Tekirdağ'ın Kumbağ beldesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Nasıl bir yer? Yazlık ev kiralanıp ailecek tatil yapılabilir mi? Plajı nasıldır vs..
Yardımcı olursanız sevinirim. Arada yukarı çıkaracağım konuyu
Yukarı
Füze
Zıpzıp
kumbağ bitmiş diyorlar
Ailecek gitmenizi tavsiye etmem.Barzo dolu + denizide her zaman temiz olmuyor.Biraz daha açılarak Mecidiye,Erikli,Enez taraflarına gidebilirseniz çok daha iyi olacaktırç
daha çok gençlik mekan ama halkı iyidir güler yüzlüdür gayet ailelerde var rahat edersiniz tabi sizede bağlı
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum Çorlu'da Şarköy'ün üstüne bir yer tanımam denizi temiz sokakları şöyle sakin herkes dışarıda fakat hiç gürültü patırdı yok arabalar sokaklara giremiyor belli yerler var orada park edip gidiyorsun.Benim gittiğim gün 2 tane okul çocuğu bilerek kızlar tuvaletinin oraya oturmuşlar kızlara bakıyorlardı bunları bi güzel dövücekti millet kaçtılar
İyi yer değil.Denizi pis.Resmen bir keresinde yanlış görmediysem bu yıl boka rastlamıştım.İyi tipler pek gitmez.He rahatsız olmazsınız belki ama olma ihtimaliniz de var yarı yarıya yani.Oraya gideceğine kesinlikle şarköye git daha iyi.
Tekirdağ hakkında pek bilgimiz yok ailecek. Bir yakınımız tavsiye etti. Kendisi gitmiş, kalabalık değilmiş, deniz temizmiş. Bunu söyleyen bir bayan olduğu için çelişkiye düştüm..o temiz sakin diyor siz çok kötü diyorsunuz. Bahsettiği yerde askeriye varmış, çok merkezde değilmiş. Merkez çok kalabalık demişti. Gideceğimiz yer girişte falan kalıyormuş. Ne diyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
İyi yer değil.Denizi pis.Resmen bir keresinde yanlış görmediysem bu yıl boka rastlamıştım.İyi tipler pek gitmez.He rahatsız olmazsınız belki ama olma ihtimaliniz de var yarı yarıya yani.Oraya gideceğine kesinlikle şarköye git daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum Çorlu'da Şarköy'ün üstüne bir yer tanımam denizi temiz sokakları şöyle sakin herkes dışarıda fakat hiç gürültü patırdı yok arabalar sokaklara giremiyor belli yerler var orada park edip gidiyorsun.Benim gittiğim gün 2 tane okul çocuğu bilerek kızlar tuvaletinin oraya oturmuşlar kızlara bakıyorlardı bunları bi güzel dövücekti millet kaçtılar
dostum kumbağ'a gitme gidecekseniz erikli keşan'a gidin pişman olmazsınız güzel yer ve denizi çok iyi tertemiz
Her hafta BARBAROS'tan gemiye biniyorum. Tahminim BARBAROS ayarında bir yerdir. Gündüzleri denize giren tayfa, gece ise sahil kıyısında çekirdek çitleyen aileler... Sakinlik hâd safhada.
Onun yerine AVŞA Adası'nı veya ERDEK'i tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
Allahın izniyle yarın Şarköydeyim Mürefte' den birkaç resim:
bu resimdeki ben değilim, ark.. :)
ben tekirdağda yaşıyorum. kumbağı ben tavsiye etmem ama binlerce aile tercih ediyor onların tercihine de saygı duyarım. neden tavsiye etmediğime gelince 1 . kirlilik 2. bütün istanbul esenler burada
Merhaba, kumbağ artık belediye olmaktan çıktı sebebi ise Tekirdağ Büyük Şehir olunca şehrin bir mahallesi olarak geçiyor. Bilgiye gelince ise Barbaros limanının devreye girmesiyle kumbağ'da hareket dahada fazlalaştı geçen bayram kumbağa neredeyse girilmiyordu km'lerce trafik oluştu nüfusu hiç söylemiyorum kaça katladığı belli değil yeni güncel bilgileri şuradan kumbağ sitesi nden güncel takip edebilirsiniz burada kumbağ pansiyonlaroteller hakkındada bilgiler bulabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme