Şimdi Ara

Venomstr için 1 şans daha Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Donanım Haber i bir aile gibi görüyorum Donanım Haber benim bir ailem 18 yıllık bir üye olarak burada çok güzel insanlar tanıdım @Speed-Step mesut abi olsun @By_e erdinç abi olsun @GoldPunch ibo olsun @Arsenic emre abi olsun ve daha aklıma gelmeyen bütün diğer üyeler olsun hepsini severim. hepsine buradan selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Venomstr için lütfen 1 şans daha Playstation bölümünde ona ihtiyacımız var yeni konular açar konuları güncellerdi o sıradan bir üye değildi onun yokluğunda oyunlar ile ilgili pek fazla ilgilenen adam kalmadı lütfen Venomstr aramıza geri dönsün rica ediyorum size yalvarıyorum sayın Donanım Haber yönetimi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• günaydın

ricamız olur, lütfen artık kırgınlık vb şeyleri geride bırakıp yolumuza devam edelim.

forumda olmaması gereken kişiler cirit atarken, biz arkadaşımızın geri gelmesini istiyoruz.

• 35 yaşında biriyim bu zamana kadar hiç birşey için hiç kimseye yalvarmadım ama bugün Venomstr için bunu bozdum

• İlgili üye adminimiz tarafından sınırsız olarak uzaklaştırılmış. Adminimize konunun linkini göndereceğim eğer uygun görür ise bir şans verecektir uygun görmez ise lütfen yeni konu açmayınız.

• admin PowerStorm a da bildirildi durum hocam bekliyoruz kararı

• Katılıyorum, bu adamın sınırsız cezayı hak edecek bir şey yaptığını düşünmüyorum, uzun bir dönemi kapsayan ceza verirsin bu anlaşılabilir ama foruma çol ciddi katkılar yapan, kavgasını gürültüsünü görmediğimiz birine yılların üyesine öat diye sınırsız bir ban vermek ne adalete uyar ne vicdana. Her ne yaptıysa ya da ne yaptığını düşünüyorsanız uzun süredir banlı olan bu üye de zaten gereken dersi almıştır diye düşünüyorum, bugün banı açılsa bile forumda aylarca banlı kaldığına sayılabilir. Forumda insanların sinir uçlarına dokunan, sahte üyeliklerle birbirlerini besleyen troll'ler, aktroll'ler cirit atarken böyle gerçek ve foruma katkı sağlayan üyelerin sınırsız ceza yemesi adaletle bağdaşmaz. Bunu daha önceki venomtrn konusunda da direkt olarak adminlerinden birine alıntı çekerek yazmıştım, hangi admindi hatırlamıyorum ama mesajımı sadece silip görmezden gelmişti. Cevap mevam hiçbir şey yok, adam mesajı silip geçmiş. Sanki onca mesajı ona okuyup silmesi için yazmışım gibi.

Bu arada konu içinde pinglediğin kişilerin hepsini tanımıyorum ama bazılarının yapabileceği bir şey yok. Mesela moderatörler, bölüm yöneticileri, dh yöneticileri, haber editörleri birilerini banlayamaz ban açıp kapatamaz. Adminlerin pinglemen lazım. Yetki ve sorumluluk onlarda. Mesela Speed-Step'i pinglemişsin boş yere, Mesut Çevik admin değil haber editörü ve genel yayın yönetmeniydi, kullanıcı banlamak ve ban açmak yetkisi ve sorunululuğunda değildi. "-di" diyorum çünkü adam 2019'dan beri DH ile çalışmıyor bile, yani DH ile hiçbir ilişiği de yok. Onu boş yere etiketlemişsin. Sadece adminlere yazsan yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.