Şimdi Ara

Vegan olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vegan ya da vejetaryen olan varsa benimle pmden iletişime geçebilir mi?

• Varsa benimde bir sorum var proteini nereden alıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Varsa benimde bir sorum var proteini nereden alıyorlar ?

bakkaldan

yemek yiyerek aliyorsun yani bu kadar basit. ozel olarak bisi yapman gerekmiyor.
  • Düzenli olarak balık yerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

Düzenli olarak balık yerler

balik yiyen kendi kafasini yasiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyaw1

quote:

bakkaldan

yemek yiyerek aliyorsun yani bu kadar basit. ozel olarak bisi yapman gerekmiyor.

İyi de bu veganlar hayvansal gıda yemiyor sanırım? Nereden protein alıyor hayvansal gıda yemeyince.
  • quote:

quote:

Balık yemek zorundalar et harici alınamayacak besinler vardır . Bildiğim kadariyla 2 haftada bir bqlık yiyorlar ama öyle çok değil . Zaten balığıda isteyerek yemez çoğu ... 26 yıl nil diye dolaşan rüzgar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 8 Mart 2013; 0:08:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyabet olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hic sevmem vegan-vejeteryanlari (hastaliktan dolayi degilse) Doganin 1 numarali kuralini ihlal ediyorlar . Guclu zayifi yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 7 Mart 2013; 23:56:11 >
  • quote:

quote:

quote:

bakkaldan

İyi de bu veganlar hayvansal gıda yemiyor sanırım? Nereden protein alıyor hayvansal gıda yemeyince.

Protein zaten vucuda direkt olarak alinmiyor. Ilk once vucuda girer yikilar ve sonra ne gerekiyorsa ona cevrilir. Bu arada protein dediginiz yapi neredeyse her gidada vardir gunluk yedigimiz. Baklagiller basta gelir. Ben peynir falanda yiyorum oradanda aliyorum. Zaten isin komik tarafi yedigin nohut kadar asla et yiyemezsin. Yada ben hayvanim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakkaldan

Protein zaten vucuda direkt olarak alinmiyor. Ilk once vucuda girer yikilar ve sonra ne gerekiyorsa ona cevrilir. Bu arada protein dediginiz yapi neredeyse her gidada vardir gunluk yedigimiz. Baklagiller basta gelir. Ben peynir falanda yiyorum oradanda aliyorum. Zaten isin komik tarafi yedigin nohut kadar asla et yiyemezsin. Yada ben hayvanim

Ben ete balığa göre çok düşük diye biliyorum protein oranının.Ayrıca et yenir niye yenmesin her oturuşumda 200 gr falan yerim eğer mangal ise yarım kilo götürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Hic sevmem vegan-vejeteryanlari (hastaliktan dolayi degilse) Doganin 1 numarali kuralini ihlal ediyorlar . Guclu zayifi yer.

Genc sabunu ilik suyla kullan.

quote:

quote:

quote:

Balık yemek zorundalar et harici alınamayacak besinler vardır . Bildiğim kadariyla 2 haftada bir bqlık yiyorlar amq öyle çok değil . Zaten balığıda isteyerek yemez çoğu ... 26 yıl nil diye dolaşan rüzgar gibi

Beni benden daha iyi bildigini gorunce kendimi tekrar tanimaya karar verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Hic sevmem vegan-vejeteryanlari (hastaliktan dolayi degilse) Doganin 1 numarali kuralini ihlal ediyorlar . Guclu zayifi yer.

Genc sabunu ilik suyla kullan.

quote:

quote:

quote:

Balık yemek zorundalar et harici alınamayacak besinler vardır . Bildiğim kadariyla 2 haftada bir bqlık yiyorlar amq öyle çok değil . Zaten balığıda isteyerek yemez çoğu ... 26 yıl nil diye dolaşan rüzgar gibi

Beni benden daha iyi bildigini gorunce kendimi tekrar tanimaya karar verdim.

• Et yemeden nasil yaşayabilirsiniz nan?

• Balık neden yiyorlar ki o da bir et sonuçta. Hemde sağlam protein içeriyor.

Bezelye, nohut, pirinc pilavı ve diğer etsiz gıdalara abanıyorlar bence

Fakat boş işler et yenmeden yaşanmaz
  • Yok benim anlamadığım bunlar hayvanları yemiyor ama bitkileri yiyor ulan onlar canlı değil mi?Onu da öldürüyorsun?
  • up
  • Herşeyi geçtim arkadaşlarla veya aile ile toplanıp mangalda pişirilip yenilen eti o muhabbeti asla tadamamış insanlar bence. Et yemeden olur mu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zespıra

Herşeyi geçtim arkadaşlarla veya aile ile toplanıp mangalda pişirilip yenilen eti o muhabbeti asla tadamamış insanlar bence. Et yemeden olur mu ya.

Anadan doğma olunan bir şey değil. Bir çoğu senden fazla et seviyor da olabilir,tabi pişmişini.O mangaldakini çiğ ye bakalım?
  • Niye çiğ yiyim ? İsrail'de, Şeria Nehri kıyısında bulunan kalıntılar, insanın 790 bin yıl önce ateş ürettiğini ve kullandığını göstermektedir. Vikipedi.

Sen hala kullanmıyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Balık neden yiyorlar ki o da bir et sonuçta. Hemde sağlam protein içeriyor.

Bezelye, nohut, pirinc pilavı ve diğer etsiz gıdalara abanıyorlar bence

Fakat boş işler et yenmeden yaşanmaz

Nasıl boş işler yemeyen yemez boş işler diye bir şey diyemezsin.

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Et yemeden nasil yaşayabilirsiniz nan?

Yasayan yaşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 8 Mart 2013; 19:23:40 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.