Şimdi Ara

Ve Beklenen Açıklama (Arda Turan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 Nisan 2009 Salı * 20:01

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Semih Şentürk ile yumruklaşan Arda Turan'dan beklenen açıklama geldi.

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Semih Şentürk ile yumruklaşan Arda Turan'dan beklenen açıklama geldi. Genç futbolcumuz, "Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı'nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe'den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu" dedi.

İşte Arda Turan'ın açıklamaları:

"Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı'nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe'den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu.

Gerek kişiliğim gerekse futbol kimliğime yakışmayan bu olayın içinde Semih Şentürk'le birlikte olumsuz olarak anılmak bizim gibi birbirine saygı ve sevgisi tartışılmaz iki oyuncunun görebileceği en büyük cezadır diye düşünüyorum. Semih Şentürk'ün içten açıklaması ve yaklaşımı içinde hissettiklerini ben de onun gibi bir ağabeyim için düşünüyorum. Saha içinde yaşanan olumsuzlukların saha içinde kalması gerektiğini biliyorum. Kimin haklılığından çok dostluğumuzun, ağabey-kardeş ilişkimizin devamının önemli olduğu bilincinde yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan ve Türk halkından özür dilerim. Ayrıca Semih Şentürk ile bugüne kadar gelen inanılmaz dostluğumuzun asla tükenmeyeceğini buradan belirtirken, ona olan sevgi ve saygımın ise sonsuza kadar süreceğinin bilinmesini isterim.
    Öte yandan bugünkü Milliyet Gazetesi'nde "Vicdanım rahat" başlığı altında yer alan haberdeki cümlelerin bana ait olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtirim"

Kaynak

• Çok ayıp ettiniz turAn Arda çoookkk...
  • gereksiz bi açıklama, semihin açıklaması da muhtemelen klüp tarafından ilk biz bişey diyelim ki, onlar mecburen açıklama yapmış gibi görünsün diye yapıldı.

2 si de samimi değil,

semih sütten çıkmış ak kaşık suçlu arda. brehhh.

herkes birbirine girmiş, semih efendi ayırma ayaana formayı tutup ardayı silkeliyo resmen, sonra arkasından dostça uyarmak istedim desin. millet te yesin.

arda el kol savurunca , ilk tokatı semih atsın, arda vurunca arda ne yaptın sen olsun.

ki arda da da hata var, ne diye 800 metre koşup kazıma vuruyosun, gerçi dabıl kazım denen adam da 2 gram ahlak olsa çıkıp o özür diler.

sabriye bile ceza verilmesi gündemde ama, olayların bu noktaya gelmesindeki başrol oyuncularından birisi kazıma hiç bişey yok.
  • Orda ki suçlu Arda değil Semih'tir. Zaten yalan söyleyemiyor Semih diyor ki biraz değil aşırıya kaçarak ayırma çalıştım gibi bi açıklaması vardı. Adamı silkele silkele arkadan bide vur sonrada Arda, Semih abi sensin tamam sensin desin öyle mi. Oldu bide dönsün...

Semih ve Volkan yalanları rahat rahat nasıl söylüyorlar anlayamıyorum. Komedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Orda ki suçlu Arda değil Semih'tir. Zaten yalan söyleyemiyor Semih diyor ki biraz değil aşırıya kaçarak ayırma çalıştım gibi bi açıklaması vardı. Adamı silkele silkele arkadan bide vur sonrada Arda, Semih abi sensin tamam sensin desin öyle mi. Oldu bide dönsün...

Semih ve Volkan yalanları rahat rahat nasıl söylüyorlar anlayamıyorum. Komedi...

tabıı suclu fenerbahce lı futbolcu lar zaten.
    arda c.kazım a ucarak gelıcek ama olurmu arda melek
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Orda ki suçlu Arda değil Semih'tir. Zaten yalan söyleyemiyor Semih diyor ki biraz değil aşırıya kaçarak ayırma çalıştım gibi bi açıklaması vardı. Adamı silkele silkele arkadan bide vur sonrada Arda, Semih abi sensin tamam sensin desin öyle mi. Oldu bide dönsün...

tabıı suclu fenerbahce lı futbolcu lar zaten.
    arda c.kazım a ucarak gelıcek ama olurmu arda melek

c.kazım emre aşık'ı yere savurdu resmen arda da ondan o hızla geldi. ayrıca ayırt etmeden orada kavgaya karışan tüm oyuncular suçludur. rezil ettiler bizi dünyaya

• quote:

Orjinalden alıntı: DephroN
    rezil ettiler bizi dünyaya

en azından bu daha yapıcı bır elestırı.sonucta her kım kavgaya karıstıysa cezasını cekecek.
    bı ara ahyan da arada kaynıyacak dedım ama sakın davrandı.yasının verdı olgunlukta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi anasını satayım her boku Fenerbahçeliler yaptı diğer taraf peygamber gibiydi maç boyu. Taraftarları da dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

İyi anasını satayım her boku Fenerbahçeliler yaptı diğer taraf peygamber gibiydi maç boyu. Taraftarları da dahil.

HEP SİZ HEP

Şaka bi yana Traftara bi şey yok son dakikaya kadar bi taşkınlık yokru sağolsun Volkan halletti volkanın ne mal olduğunu biliyoruz
    Arda ve Semih kişilik olarak ii insanlar ama maçın atmosferini kaldıramadılar ki her iki takımdada müthiş bir kin patlaması oldu ben onu çözemedim sportmenliği bırak olay kan davasını dönmüş bunu içeride kimlerin pompaladığını öğrenmek lazım çünkü balık baştan kokar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.