Şimdi Ara

Ve Açlık Oyunları Serisinin devamı geldi ATEŞİ YAKALAMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
18.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cro-X

3. kitapta yine eylülde mi çıkcak?

Ben Ağustosta çıkacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

3. kitapta yine eylülde mi çıkcak?

Ben Ağustosta çıkacak diye biliyorum.

İnşallah daha çabuk çıkar
  • Ağustos sonunda çıkıyor. Türkçe'ye çevrilmesi de 1 ay sürer sanırım

http://www.aclikoyunlari.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ağustos sonunda çıkıyor. Türkçe'ye çevrilmesi de 1 ay sürer sanırım

http://www.aclikoyunlari.com/

Sitedeki fanmade videolar fena olmamış
  • 2. kitabı hernekadar yavaş okumaya çalışsamda bugün bitti. 2. kitap 1. ye göre daha az aksiyon içeriyordu ama sonlara doğru yazar telafi etmeyi bildi. 3. kitabı merakla bekliyorum.
  • Açlık Oyunlarını dün akşam bitirdim müthiş bir kitap olmuş çok beğendim okuduğum en güzel kitaplardan biriydi . Bittikten 10 dk sonra 2. kitabın siparişini verdim yazar çok feci bitirmiş 2. kitap gel beni oku diyo
  • Kitabı okumayanlarhttp://www.aclikoyunlari.com/ da pek dolaşmasın çok ciddi spoiler gördüm off
  • quote:

Açlık Oyunları Serisinin merakla beklenen 3. kitabı Amazon’da $9 fiyatla önsatışa sunuldu. Kitabın çıkış tarihi ise 24 Ağustos 2010.
  • Ateşi Yakalamak'ta süperdi . 3. kitabı merakla bekliyorum
  • cro-x şuanda neyi okuyorsun ? ben harry nin son kitabını bitirdim dün yine arayış içindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

cro-x şuanda neyi okuyorsun ? ben harry nin son kitabını bitirdim dün yine arayış içindeyim

Şibumi'yi okuyorum . Pek fantastik değil ama çok güzel
  • Muhteşem..İkinci kitapta birincisi gibi muhteşem.Hatta daha fazla muhteşem.Nutkum tutuldu adrenalin yükseldi beni 7-8 saat hiç başından kalkmadan içindeki muhteşem maceraya bağladı.Bitsin istemiyorum.Hayır çok daha uzun olsun.Çok akıcı bir kitap.İlk 50 sayfasını okuduğumda ilk kitaba daiR herşeyi unuttuğumu farkettim bu yüzden çok zorlandım.İnanın Peeta,haymitch i falan herşeyi unutmuşum.Capitolun ne olduğunu,barış muhafalarını vs.Oyüzden sanki ilk kitabı hiç okumamış kadar olmuştum.Bu yüzden 1 haftalık rafa kaldırmış,başka bir romana geçmiştim biLe.Ama daha sonra bir hışımla tekrardan okumaya başladım anlaya anlaya.Ve 298.sayfadayım bitmesin diye az az okuyorum.
  • 3. kitap için çok uzun zaman vermişler. Merakla bekliyorum. Filmi çıksa alacakaranlık gibi olur diye düşünüyorum.

Cro-X

Şibumi yi seçerek çok iyi bir seçim yapmışsınız. Pişman olmucaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 1 Şubat 2010; 22:09:17 >
  • Filmi çıkarsa (ki çıkacak) hayal ettiğim dünya bozulacak ve eser ayağa düşecek.Umarım çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

3. kitap için çok uzun zaman vermişler. Merakla bekliyorum. Filmi çıksa alacakaranlık gibi olur diye düşünüyorum.

Cro-X

Şibumi yi seçerek çok iyi bir seçim yapmışsınız. Pişman olmucaksınız

Kitap gerçekten müthiş haklısınız .Tarih , felsefe , aksiyon her şey var bayıldım kitaba

Seri hakkında size katılıyorum bu Açlık Oyunları ve Ateşi yakalamak pek bilinmiyen kitaplar ama alacakaranlık gibi filmi çıkınca popüler olcak ve filmler daha fazla para kazanmak kalite yönünden yetersiz olcak

• filmi çıkarsa izlemeyin arkadaşlar kendi kafanızdaki dünyayı mahveder
  • quote:

filmi çıkarsa izlemeyin arkadaşlar kendi kafanızdaki dünyayı mahveder

2011 e kadar unuturuz zaten boşver . Ama hayal kırıklığına uğrucam kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

filmi çıkarsa izlemeyin arkadaşlar kendi kafanızdaki dünyayı mahveder

2011 e kadar unuturuz zaten boşver . Ama hayal kırıklığına uğrucam kesin

Film çıkmış 2.filmde çıkmak üzereyken bir hort edeyim bakayım izlemişlermi filmi diye sorayım dedim

• Ben çok az izledim pek beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.