Şimdi Ara

Ve Beklenen Son : Ülker FENERBAHÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basketbol gündemini uzun süredir meşgul eden Ülkerspor'un lige devam edip etmeyeceği ve FENERBAHÇE ile geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması yapıp yapmayacağı konusu sonunda açıklığa kavuştu.
    Ligde geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapayan Ülkerspor ile FENERBAHÇE kulüpleri, önümüzdeki sezon Basketbol Ligi'nde Ülker FENERBAHÇE olarak yer alma konusunda anlaşmaya vardı. Ülkerspor Başkanı Ali Doğan'ın yine başkanlık görevini sürdüreceği yeni oluşumda basketbol şubesi, futboldan ayrı profesyonel bir yapı ile idare edilecek.
    Bu arada, söylentiler nedeniyle Euroleague'in 2006 - 2007 sezonu katılım listesinden çıkarılan Ülkersporlu idareciler ve FENERBAHÇE Asbaşkanı Mahmut Uslu, bugün Euroleague'in Barcelona'daki merkez ofisine giderek durumun düzeltilmesi için Başkan Bertomeu ile masaya oturacak.

Milliyet

8 yıllık geniş kapsamlı sponsorluk..ismimizi verecek kadar değerli demekki. 170 milyon avro sponsorluk bedeli oldğu söyleniyor futbol branşıda dahil tabi nekadar doğru bilemem yuhh diyorum..basketbol kendini finansa eden bir spor değil henüz ülkemizde o bakımdan futbola yapılacak yatırımı engellemeyecektir en azından bizim için.

• olmadı!
    Fenerbahce'nin önune başka bir isim gelmemeliydi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

olmadı!

ilk defa sana katılıyorum
  • quote:

olmadı!

Resmi sitede benmi göremedim yoksa henüz açıklama yapılmadı mı ?
  • bilmyorum ama umarım olmaz. FB'nin Ülker'e ihtiyacı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

olmadı!

Resmi sitede benmi göremedim yoksa henüz açıklama yapılmadı mı ?

• Umarım olur da ben de Galatasaray Cafe Crown diye dalga geçenlerin halini görürüm..
  • colaturkacılar vs. unutmadık fenerbahçe ismini bari öne aldırsaydınız formada yeşil-lacivert olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kararı bende beğenmedim hangi marka olursa olsun ek isim istemeyiz

http://forum.donanimhaber.com/m_7604334/tm.htm

linkte suçu FB ve Aziz Yıldıram a atanlar atıp tuttunuz şimdi gelişmeler yavaş yavaş belli oluyor. bilmeden konuştuğunuz sözleri hatırlatacağim size.
  • Ulkerin bir urunu size sponsor oluyor Bize ulkerin kendisi sponsor oluyor aradaki farkı anlayamıyormusunz..
    Hemde Ulker Basketten cekilere FEner'e katılıyor... BU fenerbahce icin buyuk bir avantajdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvr

Ulkerin bir urunu size sponsor oluyor Bize ulkerin kendisi sponsor oluyor aradaki farkı anlayamıyormusunz..
    Hemde Ulker Basketten cekilere FEner'e katılıyor... BU fenerbahce icin buyuk bir avantajdır..

Farketmez Hoş ben son derece avantajlı buluyorum böyle birleşmeleri. Eğer bir kulüp kaynak sıkıntısı çekiyor ya da bir spor dalında başarılı olmak istiyorsa, böyle birleşmeler gayet doğal. Dalga geçenlerin bir şeyden haberi yok, bilinçsiz hepsi, dalga geçenler utansın.
  • bencede birleşme sorun olmamalı ama söylenenlerde havada kalmasın fenerlilerin neler söyledikleri ortada şimdi şakşak alkış.Beşiktaş halka arzedilir klüp satılıyor olur sponsorluk anlaşması yapar yine dalga geçmeler vs. ama nedense bisene geçmeden aynı işleri fbde görüyoruz
  • bizim basket takımının adı Beşiktaş Cola Turca olduğunda bazı arkadaşlar "bıdı bıdı da amanın bıdı bıdı" diyolardı(başka bişi yok zaten)..
    hadi bakalım mikrofona davet ediyorum o arkadaşları şimdi...

