkıştanda seyredilemiyor zaten
  • Anladığım kadarıyla bu alette TV tuner yani TV alıcısı yok.

Yani Plazma TV değilde sadece Plazma Ekran.

Bu aletten TV seyretmek için de resimde görülen harici TV tuneri almak gerekiyor. Ama harici tunerin bağlantılarında ekrana uygun seçeneklerin olmasına dikkat et.
  • iyide dostum bende diyorumki nasıl olcak bu iş...yokmu tam açıklama yapacak biri lütfen
  • Merhaba,
    Neyin tam açıklamasına ihtiyaç duyuyorsunuz? Durum gayette basit.
    Bende bilmiyorum Vestelin bu modelini ama şu andada sırf plazma panel (ekran) olarak satılan cihazlar var.Yani dahili tunere sahip değiller.Bu durumda TV seyretmek için ne yapmak lazım?

- Dıştan takılan bu Aver TV box tipi kendi başına monitör/ekran vb ye (Anten girişini bu cihaza bağlıyacaksınız cihazıda panele) bağlanabilen bir cihaz alıcaksınız
    - Uydu alıcısı yada Dijiturk vb gibi uydu bazlı sistemi direkt olarak Panele bağlıyacaksınız
    - Video player/recordere (uygun model) üstünden bağlıyacaksınız
    vb
    Bunlar gibi çözümler.Yani kısaca : Direkt olarak anten/kablo vb gibi kaynakları bu panele bağlayıp seyredemiyorsanız bu yukarıdakiler tipinde bir bağlantı ile yayınları seyredebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,
    Neyin tam açıklamasına ihtiyaç duyuyorsunuz? Durum gayette basit.
    Bende bilmiyorum Vestelin bu modelini ama şu andada sırf plazma panel (ekran) olarak satılan cihazlar var.Yani dahili tunere sahip değiller.Bu durumda TV seyretmek için ne yapmak lazım?

- Dıştan takılan bu Aver TV box tipi kendi başına monitör/ekran vb ye (Anten girişini bu cihaza bağlıyacaksınız cihazıda panele) bağlanabilen bir cihaz alıcaksınız
    - Uydu alıcısı yada Dijiturk vb gibi uydu bazlı sistemi direkt olarak Panele bağlıyacaksınız
    - Video player/recordere (uygun model) üstünden bağlıyacaksınız
    vb
    Bunlar gibi çözümler.Yani kısaca : Direkt olarak anten/kablo vb gibi kaynakları bu panele bağlayıp seyredemiyorsanız bu yukarıdakiler tipinde bir bağlantı ile yayınları seyredebilirsiniz.

sen en üstteki resimde gördüğün ne out sa artık ona nasıl bağlamayı düşünüyosun saydıklarını....ben hayatımda böyle bir çıkış görmedim..scart desen scart değil...
    varsa dönüştürücü tavsiye et bağlayalım....buna avermedia tv boxta olmaz anlıyacağın ama yapan yapıyomuş...diyorum ama nasıl..

plazmada sadece üstte resimde bulunan çıkış mevcutturrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    55" TV Önerisi - Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle o fotoğrafın doğru çekilmiş olması lazım o bulanık görüntüden tavsiye vb verilmesi imkansız gibi başka bağlantı giriş vb de olması lazım tek bağlantısı olan panel bu güne kadar hiç görmedim duymadım.
  • quote:

Öncelikle o fotoğrafın doğru çekilmiş olması lazım o bulanık görüntüden tavsiye vb verilmesi imkansız gibi başka bağlantı giriş vb de olması lazım tek bağlantısı olan panel bu güne kadar hiç görmedim duymadım.

dostum duymadıysan vestelin sitesinde gerekli bilgiye ulaşabilirsin....sadece bu çıkış var ve power çıkışı..

sen inanmıyorsun galba sırf gevezelik yapayım diye konu açtığımı zannediyorsun... :(

ayrıca bulanıkta olsa bu çıkışı bilen bilir...fazla söze gerek yok bilenvarsa arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • arkadaşım sanırım 4-5 yıl önce plazma almıştı. Plazmaya bağlayan kutuyu gördüm. plazmada sadece görüntü veriyor başka bişey yapamıyor sadece kutuda ses, görüntü ayarları, kanal değişirme vb. gibi ayarlar yapıyor. sanırım eski modeldir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

quote:

Öncelikle o fotoğrafın doğru çekilmiş olması lazım o bulanık görüntüden tavsiye vb verilmesi imkansız gibi başka bağlantı giriş vb de olması lazım tek bağlantısı olan panel bu güne kadar hiç görmedim duymadım.

dostum duymadıysan vestelin sitesinde gerekli bilgiye ulaşabilirsin....sadece bu çıkış var ve power çıkışı..

sen inanmıyorsun galba sırf gevezelik yapayım diye konu açtığımı zannediyorsun... :(

ayrıca bulanıkta olsa bu çıkışı bilen bilir...fazla söze gerek yok bilenvarsa arkadaşlardan yardım bekliyorum

dostum bir konu hakkında yardım istiyorsun insanlar yardımcı olmaya çalışıyor sende gereksiz şekilde insanları tersliyorsun bu şekilde davranırsan yardımcı olacak olanda yardım etmez biraz daha dikkatli olmalısın...

• quote:

Orjinalden alıntı: antidote

dostum bir konu hakkında yardım istiyorsun insanlar yardımcı olmaya çalışıyor sende gereksiz şekilde insanları tersliyorsun bu şekilde davranırsan yardımcı olacak olanda yardım etmez biraz daha dikkatli olmalısın...

dostum ben kimseyi terslemedim...ben burda çözüm arıyorum ama arkadaş cihazda herhangi bir problem yokmuş gibi davranıyo..sadece ben soruna cevap arıyorum sence bende bir terslik varmı....

bu arada plazmadaki çıkışın ne olduğunu bile bilmiyor ama yorum yapıyor....ama inan arkadaşa kızmıyorum...
  • dostum resim bulanık çıkmış çıkışın ne olduğunu anlayamadım ama hdmi çıkışına çok benziyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkurt677 -- 10 Kasım 2007; 16:55:53 >
  • arkdaşım mediya box kutusu lazım normalda onlar takım satılır elden aldıysan çalıntı olabilir.haberin olsun o çıkısın adı lvds girişitir lvds çıkışlı herşeye bağlarsına ama anca monitör olarak kullanabilirsin.mediya box kutusu olmadan asla tv leri izleyemezsin eğer o şekilde aldıysa kesin çalıntıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eribo

arkdaşım mediya box kutusu lazım normalda onlar takım satılır elden aldıysan çalıntı olabilir.haberin olsun o çıkısın adı lvds girişitir lvds çıkışlı herşeye bağlarsına ama anca monitör olarak kullanabilirsin.mediya box kutusu olmadan asla tv leri izleyemezsin eğer o şekilde aldıysa kesin çalıntıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.