Şimdi Ara

ve Ünal Aysal elini cebine atar :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal Aysal bu ülekede parayı paralara çevirmeyi en iyi bilen iş adamlarından birisidir, kendiside bu konuda mütevazi davranmıyor zaten divan kurulunda yaptığı konuşmayla ilgili kısa bir bölümü aşağıya ayırıyorum, her geçen ay borçlar hızla azalıyor, buraya yazıyorum bu adam bu kulübü uçuracak

150 milyon tl ilaç gibi gelecektir

"Mali iyileştirme çabaları içinde önlerinde yeni banka kredisi alma, kişilere borçlanma ve Riva arazisini kullanma opsiyonları olduğunu anlatan Ünal Aysal, yüksek teminatlar nedeniyle kredi almalarının mümkün olmadığını kaydederken, şu ifadeleri kullandı:
    ''Banka kredisi almak, daha önceden verilmiş yüksek teminatlar yüzünden mümkün değildi. Üstelik ihtiyacımız olan 150 milyon TL'lik yeni bir kredinin yılda kulübe 26 milyon TL faiz yükü anlamına geleceği ortadaydı. Kişilere borçlanmanın ise kulüpler açısından son derece sakıncalı olduğu örneklerle sabittir. Ancak gelinen noktada bu kaçınılmaz olmuş, bu takviyeye sınırlı ölçüde başvurulmak zorunda kalınmıştır"

• Kulubun gelirleri artip borcu odeyebilir duruma geldikten sonra kimden alindigi onemli degil. Ekonominin bir numarali kuralidir, borcsuz buyume olmaz. Ama onemli olan alinan parayi iyi degerlendirip yeni gelir kaynaklari yaratabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Kulubun gelirleri artip borcu odeyebilir duruma geldikten sonra kimden alindigi onemli degil. Ekonominin bir numarali kuralidir, borcsuz buyume olmaz. Ama onemli olan alinan parayi iyi degerlendirip yeni gelir kaynaklari yaratabilmek.

150 milyon tl içinde 26 milyon tl faiz ödemek akıl karı değil diyor

şimdi kulüp ünay aysala mı borçlanmış oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Kulubun gelirleri artip borcu odeyebilir duruma geldikten sonra kimden alindigi onemli degil. Ekonominin bir numarali kuralidir, borcsuz buyume olmaz. Ama onemli olan alinan parayi iyi degerlendirip yeni gelir kaynaklari yaratabilmek.

sanırım evet ve bunun artısı faizler yüzünden klüp gelirinden paralar uçup gitmeyecek bir zamanlar aziz in fenere yaptığı taktik

• quote:

quote:

Anladığım kadarıyla evet. Bence mantıklı olmuş. Bankadan çekilen krediyi 5 yıla yaysak 5 yılda toplam faiz 130 milyon TL civarında bir para ki çok büyük bir rakam bu :) Bankaya ödeyeceğimiz faizi Ünal Aysal'a veririz 5 yılda Ünal Aysal'a olan borcu kapatırız.

• Abi adam çıkarıp 150 Milyon TL basmış kulübe. Çok büyük para lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

quote:

quote:

Anladığım kadarıyla evet. Bence mantıklı olmuş. Bankadan çekilen krediyi 5 yıla yaysak 5 yılda toplam faiz 130 milyon TL civarında bir para ki çok büyük bir rakam bu :) Bankaya ödeyeceğimiz faizi Ünal Aysal'a veririz 5 yılda Ünal Aysal'a olan borcu kapatırız.

Ben kulüp başkanı olsam 10 milyon falan alırım faizi maksat kulübe yük bindirmemek ve kendininde kazanmasıda orta yol budur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

quote:

quote:

Ben kulüp başkanı olsam 10 milyon falan alırım faizi maksat kulübe yük bindirmemek ve kendininde kazanmasıda orta yol budur bence

O da olabilir tabi ki.Ama sonuçta 10*5 = 50 milyon TL nerde 130 milyon TL nerde :) Aradaki 80 milyon TL'ye Kaka'yı alırız

• Sonumuz demirören gibi olmasın da

Ünal Aysal'la demiröreni aynı cümlede kullandığım için özür dilerim Ünal Başkan.
  • Keşke bu duruma hiç gelmeseydik ama adam ne yapsın kredilerin misli misli değerindeki yerleri teminat olarak gösterenler banka tahammüllerini aşanlar utansın.
  • Valla klup kac aydir surekli hissesini satiyor ve dernegin gs as uzerindeki hisssesi %60 in altina dustu ama baskan ne yaptigini biliyordur :)
  • Arkadaşlar bu birazda bizim sorumluluğumuzda ama sanırım görevlerimizi yerıne tam getirmiyoruz ... Bakın bi Gsbonus ile klubümüze nasıl katkı saglıyor

