Bildirim
Vectra A kasa mı B kasa mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arada yıl farkı da var?
frenler , güvenlik ,yol tutuş , tüketim v.s. daha yeni bir kasa daha avantajlı olaiblir diye düşünüyorum...
aradaki teknoloji farkı ilk üretildikleri yıla göre düşünün...
vectra B 96 da üretime başladıysa Vectra A tee 80 lerde başladı...(tam bilmiyorum ne zaman başladı 6-7 sene vardır en azındann fark) -
a'nın b'den daha oturaklı olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.ha daha yumuşak diyorsanız doğrudur,b nin süspansiyonları biraz serttir.eğer 8-10 liraya a nın 94-95 ini alırsanız uygundur ama daha alt modeller için fiyat sanki biraz yüksek olur.b nin masrafları biraz ağır.kullanıcılar daha iyi bilgi verecektir.bu bölümde miydi bilmiyorum ama "13000 e vectra alıyorum" diye bir konu vardı.bir inceleyin isterseniz -
iki aracida kullanmis birisi olarak tavsiyem b kasa almaniz yonunde olacak.. 94 model a kasa vectra gls kullandim bi donem..performans olarak iyi konfor olarak fena degil ancak eski arac olmasi dolayisiyla donanim pek beklenmez ve yakit konusunda cok tasarruflu degildir.. 2001 vectra b kullandim..gerci bu makyajli kasa ama asagi yukari benzer kasalar..konfor olarak kesinlikle 2 gomlek ustun bence..motor performansi 2.0 motorda gayet iyi..donanim olarak a kasadan cok daha zengin..butceniz varsa temiz bi b kasa daha iyi olur diye dusunuyorum.. -
teşekkürler peki yakıt konusunda hangisi daha avantajlı? -
Sanırım bunun cevabı 2.0 lpg lisi olacak. -
babam 10 yıldır b kasa 1.6 vectra kullanıyor. yakıt olarak peşpeşe gittiğimiz uzun yolda benim broadwayimden daha az yakmıştı. vectra için sorunlu diyorlşar ama biz 10 yıldır periyodik bakım harici tek kuruş masraf yapmadık. A kasayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama b kasa vectrayı öneririm. -
B
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X