Şimdi Ara

Ve Drogba 11 Numaraaaaaaaaaaaaaaaa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G.Saray’da numara değişiklikleri sürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte 10 numaralı formayı Sneijder’e bırakan Melo’nun ardından bir jest de Riera’dan geldi.

11 numaralı formayı giyen Riera, önümüzdeki sezon 7 numaralı formayı giyecek. Bu kararla kariyeri boyunca 11 numaralı formayı giyen Didier Drogba formasına kavuşmuş oldu. Cimbom’un Fildişili yıldızı, önümüzdeki sezon 11 numaralı formayı giyecek.

AMKSpor

• Ulan ne sevindim ne sevindim...3. kattan amuda kalkarak atladım aşagı o derece...
  • ulan riera da ( maçlarda çekip gelmiş gibi görüksede yüzü itibariyle ) iyi adam yav dayak yedi bişey demedi şimdi de numarasını alıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

ulan riera da ( maçlarda çekip gelmiş gibi görüksede yüzü itibariyle ) iyi adam yav dayak yedi bişey demedi şimdi de numarasını alıyolar

3 küsür milyonuda ben alıyom knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu be, yeni sezonda füme formayı alıp arkasına 11 numarayla Drogba yazdıracağım
  • quote:

ulan riera da ( maçlarda çekip gelmiş gibi görüksede yüzü itibariyle ) iyi adam yav dayak yedi bişey demedi şimdi de numarasını alıyolar

aklıma bu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

aklıma bu geldi

bu ne lann

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

aklıma bu geldi

hayatımda izlediğim en saçma videolara eklendi

• hakikaten bu adam da hep böyleydi ama severdik yine de
  • Uğurlu gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

• Daha da gaza gelir inşallah
  • Gitti bizim 12 numaralı forma.
  • peki ya Aydın? 7?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

peki ya Aydın? 7?

Sözleşmesi bitti. Yeni sözleşme önermişiz, kabul etmemiş (yanlış hatırlamıyorumdur umarım).
  • Yeni forma satma stratejimize hoş geldiniz: Melo 3 size çok uyar, isterseniz Sneijder var 10 numara, bakın bu da yeni geldi sahibi 11 numarayı çok sever diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.