Şimdi Ara

VERME DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet Akif diye dolaşıyorsunuz etrafta ama bu ülke soyulurken, bu ülke peşkeş çekilirken, 17 MİLYON NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ÜLKEYE DOLDURULMUŞKEN SES ÇIKARMIYORSUNUZ

SİZ NE BİÇİM VATANDAŞSINIZ? SİZ KİMİN TORUNUSUNUZ?

ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • Şimdi ülke satıldı öldük geberdik yerlerde sürünüyoruz. aciziz enayiyiz, zamanında uyanamadık.

Şimdi o 17 milyon insan varya bizi aynen yukardaki kıvama sokar. Sonra da bizi ortaasya'ya çıktığımız yere gömer.

Öyleyiz işte yapacak birşey yok. Aciz zavallı tepkisiz bir milletiz.

Meğer adamlar savaşa ülkeyi ele geçirmeye gelmiş ama bizim haberimiz yok. Safız biz saaf.

Anlayamıyoruz bir türlü. Herkes bize herşeyi yapıyor, bir tek biz Türkler eli armut topluyor. Cevap veremiyoruz, çünkü öyle bir yeteneğimiz yok.

Yapacak da birşey kalmadı artık. 17 milyon dile kolay.

Ben yarından itibaren Orta Asya bozkırlarıma çıktığım yere geri döneceğim.

İyi ki uyandırdın bizi.

Arkadaşlar durum bu. Kimse bekleme yapmasın biz buyuz(geri zekalı, yeteneksiz, sosyabilitesi sıfır, ensesine tokatı vur ağzından lokmasını al bir milletiz) ve geri dönmek zorundayız.

• Birbirlerini dolandirip duruyorlar işsizlikten o nedenle tepki bekleme. Zaten verilecek tek bir tepki kaldı oda darbe iç savaş vs onun harici tepkiler ise yaramıyor. Ülke bu durum a gelirken devlet organları bile tepki vermedi çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen bulunduğun yerde azınlıksin 5 bilemedin 10 yıla yok olacaksın zaten.

Elin ayağın tutuyor ve iki gözün görüyorsa kanla çizilen bayrağını tekrardan kanla çizip göndere yükselt.

Yada burada ağlamak yerine %30 a varan indirimle arabca öğren ileride ihtiyacın olucak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı. 😢😓 #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/AetIBPaOW18

Şimdi o 17 milyon insan varya bizi aynen yukardaki kıvama sokar. Sonra da bizi ortaasya'ya çıktığımız yere gömer.

Öyleyiz işte yapacak birşey yok. Aciz zavallı tepkisiz bir milletiz.

Meğer adamlar savaşa ülkeyi ele geçirmeye gelmiş ama bizim haberimiz yok. Safız biz saaf.

Anlayamıyoruz bir türlü. Herkes bize herşeyi yapıyor, bir tek biz Türkler eli armut topluyor. Cevap veremiyoruz, çünkü öyle bir yeteneğimiz yok.

Yapacak da birşey kalmadı artık. 17 milyon dile kolay.

Ben yarından itibaren Orta Asya bozkırlarıma çıktığım yere geri döneceğim.

İyi ki uyandırdın bizi.

Arkadaşlar durum bu. Kimse bekleme yapmasın biz buyuz(geri zekalı, yeteneksiz, sosyabilitesi sıfır, ensesine tokatı vur ağzından lokmasını al bir milletiz) ve geri dönmek zorundayız.

Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
    Onlar için
    "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."

• Bize ne diyon? Seçim günü havaya ateş edenlere söyle bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • VERME DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI

+1

ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne...
  • 15 milyon mülteci çoğu 18-35 yaş arası erkek , ya Türkiye'nin ırk yapısını bozmak amaç yada Avrupa'dan bir kaç yüz milyon Euro almak için

Ekonomi vs çözülür ama bu mülteci işi çok ciddi vatana ihanettir açık , savaş suçu gibi birşey bence

Bizim gibi bir ülkeye 85 milyon fazla iken 15 milyon Ortadoğu'lu almak neyin kafası?

Bakın ekmek süt et kiralar bu kadar yüksek ise bu sırtınızdaki 15 milyon payı büyük

• ağzı olan konuşuyor zamanında kemal beye sınırın di,ğer tarafında kamp yapılsın denildi kemal bey ne işimiz var dedi kapı duvar oldu hangi vakit ülkeye hayrı dokunmuşki.?VERME DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI 

Şimdi olan şeyi açıklamışsın sen.

Bu iktidar tersten kemalist.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.