Şimdi Ara

Vesikalık Fotoğraf Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul kayıt için vesikalık çektircem yalnız,sakalla çektirsem sıkıntı olurmu? Yani fazlada sayılmaz yanak bölgesi kirli sakaldan biraz az sayılır,top sakal bölgesi ondan biraz fazla.Sizce kayıt sırasında kıllık yaparlar mı?

• Sorun olacağını sanmam ama yine de sinek kaydı yapıp çektir, kökü senden zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

Okul kayıt için vesikalık çektircem yalnız,sakalla çektirsem sıkıntı olurmu? Yani fazlada sayılmaz yanak bölgesi kirli sakaldan biraz az sayılır,top sakal bölgesi ondan biraz fazla.Sizce kayıt sırasında kıllık yaparlar mı?

Ben öyle cektirdim sorun olmaz ya fotografa bakip sende biraz sakal varmis ama diyecek halleri yok..
  • En iyi tanınma tıraşlı halinle olur. Kimse sorun çıkaramaz.
  • En İyisi sinek kaydı :)
  • Bugün ben de 4 aylık bıyık-top sakalı kestim ve çektirdim vesikalıkları..
    Yurt için filan da sorun olabilir sakal..
  • ben de çekicektim çok fazla yok ama yine de sakal var ne yapsam diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vesikalık Fotoğraf Boyutlama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam size ogrenci belgeniz geldimi bilmem ama SAKALSIZ OLACAK YaZIYOR AMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam size ogrenci belgeniz geldimi bilmem ama SAKALSIZ OLACAK YaZIYOR AMAN

Selçuğun gönderceği belgeleri,net ortamı koymuş orada öyle bir belirtti yoktu,hala kafam çok karışık.
  • hocam valla ktü den geldi sakalsız olacak yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

hocam valla ktü den geldi sakalsız olacak yazıyor

hocam ktu kyıt için belgeleri adreslere göndermiş mi bna gelmedi henuz bişey ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olarak sakalsız vesikalık olması gerekli..

Ayrıca bu yaşta saçı - sakalı problem ; sorun olarak görmeyin. Temiz olarak bir vesikalık çektirin.
    Devlet ile bu konularda uğraşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 24 Ağustos 2011; 18:36:41 >
  • Hocam kökü sende değil mi traş ol gitsin.Bu arada traş olacam ben daha
  • Beyler bende keçi sakallı kışın çektirdiğim fotoğraf var onu götürecektim içime kurt düşürdünüz üni sitesinde birşey dememiş sadece 6 adet fotoğraf 4,5 cm X 6cm boyutunda demiş bir sorun olur mu ki
  • Kyk sitesinde yurt kaydi icin sakalsiz ve gunes gozluksuz demis. Universiteyede kabul etceklerini sanmam.
  • Evet, bazı yerlerin kabul etmediğine dair bilgim var. En iyisi sinek kaydı bence de.
  • Fotoshop yapıyor ya fotoğrafçılar ben de kirli sakalla çektirmiştim yok etmişlerdi öyle sıkıntı olmuyor..
  • Bu askerlik durum belgesi nedir arkadaşlar askerlik şubesine mi gideceğiz şimdi onu almak için ben ordakilerin nur yüzünü görmemek için tecil bile yaptırmadım okul yapar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Bu askerlik durum belgesi nedir arkadaşlar askerlik şubesine mi gideceğiz şimdi onu almak için ben ordakilerin nur yüzünü görmemek için tecil bile yaptırmadım okul yapar diye

Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki (1989 ve daha öncesi doğumlular) erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak askerlikten muaf olduğuna dair belge. 90-91-92 li isen sorun yok 2 sene tecil hakkın olduğu için 89lular sakata geliyor.git okula yazılcam de şubeye gerekeni yaparlar.
  • Gideceğiz yani şubeye her gittiğimde lanet ediyorum ordaki insanlara hepsi paşa torunu sanki neyseki tecrübeliyim artık birkaç kez gittik teşekkürler cevap için..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.