derinin ince olduğu yerlerde, yapıştırdığın ağda bandını çekerken deri yırtılabiliyor. bi arkadaşın başına gelmişti..
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem2602
İntel al.
Başlık ve konu sakat
quote:
Orijinalden alıntı: skksgk
derinin ince olduğu yerlerde, yapıştırdığın ağda bandını çekerken deri yırtılabiliyor. bi arkadaşın başına gelmişti..
quote:
Orijinalden alıntı: Pennywise_67
quote:
Orijinalden alıntı: skksgk
evet.
Bacak güzel alınıyor da göğüs sakat hocam bilemiyorum git bi kuaföre sor anlar onlar.
acıdan inim inim inlersin
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
acıdan inim inim inlersin
Yoksa denedinmi
ben denedım arkadaslar.. kız arkadasım ı zorladım .. en son benden gunah gıttı dedı... herneyse... ınanılmaz acıyor haberınız olsun... baslamısken yarım bırakmak da ıstemedım... acıya dayandım.... dayanabılırım dıyen varsa hıcbır sorun olmuyor... derı yıltılması falan yok yanı... ama sonrasında bayagı bır kızarık kalıyorsunuz... hatta bıraz mınık mınık sıvılce de olabılıyor ama cıllop gıbı oluyorsunuz...
ama sunu da soyleyım bır daha boyle bırsey yapmayacam.. gerek yok yanı .. makıneye vurcam... daha cabuk cıksın ne olcak yanı
hiç bulasma bence ama çok rahatsız oluyosan makina ya da jiletle al 1 hafta daha erken çıkar ağdaya göre sanki ne olacak?o acıyı çekmene degmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme