Şimdi Ara

Veren Şişman Kız vs. Vermeyen Güzel Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede sevgili seçeneği olarak iki kız var. Birisi sempatik, tatlı, şişman ama beş yıl boyunca özgür seks yapabileceğiniz bir kız. Diğeri de çok ama çok güzel. Herkes hayran. Ama evlenmeden vermiyor. Seçtiğinizle üniversite bitince evlenmek zorundasınız. Hangisini seçersiniz?

• Vermek kadar itici bi kelime duymadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    cimaya izin veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslında tam tersi güzel kızlar kolay veriyor , şişman kızlar öz güven eksikliği yüzünden vermiyor
  • Verem kız en tehlikelisi bence, bulaşabilir.
  • Dh uyelerine bak hele evlenmeden vermeyen kizi elestiriyor .d.d.d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin okul geçen konuda çoktan bitmişti

• veren şişman kız,
    en azından stresini atarsın
    vermedikten sonra senle olse ne olur
  • Geldi yine forumun delisi

• hiçbiri. evlilik işi bozdu
  • Kafam hangisine yakın olursa onu seçerim.Parayla da istediklerimi elde edebilirim.
  • ikisiyle de çıkarım. veren şişman kızdan 5 yıl sonra ayrılır vermeyenle evlenirim
  • Evlenmeden vermeyen kız sayısı azdır bu devirde.
  • Böyle fikri niyeti bozuk insan öğretmen olsa çocuğa, polis olsa mahkuma, doktor olsa hastaya tecavüz eder... Umarım o üniversiteden verilen diploma adlı kağıda bakıp kimse sana ekmek vermez. Çünkü maalesef "sana bile" o diplomayı veriyor artık okullar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 27 Haziran 2019; 13:53:55 >
  • Sen üniversiteye verecek kız bulmak için gidiyorsan bu ülkeye zerre faydan yoktur zihniyetini de al git avrupaya.Senin gibiler yüzünden dostlarımla dövüşüyorum senin gibi ahlaksızlar yüzünden üniversiteleri fuhuş yuvası olarak görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

aslında tam tersi güzel kızlar kolay veriyor , şişman kızlar öz güven eksikliği yüzünden vermiyor
    4. artı benden knk bildirim gelipte dua ediyosan o 4. artıyı verene bil ki benim
  • Universitede bahsettigin iki tip kizla da sevgili oldum, ilk secenekle daha mutlu oldum. Olay sadece seks degil, o kizla geyik yapmak, muhabbet etmek de daha eglenceli. Bu yasa gelip hala evlenmeden olmaz gorusunde olan kizlarla direk kafa yapimiz uyusmuyor ki bu uzun iliski icin cinsellikten de daha onemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.