Bu kişi acaba neden sınırsız ban yedi ? PlayStation bölümünü tek başına idare ediyordu, hiçbir karşılık almadan o kadar emek verdi, yazık gerçekten karşılığı bu olmamalıydı bence. Lütfen imkan var ise ban açılsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 10 Nisan 2025; 20:42:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Venomstr ile ilgili

-
-
Bölüm admini @Nat Alianovna a yazdık ama kendisinden bir açıklama şuana kadar geri dönüş alamadık. Venomstr ye lütfen bir şans daha verin sayın Donanım Haber yönetimi sizden rica ediyorum kendisi özünde iyi bir dost iyi bir arkadaştır. @gun @powerstorm
-
Merhaba,
Diğer admin aslında bu konuya değinmişti.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161101060
Bu arada orada da sık sık denk geldiğim bir misconception'ı düzeltmek isterim. Bölümün admini değilim. Forum genelinde adminim. Diğer yetkililerinde de yer yer karşılaştığı gibi kullanıcılarda sık yazdığım bölümlerin özel yetkilisi olduğum algısı oluşuyor, bunu anlayabiliyorum ama bu algı yanlış ve eksiktir. Bölümlerin kendilerine has yöneticileri ve onlara destek şeklinde genel moderatörler ve adminler var.
Anlayabileceğiniz üzere aslında moderasyon nispeten kalabalık bir ekip. Beni orada yazarken veya yapılan çağrıya göre müdahale ederken görmeniz yanıltıcı olmasın.
-
hocam kusura bakmayın sizi sürekli Playstation bölümünde gördüğüm için o şekilde adlandırdığım için üzgünüm. asıl konu yönetimden Venomstr için bir şans daha vermelerini temenni ederim eğer Venomstr geri dönerse hatalarından ders çıkartıp tartışma yaşadığı kişilerden helallik isteyeceğine inanıyorum saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Nisan 2025; 12:3:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz arkadaşımızı ve foruma katkı sağlayan bir üyeyi tekrar geri dönmek istiyoruz.
yani burada 200-300 üyenin olurunu alıp gelsek birşey değişmeyeceğini biliyorum ama kime anlatalım derdimizi.
Lütfen ricamız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 11 Nisan 2025; 13:24:9 > -
Bu konu hakkında gerekli açıklamaları aşağıdaki mesajda yaptık. Konu orada sonlandırıldı, detayları aşağıdan okuyabilirsiniz:
Bu nedenle, bu başlık da aynı konuya ilişkin olduğu için cevaplanmış sayılıyor ve konuyu kapatıyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar

Bölüm admini @Nat Alianovna a yazdık ama kendisinden bir açıklama şuana kadar geri dönüş alamadık. Venomstr ye lütfen bir şans daha verin sayın Donanım Haber yönetimi sizden rica ediyorum kendisi özünde iyi bir dost iyi bir arkadaştır. @gun @powerstorm |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X