Bir örnek vermek istiyorum. Bir kredi kartımız var. Adı GSBonus. Garanti Bankası ve Denizbank’la birlikte çıkartılmış. Kaba bir hesapla 2 milyon Galatasaraylı’nın cebinde zaten Bonus Kart mevcut normal Bonus Kart yerine GSBbonus’a geçmenin hiç bir maliyeti yok. Bu kartı kullandığımız zaman yapılan harcamanın önemli bir bölümü kulübümüze geliyor. Ne yazık ki 2 milyon Bonus Kart sahibi Galatasaraylı içinde GSBbonus’ a geçen ve kullanan sayısı sadece 90.000. Eğer 1 milyon Galatasaraylı’ya bunu anlatabilir ve GSBbonus’a geçmelerini, kullanmalarını sağlarsak yılda yaklaşık 45- 50 milyon lira ek gelir sağlarız...
  • Ben zaten Bonus kullanip GS Bonus kullanmayan bir Galatasarayli'yi anlamiyorum. Bonus'un tum imkanlari, firsatlari, kampanyalarindan yararlanabiliyorsunuz. Ustune bir de kulubunuze hizmet ve bircok ekstra firsat. (Maclarda oncelik hakki, Denizbank GS Bonus Platinum'da oldugu gibi Suada havuz ucretsiz giris)

Yillardir World Platinum kullanicisi olarak GS Bonus ciktigi gibi aldim ve ana kartim olarak tum harcamalarimi ona gecirmeye basladim. Su an World'u tamamen bitirmis durumdayim. Herkesi de ayni seyi yapmaya davet ediyorum... Fenerbahce taraftarindan en buyuk eksigimiz bu. Hala 5 yil oncesinin formasiyla maca gelen taraftar goruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Sonumuz demirören gibi olmasın da

Ünal Aysal'la demiröreni aynı cümlede kullandığım için özür dilerim Ünal Başkan.

yıldırım demirörenin babası yıldırım demiöeni sadece oğlu olduğu için sevmektedir. Hiçbir akademik başarısı olmayan, notları vasat bir öğretim dönemi geçirm.ştir. Babasının büyük çabalarıyla işletme okuyarak ceoluğa ilk adımını atmıştır. Fakat beceriksizliği devam edince yıldırım demirörene babası bjk kulübün bir nevi satın almıştır. Ya bjk batacaktı ya milangaz. Babası hem milangaz batmaz hem oğlum sevinir diye yıldırım demiröreni bjknin başına getirdi. Şimdi bjknin durumunu görüyoruz. Yıldırım demirören borçlarımı tahsil eder giderim deyince bir tane babayiğit konuşamıyor. Bence ünay aysalın kişiye borçlanma kısmında burayada bir gönderme yapıyor. Yıldırım demiröen isteyene kadar bjk demirörenden kurtulamaz

• quote:

Ben zaten Bonus kullanip GS Bonus kullanmayan bir Galatasarayli'yi anlamiyorum. Bonus'un tum imkanlari, firsatlari, kampanyalarindan yararlanabiliyorsunuz. Ustune bir de kulubunuze hizmet ve bircok ekstra firsat. (Maclarda oncelik hakki, Denizbank GS Bonus Platinum'da oldugu gibi Suada havuz ucretsiz giris)

Yillardir World Platinum kullanicisi olarak GS Bonus ciktigi gibi aldim ve ana kartim olarak tum harcamalarimi ona gecirmeye basladim. Su an World'u tamamen bitirmis durumdayim. Herkesi de ayni seyi yapmaya davet ediyorum... Fenerbahce taraftarindan en buyuk eksigimiz bu. Hala 5 yil oncesinin formasiyla maca gelen taraftar goruyorum.

Bunun için taraftar bilinçlendirilmeli
    200lük kale arkası olan bileti alanların hepsinde son forma var ama pegasusta marshallı forma var avealı cola turkalı forma var
    Kimisinde carrusca forması var
    Hangi akla yazdırysa rahatsız

• Bu açıklama medyada bomba etkisi yapmalıydı, gerçekten böyle birşey demiş mi başkan? Bana daha önce söylediklerine uymuyor gibi geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Sonumuz demirören gibi olmasın da

yıldırım demirörenin babası yıldırım demiöeni sadece oğlu olduğu için sevmektedir. Hiçbir akademik başarısı olmayan, notları vasat bir öğretim dönemi geçirm.ştir. Babasının büyük çabalarıyla işletme okuyarak ceoluğa ilk adımını atmıştır. Fakat beceriksizliği devam edince yıldırım demirörene babası bjk kulübün bir nevi satın almıştır. Ya bjk batacaktı ya milangaz. Babası hem milangaz batmaz hem oğlum sevinir diye yıldırım demiröreni bjknin başına getirdi. Şimdi bjknin durumunu görüyoruz. Yıldırım demirören borçlarımı tahsil eder giderim deyince bir tane babayiğit konuşamıyor. Bence ünay aysalın kişiye borçlanma kısmında burayada bir gönderme yapıyor. Yıldırım demiröen isteyene kadar bjk demirörenden kurtulamaz

demirören'in veliahtı belli. bizzat kendisi söyledi.

ünal reyiz'in oğlu var mı

• demirören'in veliahtı belli. bizzat kendisi söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

demirören'in veliahtı belli. bizzat kendisi söyledi.

hani bi tane sezercik filminde şişko bi çocuk vardı babam çuvalla para verir genede alır binicem vurcam kırbacı diye aynı o

• Bilinen bir seydi transferlerde yollanan ve alinan oyuncularda kafa kafaya gitmeyi tercih ettiler ama oyuncu ödemeleri, klub borcalari gibi konularda kendi ceplerinden ödemeler yaptiklari biliniyordu. Ekonemik devrim yapan Polat öyle güzel seyler biraktiki adamlar ne yapsinlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.