Şimdi Ara

Vergiler daha da artmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet isyan ediyor ama asgari ücretle çalışan işcinin bile altında doğan şahin var. yahu toplu taşıma neyinize yetmiyor. bu yüzden trafikte barzo, keko eksik olmuyor abi. sabah'ın 7.30'unda okula gitmek için arabama biniyorum. ankara'da bile acayip trafik oluyor. ötv falan 2-3 kat daha artmalı ki araba almanın ve kullanmanın ayrıcalığı olsun. Sayın cumhurbaşkanımız maalesef halkına karşı çok iyi kalpli ah ben başkan olacaktım var ya en dandik arabayı bile 250 bin liradan başlatırdım. hem herkes araba alamaz hem de devletimizin hazinesine daha çok para girer, ülkemiz daha da büyük yatırımlar yapabilirdi. bimer'e bu önerimi daha güzel bir biçimde taslak haline getirip yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba yorgun 88 -- 7 Temmuz 2017; 2:33:2 >

• 23 Nisanda baskan olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bimere değil cimere de yaz daha etkili olsun...........,.......

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Sadece bimere değil cimere de yaz daha etkili olsun...........,.......

iyi hatırlattın hocam ona da yazacağım.
  • Hayirlisi be gulum

• Toplu taşıma yetmiyor işte.

Ankara'da gel de gör mesela toplu taşıma ne kadar rezil halde.

Akşam 23.00'dan sonra hiç bir yere gidemez veya dönemezsin.

Sabah 5'de hiç bir yere gidip gelemezsin.

6-7 milyon nüfuslu şehirde 8 saate yakın ara veren bir toplu taşıma ve mesai saatleri giriş ve çıkışlarında ise yetmeyen bir toplu taşıma var ülkenin başkentinde.

Ayrıca dizel arabaya göre daha pahalı ulaşım sunmaları da ayrı bir boyut.

Bugün Ankara'da Ego ile aktarmlı 3.5TL'ye gideceğin her yere dizel araba 2-2.5TL'ye gidiyor.
  • Vergiler artsın tabi.Ver odunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu söyleyen 320 ye biniyor, bırakın bu boş konuları

• 1 haftalik bir avrupa tatili ayarla kendine. Cok fazla para degil merak etme. Hem ogrenciymissin bak ne guzel tam kipir kipir zamanlarin. Bu yaslarini iyi degerlendir eglen gez gor. Sonra geldiginde su yazdiklarini tekrar oku. Barzo keko kisminda hemfikiriz fakat diger kisimlarda degiliz. Hic simdi ben zaten gittim gordum falan laflarina siginma. Gitmedigini gormedigini ikimizde iyi biliyoruz. Hem cok guzel bir hayat deneyimi edinirsin hemde guzel tatil yapmis olursun. Ileride bu gibi seylere zaman olmuyor malesef. Su ulkede kafamizi oyle bir balciga sokmuslar ki kafamizi cikartip aslinda ne oluyor disarda diyemiyoruz. Yukaridan tekrar bastiriyorlar kafamiza. Bu ulke insani hakketigi gibi yasayamiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hatta kölelik düzeni gelsin maaş felan verilmesinbütün kazancımız vergiye gitsin adalet kalmasın

• Aracin yasina gore MTV nin dusmemesi yeterli. OTV artisina gerek yok

• Sabahın 7.30'unda arabana binip okula gideceğine arabanı satsan toplu taşıma ile gitsen halka örnek olsan?
  • Bi şeyi de abartmayın

• Okulunu bitir ondan sonra araba almaya kalktıgında görürsün 250 bini. Offf gaz bitti offf sigorta geldi offff arıza yaptı karı gibi somurtursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

hatta kölelik düzeni gelsin maaş felan verilmesinbütün kazancımız vergiye gitsin adalet kalmasın

Şu andaki durum zaten öyle değil mi. Maaş dediğin para ha var ha yok. Ancak hayati ihtiyaçları karşışıyor.

• Ne kadar bencil olmuşuz...

Öğrenci haliyle her gün direksiyonda, üstüne bir de çalışan kazanan adamın aldığı üç kuruşluk araba trafikte gözüne batıyor...

Böyle devam et, ileride büyük işler başaracaksın "maddi anlamda"
  • Trafikteki Tofaş'larla gezen barzo ve kekoların varlığı bir gerçek ama bunlardan kurtulmanın yolunu yanlış teşhis etmişsin.

Sıfır araçlarda istediğin kadar ÖTV'yi arttır, barzo ve kekoların Şahin alıp apaçilik yapmalarını etkilemez.

Yapılması gereken Avrupa ülkeleri gibi eski araçlara havayı çok kirlettikleri için yüksek vergi koymak. Şahin'in bir yıllık vergisi en az 3000TL olsun bakalım, bir tane kalıyor mu trafikte.

Senin durumun fıkrada padişaha "köprünün ortasına da bir adam koysanız, sıra oluyor" diyen adama benziyor.
  • Hele hele hele hareketlere bak kendin binince sıkıntı yok başkaları binince mi batıyor paşam? Önce kendin binmeyeceksin madem böyle dert yanıyorsan. Araba binmek ayrıcalık olmalıymış ultra premium kafası şimdi geldi

Yakında intihar edersin sen bu zihinle devam edersen bunalım kaçınılmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar sorun cikariyorsa motosiklete bin, tabi surebilirsen olmadi bisiklete bin.

• vergiden ziyade bence üreme kontrol altına alınmalı üremedeki kontrolsüzlük ve sıkıntıların sonuçlarını hep beraber görüyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.