Şimdi Ara

Ve Açlık Oyunları Serisinin devamı geldi ATEŞİ YAKALAMAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
18.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edebi değeri olan bi kitap da demekki zaten biz yani en azından ben demedim değerli kitapla, sadece güzel olan bir kitabı ayırt edebiliyorum o yüzden 3 5 aya kalmaz havası söner dedim zaten

bişeyler katacak bi kitap değil ama boş zaman geçirmekten daha iyidir "kitap" okumak
  • 3. Kitap ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

3. Kitap ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı ?

2010 yılında çıkacak arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

3. Kitap ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı ?

2010 yılında çıkacak arkadaşım.

hemen çıksa da okusak
  • ilk kitabı dün 1 günde bitirdim haftayada 2. kitabı alıp başlamayı düşünüyorum. kitap acayip sardı çok güzel bir konusu vardı
  • Çerezlik bir kitap . Yeni başlayacak olanlara tavsiyem , piyasada çok daha kaliteli kitaplar var ben 1. kitabı okudum pek beğenmedim kardeşim 2. kitabı almış ama başlayasım gelmiyor .
  • cok iyi seri
  • Okumaya değer mi arkadaşlar evde duruyor ama başlamak nasip olmadı.
  • Çok heyecanlı ve de konusu çok güzel ancak bir o kadar da basit bir kitap . Sanırım bu tür kitaplara endüstriyel kitaplar deniyor
  • 2. kitapta 2 günde bitti şimdi mecbur 3. kitabı bekliycez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 22 Aralık 2009; 17:59:57 >
  • Açlık oyunlarını alsam mı almasammı kararsız kaldım şimdi . Okuldan kitap ismi verdiler onları okucam daha yani okumaya değer bi kitapmı yoksa okumuş olmak için okuncak bir kitap mı?
  • Açlık Oyunları’nın 3. kitabının resmi adı “The Victors” (Galipler) olarak duyuruldu fakat Suzanne Colins’in adını belki değiştirebileceği söyleniyor. Kitabın Eylül 2010′da çıkması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

Açlık Oyunları’nın 3. kitabının resmi adı “The Victors” (Galipler) olarak duyuruldu fakat Suzanne Colins’in adını belki değiştirebileceği söyleniyor. Kitabın Eylül 2010′da çıkması bekleniyor.

Teşekkürler haber için.
    13. mıntıka bizi bekler
  • Kafamdaki kattniss be petaa bu çizimlerden farklıydı, olmadı şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushmula

Çok heyecanlı ve de konusu çok güzel ancak bir o kadar da basit bir kitap . Sanırım bu tür kitaplara endüstriyel kitaplar deniyor

Aynen öyle hocam .
  • Bende yeni bitirdim gerçekten güzel bir kitap. Ama basitte bir kitap dediğiniz gibi ama insanı sarıyor. Ben çok beğendim 3.kitabı sabırsızlıkla bekliyorum 13.Mıntıka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 10 Ocak 2010; 15:07:09 >
  • Açlık oyunlarını okuyorum dün başladım 132 deyim çok güzel gidiyor . Bazı arkadaşlarında dediği gibi basit bir kitap, basit olması kitabı anlaşılır ve akıcı yapmış gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 14 Ocak 2010; 15:57:09 >
  • 3.Kitaba çok var daha.Yavaş yavaş okuyun,beklemek kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

3.Kitaba çok var daha.Yavaş yavaş okuyun,beklemek kötü oluyor

Aynen öyle yapıyorum Günde 10 sayfa
  • 3. kitapta yine eylülde mi çıkcak?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.