Şimdi Ara

Kalın telli ve sık saça şampuan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarımı uzatmaya karar verdim ama saçlarım biraz sert ama öyle tel tel sert değil yani şekil verebiliyorum çok rahat bi şekilde ama biraz daha yumuşamasını istiyorum şampuan önerisi olan var mı biraz baktımda loreal paris in arı sütü şampuanı varmış iyi diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Ben konu açacaktim sabah :) hazır konu varken bunu takip edelim

Koca forumda yardım eden yok galiba

• benim saclarda hemen elektriklenio aradan tel tel cikiyoya ve aksama yaglanio hergun dus aliyorum ... varmi adam gibi sampuab olmadi kendim sodyumcsabunu yapcam zeytin yagiyla yeminle yuzde 60 indan fazlasinda dodesil varyav. yok mu duzgun bi savun sampuab falan

Orijinalden alıntı: In.Flames

benim saclarda hemen elektriklenio aradan tel tel cikiyoya ve aksama yaglanio hergun dus aliyorum ... varmi adam gibi sampuab olmadi kendim sodyumcsabunu yapcam zeytin yagiyla yeminle yuzde 60 indan fazlasinda dodesil varyav. yok mu duzgun bi savun sampuab falan

Bendede yıkanmadan sonra tel tel oluyo saçlar kalkıyo bide fazla yıkamayın saçlarınızı diyolar kuru saçların yağlanması gerekiyomuş ama öylede rahat olamıyoruz

Orijinalden alıntı: RancStone

ulen ben sertleştirmeye çalışıyorum saçımı, millet yumuşatmaya çalışıyor öneri olarak şampuan yaptıktan sonra gürbent marka krem alıp şampuandan sonra iyice kafana sür 5-10 dk oyalan duşta, sonra yıka. başka çözümü yok bu işin

Kesin yumuşatıyo mu yarın alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZonzokaTR

quote:

ulen ben sertleştirmeye çalışıyorum saçımı, millet yumuşatmaya çalışıyor öneri olarak şampuan yaptıktan sonra gürbent marka krem alıp şampuandan sonra iyice kafana sür 5-10 dk oyalan duşta, sonra yıka. başka çözümü yok bu işin

Kesin yumuşatıyo mu yarın alıcam

dostum gerizekalı değilim kuaförüm sürekli kullandığımız birşey. zaten pahalı bişey değil yanlış hatırlamıyosam 5-6 tl falandı böyle bir bidonu.
    baktın yumuşamıyor 6 saatte bir totex saç spreyleri var kırmızı al onlardan kafana sık kesin çözüm. zaten saç yumuşatma diye birşey yok en kötü ihtimal bakım yapman gerekecek, sen bir dediklerimi dene olmazsa pm at yardımcı olayım. saç işi karmaşıktır, öyle 1-2 ürün kullanarak saça istediğini yapamazsın. inanmıyorum dersende başımdan aşşa kasımpaşa bilirsin hadi iyi forumlar

Tamam eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.