Şimdi Ara

VDSL2 Hız Testi (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linki tıklayarak o müthiş hızı en azından ekrandan da olsa görebilirsiniz..

http://www.techno-labs.com/content_screen.asp?YID=2131&TITLE=VDSL2_ile_tanışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 11 Ekim 2007; 9:39:26 >

• Çok saçma bir tanıtım olmuş.Telekomun sitesinden hız testi yapacaklarına güncel kullanımı olan serverlardan download yapsalarmış bence daha iyi olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

zaten orada verilen hız download hızı..eğer karşıdan yüklediğin server destekliyorsa bu hızı görürsün download da..fark yok aynı şey..

Benim dediğim konunun server desteği ile alakası yok.Telekomun alt yapı desteği ile alakası var.Mesela o hızda bir bağlantının yurt dışı hız testini merak ediyorum.O açıdan söyledim....
  • saçma olmuş gerçekten de. türkiyedeki servera bağlantımın kalitesi bi işe yaramıyo yurtdışı berbat olunca.
  • Sıkıyorsa herkesin gözü önünde yurtdışında bir yerde hız testi yapsınlar sıkıyorsa cebit dışında bir yerde vdsl2 testi yapsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Sıkıyorsa herkesin gözü önünde yurtdışında bir yerde hız testi yapsınlar sıkıyorsa cebit dışında bir yerde vdsl2 testi yapsınlar.

yemezz
  • mesela bir G.AFRIKA veya KORE sitesine ba[lansinlar bakayim biraz zor gorurler saniyede 5 MEGABYTE I
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hız testi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • video altın şöyle bir yorum var:

"Gerçi yurtdışı testleri de vardı bu videoda ama sıkıştıramadık içine. Onda da en fazla 512 kb görüyodu :D"
  • Yemez abi yemez Onlar da biliyolar yurt dışına bi çıktılar mı attan inip eşeğe binmek lazım. Telekomun test sayfasını tek geçerim valla, hep iyimser hep iyimser
  • bence de. o siteye gireceklerinewww.speedtest.net e girip birkac degisik noktadan test yapsalarmıs daha iyi olurmus. kaldı ki telekomun test sayfasında maksimim 4 mbit icin uygun veri var. veri indirme hızı tam stabilize olmadan sonuclar geliyor gercekci degil.
  • hiç bişey yok sadece ttnetin speed test var
    adam gibi bir dosya indirde görelim

Bide 30mb 846 kb upload az degilmi ayıp be torrent de rezil oluyoruz zaten
  • quote:

anladım ne demek istediğini..tabiki yurt dışı hızı bunun yarısı çıkarsa iyi :) ancak yurt dışı çıkışlarıda bu yıl sonuna kadar 2 katından fazla artacak..rahatlarız heralde..

quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

quote:

zaten orada verilen hız download hızı..eğer karşıdan yüklediğin server destekliyorsa bu hızı görürsün download da..fark yok aynı şey..

Benim dediğim konunun server desteği ile alakası yok.Telekomun alt yapı desteği ile alakası var.Mesela o hızda bir bağlantının yurt dışı hız testini merak ediyorum.O açıdan söyledim....

İnşallah

• Evdeki yerel ağda da bu performanslar görülüyor. Önemli olan dışarı açılmak... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Evdeki yerel ağda da bu performanslar görülüyor. Önemli olan dışarı açılmak... :)

Online.turksat.com.tr adresindeki hız testi linkini direk explorerdan açıp dosya boyutu ile oynayarak 30 değil 250 Mbs hız görmek mümkün. Bu tip testler bence de çok bir anlam ifade etmiyor. İndirilen dosya boyutu, server ve testin en azından bağımsızlığı çok önemli.

Kendi çalar kendi dinler misali kendi internet sitesinden test yapmış Serdarın da dediği gibi evde routerla yerel ağ kurup localhosttan sunucu çalıştırsam Japonyadaki, internet benim evde oluyor. Bu beni 100 Mbs internet verebilir kılıyor mu? Yo bu sadece ya maymunluk ya da açıkgözlük yaptığımı gösterir bakın benim internet hızım bu yalanını sallayarak.

Bayram üzeri hala sürünüyoruz, gece geç saatlerde bile download verimli değil. Telekom 30 Mbs hayali kurmak yerine bunları düzeltse iyi olur.

Öte yandan bu saçma hayali kurmaları da iyi. Bir kere şunu iyi bilelim. Telekom kesinlikle sorunsuz 30 Mbs hız veremeyecektir, mümkün değildir. Telekomdan sorunsuz 30 Mbs alacağımız gün bir gün gelirse o gün muhakkak telekom sorunsuz 100 mbs verdiğini iddia ediyor olacaktır.

Çıtayı 30 mbsye koymaları kısmen iyi bir şey demek ki 1 Mbs vermeyi becerecekler 30 Mbs vermeye uğraşırken. Sorunsuz 30 Mbs vermeleri mümkün değil, onu bırakın sorunsuz 4 Mbs veremiyorlar şu an. O kadar yükseğe erişmeye çalışıp erişemezken nispeten küçük olan sorunsuz 1-2-4 mbs gibi hedeflere belki ulaşırlar.

• Dediğini yaptım, bak ne çıktı :) Türkiyenin en hızlı interneti bendeymiş de haberim yokmuş. :)

VDSL2 Hız Testi (Video)

Aslında memleketin bugünkü hali göz önüne alınırsa, belki buna da şükür demek lazım. Ne bilim, neredeyse savaş çıkacak, ben koruyorum valla. Keşke tek derdimiz internet olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke01 -- 12 Ekim 2007; 0:35:27 >
  • Ben olcaktım 2 tane film indirmiştim...
  • yurt dışı kaynaklı bi sitede ölçelerde hızlarını görsek
  • Netin bir haftadır, felç olmasının sebebi bunlar olsa gerek.
  • şuanda oyle görünüyoda bu vdsl gelişip coğu kişide olunca telekomun sitesi göcmesin şimdiki gibi
  • buda benden testi kendim yaptım sayfalar saniyesinde açılıyor ama download berbat en fazla flash getle 450 gördük ve 7 pc falan vardı orda yanlış hatırlamıyorsam işte sonuç :D
    NOT : Resim üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamıştır
     VDSL2 Hız Testi (Video)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.