Şimdi Ara

Beyler Krem Tavsiyesi ( Tırnak Batması) ( Bir krem sürdüm ama? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim tırnaklar çok sık batıyor ve orası şişiyor. Tırnağı temizliyorum krem sürüyorum geçiyor şükür.

Ama krem bitti ve yeni bir krem almayı düşünüyorum iltahabı indiren

Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 23 Ağustos 2011; 3:33:53 >

Tırnak Batması İçin Krem Tavsiyeleri

Bir tırnak batması, tırnağın çevresindeki cilt dokusuna batması durumudur. Ağrı, şişlik ve kızarıklığa neden olabilir. Tırnak batmasının tedavisinde kullanılan çeşitli kremler vardır.

En Yaygın Tırnak Batması Kremleri

• Bactroban Krem: Bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan bir antibiyotik kremdir. Tırnak batmalarından kaynaklanan bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılabilir.
    • Thiocilline Krem: Bir başka antibiyotik krem olan Thiocilline, tırnak batmalarından kaynaklanan bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır.

Krem Seçimi ve Kullanımı

Uygun tırnak batması kremini seçmek için doktoruna danışman önemlidir. Doktorun, enfeksiyonun ciddiyetini değerlendirebilir ve en etkili tedaviyi önerebilir.

Tırnak batması kremini üreticinin talimatlarına göre uygulamalısın. Kremi genellikle batık tırnağın çevresindeki cilde günde birkaç kez uygulanması gerekir. Kremi düzenli olarak uygulamak, enfeksiyonun önlenmesine ve tırnak batmasının iyileşmesine yardımcı olacaktır.

Önemli Not

Tırnak batması kremleri enfeksiyonun tedavisine yardımcı olabilir, ancak batık tırnağı kalıcı olarak düzeltmezler. Tırnak batmasının tekrarlamasını önlemek için, tırnakları düzgün şekilde kesmek ve rahat ayakkabılar giymek gibi önlemler almak önemlidir. Kronik tırnak batmaları durumunda, cerrahi müdahale gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

Antibiyotikli krem , napayım süreyyimi cevap verseniz?

• Hocam haklısın ama bir arkadaşta etkisini kolay yitirmez dedi. Çarşamba günü yeni alacağım her ihtimale karşı ağrı hafifledi şükür.

Başka krem öneriniz varsa alabilirim.
  • stafine

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.