Şimdi Ara

göğüs/bacak kılları için tıraş aleti kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba göğüs kılları haddinden fazla çoğaldı internette araştırma yapıyordum ve braumla philipsin tercih edildiğini gördüm. şimdilik aklımda philipsin şu 2 ürünü var. arasında ne gibi bi fark var bilmiyorum. kullanan, kullanmış olan birisi yardımcı olabilir mi?

http://www.philips.com.tr/c-p/QG3380_16/multigroom-series-7000-su-gecirmez-erkek-bakim-seti-yuez-sac-vuecut/tanitim

http://www.philips.com.tr/c-p/S738_17/click-style-tiras-sekillendirme-ve-bakim/tanitim

• AA SİZİN KILLARINIZ MI VAR :d
    :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

AA SİZİN KILLARINIZ MI VAR :d

slm ykşklı nye şşrdn bu kdr ;;dd
  • göğüs bacak kılları için tıraş aleti mi ?

İki ürün arasındaki fark mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

göğüs bacak kılları için tıraş aleti mi ?

İki ürün arasındaki fark mı ?

sadece göğüs için kullanacağım bir alet istiyorum. internette araştırdığımda gözüme çarpan bu 2 ürün oldu. o yüzden kullanmış olan varsa farkı söyleyebilir, yoksa başka bi tavsiye verebilir
  • ilk linkteki ürünü 3 yıldır kullanıyorum, fazlasıyla memnunum, ciddi söylüyorum bi kere bozulmuştu kafayı yiyecektim yokluğunda. her iş için kullanışlı.

kıllara gelince, tamamen kesmek için değil de kısaltmak için kullanıyorum ben. tabi ben de pek fazla göğüs kılı falan yok, öyle çok kıllı bir insan değilimdir, onu da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

ilk linkteki ürünü 3 yıldır kullanıyorum, fazlasıyla memnunum, ciddi söylüyorum bi kere bozulmuştu kafayı yiyecektim yokluğunda. her iş için kullanışlı.

kıllara gelince, tamamen kesmek için değil de kısaltmak için kullanıyorum ben. tabi ben de pek fazla göğüs kılı falan yok, öyle çok kıllı bir insan değilimdir, onu da belirteyim.

hocam 2.linkte aynı fiyatta ama daha az işlevli bi alet var. bi bakabilir misiniz acaba daha mı etkilidir o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

yok mu

Bunu tavsiye ederim
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/dingling-607-sarjli-sac-sakal-tras-makinesi-sok-207192417?gclid=CMbT0uXhmcsCFUko0wodb6oGWA&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252407*22324028727*58375868247*pla**pla-79003442487&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

hocam bu tarz ve yuvarlak başlıklı tıraş aletim var zaten. ben daha kaliteli bi ürün bakıyorum. bodygroom ya da multigroom

• Multigroom var bende 7000 olan.

Gogus killarini deneme amacli bir kismini aldim sadece costu killar sakal gibi cikmaya basladi. 2 hafta sonra daha gur cikiyor tavsiye etmem killari makine ile almanizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Multigroom var bende 7000 olan.

Gogus killarini deneme amacli bir kismini aldim sadece costu killar sakal gibi cikmaya basladi. 2 hafta sonra daha gur cikiyor tavsiye etmem killari makine ile almanizi.

hocam inanın bundan bi üstü olamaz sakalla birleşiyor artık boyun kısmından kıvırcıklaşmaya başladı
  • quote:

quote:

hocam inanın bundan bi üstü olamaz sakalla birleşiyor artık boyun kısmından kıvırcıklaşmaya başladı

O zaman baltayla girisin

O multi groomu tavsiye ederim ama gercekten kaliteli cihaz. Elinize alinca bildirim ekrani falan belli ediyor kalitesini. Tabi ben 300 liraya almadin yanlis hatirlamiyorsam o makine 160 lira civari satiliyor

Edithttp://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-multigroom-qg3380-16-erkek-bakim-seti-9-u-1-arada-pm-sgphqg3380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 28 Şubat 2016; 9:11:26 >

• Sacmalama daha sık ve gur çıkar
    Tüy dökücü krem kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O zaman baltayla girisin

O multi groomu tavsiye ederim ama gercekten kaliteli cihaz. Elinize alinca bildirim ekrani falan belli ediyor kalitesini. Tabi ben 300 liraya almadin yanlis hatirlamiyorsam o makine 160 lira civari satiliyor

Edithttp://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-multigroom-qg3380-16-erkek-bakim-seti-9-u-1-arada-pm-sgphqg3380

açıkçası o üründen bi an soğudum hocam ya 2.attığım linkteki daha güzel

http://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-s738-17-islak-kuru-sarjli-tiras-makinesi-p-SGPH713920

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Sacmalama daha sık ve gur çıkar
    Tüy dökücü krem kullan

tüy dökücü kremi de aynı sonucu veriyomuş hocam araştırdım
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Tüy dökücü krem tamamen kimyasal olduğu için vücuduna zarar verir ve makineden bir farkı olmaz, yine hızlı uzar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare lazer epilasyon onda da yine çıkıyormuş öyle diyolar
  • ben falçatayla aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

çare lazer epilasyon onda da yine çıkıyormuş öyle diyolar

vallahi jiletle almak istemiyorum daha çok sertleşir diye. çıksın çıkmasında sıkıntı yok da beni 1-2 hafta idare etsin 2haftada 1 alayım kafi. çünkü montun fermuarını çekiyorum yine boğazdan fışkırıyor. baydı artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.