bide isminizin önüne geliyor Ülker ismi...
    kardeşim Aziz Yıldırımın Fenerden büyük olduğunu ispat etmiştiniz ama Ülkerin de Fenerden büyük olduğunu bilmiyordum

Aziz başkan akıllı adam kardeşim,100.yılda basket şampiyonluğunu garantiye almak için şube kapattırdı adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 23 Haziran 2006; 15:26:14 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 23 Haziran 2006; 15:25:58 >
  • quote:

olmadı!

hocam doru söylüyor olabilirsin.ama zamanında bazı arkadaslar gs veya bjk yi eleştiriyorlardi.bizim önümüzde isim yok diye felan.simdi ne diyecekler acaba.
    önüne isim gelmesini bilemem de hemen önyargılı davranmayın belki böle daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bizim basket takımının adı Beşiktaş Cola Turca olduğunda bazı arkadaşlar "bıdı bıdı da amanın bıdı bıdı" diyolardı(başka bişi yok zaten)..

kardeşim Aziz Yıldırımın Fenerden büyük olduğunu ispat etmiştiniz ama Ülkerin de Fenerden büyük olduğunu bilmiyordum

Aziz başkan akıllı adam kardeşim,100.yılda basket şampiyonluğunu garantiye almak için şube kapattırdı adamlara

hiç üstüme alınmıyorum ayrıca okadar büyükmüşüzki bizi seçtiler biz artık seçilmiş kişiyiz özelizvallahi helal olsun başkana koca ülkeri dize getirdi diyip işin içinden sıyrılıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

bizim basket takımının adı Beşiktaş Cola Turca olduğunda bazı arkadaşlar "bıdı bıdı da amanın bıdı bıdı" diyolardı(başka bişi yok zaten)..

hiç üstüme alınmıyorum ayrıca okadar büyükmüşüzki bizi seçtiler biz artık seçilmiş kişiyiz özelizvallahi helal olsun başkana koca ülkeri dize getirdi diyip işin içinden sıyrılıcam

Darking hocam büyüklüğünüzden değilmiş bu habere göre (eğer doğruysa tabii tam bilmiyorum)

http://forum.donanimhaber.com/m_7745039/tm.htm Bir göz at istersen

• eger konu yatırımsa FB de para zaten vardı. bence gerek yoktu. acıkcası Fenerbahce ülker ismi hosuma gitmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: kobedodo

quote:

olmadı!

hocam doru söylüyor olabilirsin.ama zamanında bazı arkadaslar gs veya bjk yi eleştiriyorlardi.bizim önümüzde isim yok diye felan.simdi ne diyecekler acaba.
    önüne isim gelmesini bilemem de hemen önyargılı davranmayın belki böle daha iyi olacaktır.

• JeremY@hocam bakarmısın ne olacak siz bana birşey demiştiniz hatırladınızmı...

Ve Beklenen Son : Ülker FENERBAHÇE

JeremY@

http://forum.donanimhaber.com/m_7044722/mpage_1/key_Jeremy//tm.htm#7045860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 23 Haziran 2006; 18:22:02 >
  • ülkerfenerbahçe değilde fenerbahçeülker olsa neyse;ayrıca forma rengi ne olcak,ayrıca takım kupa aldı kupa kimin müzesine gidicek bu evlilik uzun sürmez gibime geliyo kısacası bari BJK ye bi kaç oyuncu hibe etseler
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

ülkerfenerbahçe değilde fenerbahçeülker olsa neyse;ayrıca forma rengi ne olcak,ayrıca takım kupa aldı kupa kimin müzesine gidicek bu evlilik uzun sürmez gibime geliyo kısacası bari BJK ye bi kaç oyuncu hibe etseler

Size lazımdı hibe herhalde basketboldaki başarılı geçirdiğiniz son 2 sezonun ardından, bizim ihtiyacımız yok çok şükür

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.