Şimdi Ara

Ve Açlık Oyunları Serisinin devamı geldi ATEŞİ YAKALAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
18.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ve Açlık Oyunları Serisinin devamı geldi ATEŞİ YAKALAMAK

CAPITOL MUTSUZ, HUZURSUZLUK ARTIYOR, ATEŞLE DANS EDEN KIZ BİR KIVILCIM YAKTI,
    YERİN ALTINDAN YÜKSELEN İSYAN ŞİMDİ PATLAMA NOKTASINDA!

KIVILCIMLAR PARLIYOR, ALEVLER YAYILIYOR VE CAPITOL İNTİKAM İSTİYOR

SUZANNE COLLINS’IN ÇOK SATAN AÇLIK OYUNLARI’NIN İKİNCİ KİTABI
    ATEŞİ YAKALAMAK 5 EYLÜL’DE ÇIKIYOR

“Açlık Oyunları Serisi, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı… Elimden bir türlü bırakamadım. Bağımlısı oldum!”
    -Stephen King

Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fenomen kitap Açlık Oyunları’nın devamı olan Ateşi Yakalamak kitabını erkenden okuma fırsatı buldum.. Benim yüksek beklentilerimi haklı çıkartmakla kalmamakla birlikte bunun çok üstüne çıktı. Bu kitap Açlık Oyunları kadar heyecanlı fakat daha bir yürek burkucu çünkü zaten karakterleri tanıyorsunuz, zaten onlarla birlikte zorluklara göğüs germiştiniz. Suzanne hikayenin gerçekleştiği yerleri ummadığım yerlere taşımış ve o bu çok zor yerleri seçmekten hiç çekinmemiş. Olağanüstü. Bu kitabı okurken uykunuzu erteleyeceksiniz. Çıktığı andan itibaren listeleri altüst edecek. Tavsiyem o sabah için hazırlanın ve takviminizi ona göre ayarlayın.
    -Stephenie Meyer

“Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap… Büyüleyici.”
    -John Green

“Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı.”
    -USA Today

“Nefes Kesiyor”
    Publisher Weekly

“Aksiyon, Entrika, Aşk. Kesinlikle mükemmel.”
    Kirkus Reviews

• harika! ilki çok güzel bir kitaptı, filmi de çekilecek yakında. merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquito

harika! ilki çok güzel bir kitaptı, filmi de çekilecek yakında. merakla bekliyorum

Kitap sitelerinde satışa acık durumda su an.Film konusunda da tarih belli değil ama 2010 nun 2. çeyreği diyorlar.
  • Açlık oyunları cok akıcıydı gercekten. kitabi buralarda bulamadım inetrtten aldim cuma gunu elimde olacak sanırsam 2. seride neler olacak ne yasanacak merak icindeyim.. ve açlık oyunları 2011 de oynayacak IMDB kaynagina gore ^^ ilerleyen zmanalarda kitab hakkında yorumları burda paylasaibliriz..
  • Kitabı aldım ama henüz okumadım. Bana göre sıkıcı bi kitap olacak. 3 seri oldugu için 1 ve 3 mükemmel, 2. kitap çok sıkıcı oluyor. Tecrübelerimden biliyorum.
  • Kitabın yarısına geldim. Güzel gidiyor şimdilik bakalım ilerde ne olacak?
  • biraz önce 1.kitabı bitirdim konu gerçekten mükemmel acaba 2.kitap kaldığı yerdenmi başlar çok merak ediyorum elime geçen ilk fırsatta alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün aradım ama bulamadım yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..duygusuz..
    ben bugün aradım ama bulamadım yaa

Kitap yurdundan al hocam.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OngiRanT

quote:

internetten almak istemiyorum yaa=/

haftaya gelir dediler ama haftaya bayram ondan sonrada ben ankaraya gidicem umarım orda aradığım gibi bi kitapçı bulabilirim
  • okumak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OngiRanT

quote:

internetten almak istemiyorum yaa=/

haftaya gelir dediler ama haftaya bayram ondan sonrada ben ankaraya gidicem umarım orda aradığım gibi bi kitapçı bulabilirim

Nasıl bir kitapçı arıyorsun

• okuduğum en iyi kitaptı açlık oyunları ikincisinide alıcam
  • banner ben kitapları okuyup geri veriyorum yarı fiyatına ve sonra başka bi kitap alıyorum sahaf gibi ama eski püskü kitapları istemiyorum yeni kitaplar satması lazım
  • Herkes beğendine, adamım Stephen onay verdiğine göre, ilkinden başlıyım bu serinin.
  • Dün aldım ve bugün bitti. Mükemmel bi seri herkes okumalı 3. kitabı sabırsızlıkla bekliyorum...
  • yarın alıyorum kitabı

daha 2. sini okumadan 3. yü merak etmeye başladım
  • Şimdi bitirdim kitabı,ilk kitaptan daha heyecanlı ve vahşet seviyesi biraz daha üst sınıra çekilmiş,kurgu da ilk kitaba göre karışık kitabın 27. yani son bölümünü iki kere okumak zorunda kaldım.3 kitap çıksa biran önce
  • ben daha alamadım saat 5 gibi çıkıp almak istiyorum umarım gidebilirim ama gidemicem gibi duruyo
  • Twilight serisi gibi, bu seri de tamamlandığında metal kutuda satışa çıkarılır mı acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.