Şimdi Ara

Vejeteryan vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben et yemeyi fazla sevmem de protein en fazla et 'lerde olur fakat ben vejeteryan 'ım buna göre hangi besinlerle fazla protein ihtiyacımı karşılıyabilirim?

• Belki derli toplu bir vücuda sahip olursun ama bir noktadan sonra günde 1/2 kilo et yemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 17 Mayıs 2013; 18:14:20 >
  • çökelek , yumurta
  • Olmaz. Alimallah pırasa gibi olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Belki derli toplu bir vücuda sahip olursun belki ama bir noktadan sonra günde 1/2 kilo et yemek gerekiyor.

Bu arada neye dayanarak söyledin bunu . Brad Pitt vejeteryan ve vucüdu.

• Yumurta + protein tozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Yumurta + protein tozu

Protein tozu nerelerde bulabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Romatizma ve vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her yere bradd pitt resmini koyan arkadaşlar akıl tutulması mı yaşıyor acaba,o kadar servetli bir aktörün vücudunu burada daha spora başlamamış bir adama nasıl örnek gösteriyorsunuz pes doğrusu,bradd pitt isterse yemek yemesin yine de o vücudunu istediği şekile sokar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Belki derli toplu bir vücuda sahip olursun belki ama bir noktadan sonra günde 1/2 kilo et yemek gerekiyor.

Bu arada neye dayanarak söyledin bunu . Brad Pitt vejeteryan ve vucüdu.

Konuyu açan arkadaşın milyonlarca doları olmadığına dayanarak söylüyorum.

• Birincisi protein 20 temel aminoasitten oluşur. Bu aminoasitlerin %60'ı hayvansal kaynaklıyken %40'ı bitkisel kaynaklıdır. O yüzden sırf et yemek veya sırf kuru baklagil vs gibi şeyler yemek doğru olmaz.

Et yemiyorsan, bolca yarım yağlı peynir çeşitlerinden ve yumurta yiyebilirsin. Ama et yemediğin için bunları fazla tüketmen gerekecek. Onun dışında hergün 1 öğününde mutlaka kuru baklagil ye.

Vücut yapmanın %65 i beslenme %15 i çalışma ve %20 si dinlenmedir bunu unutmayın.

Not: Protein tozları temel besin yerine asla geçemez. Whey protein kana çabuk karıştığı için antreman sonrası tercih edilir, takviyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 17 Mayıs 2013; 18:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilDream

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Yumurta + protein tozu

Protein tozu nerelerde bulabilirim?

İnternetten bulabilirsin. Kaliteli olanlar biraz pahalıdır. Kilosu 40 lira 50 lira olanlarda alma da, bildiğin nişasta oluyor.
  • vejeteryanlar hayvansal ürünleri tüketmiyorlar doğal olarak peynir ve yumurtada yiyemezler.
  • Ben peynir & yumurta yiyebiliyorum. Sadece et yemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

vejeteryanlar hayvansal ürünleri tüketmiyorlar doğal olarak peynir ve yumurtada yiyemezler.

Vegan abi o dediklerin.Vejeryanlarında çeşitleri var mesela ben sut ürünlerini vs tüketirim ama et yemem kesinlikle herhalde lakto vejeteryan deniliyor benim durumumdakilere.Birde balık tavuk felan yiyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein tozuna hemen dayanmayin kalp krizi tehlikesi var et yemek istemiyorsan yesilliklerde olan bol proteinleri arastir o sekilde kendine bir program ayarla mesela ben sana sicak sutlu cikolata oneriyorum ve yumurta, tahil tuket meyve ye yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

vejeteryanlar hayvansal ürünleri tüketmiyorlar doğal olarak peynir ve yumurtada yiyemezler.

Vegan abi o dediklerin.Vejeryanlarında çeşitleri var mesela ben sut ürünlerini vs tüketirim ama et yemem kesinlikle herhalde lakto vejeteryan deniliyor benim durumumdakilere.Birde balık tavuk felan yiyenler var.

Ne bileyim eski zamanda Ankara da bir kız arkadaşım vardı. Hayvansal olan hiç bir şeyi tüketmiyordu. Yumurta süt yoğurt et işte aklına ne gelirse. O ben vejeteryanım dediği için aklımda öyle kalmış.
  • internette vegan bodybuilding diet falan gibi arat
    bulursun, var baya bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.