tam görünmüyor olabilir 20 dk 2 sn yazıyor kalan sürede ve hız 3.73 :D
cebitte 30 mbit diye ben de test yapayım dedim speedtest.net ile istanbul-new york arası 1 mbit i bile geçmedi
Saçmalık bu yurtdısı hızıyla ne vdsl i yahu??
hehe her zaman söylediğim lafı söyleyeyim.cebit de vdsl2 testi falan yapılmadı.100mbit metro ethernet bağllantı 7 pc ye paylastırılmış durumda...
quote:
Orjinalden alıntı: ataskiran
ne demek istediğini tam anlayamadım??
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
hehe her zaman söylediğim lafı söyleyeyim.cebit de vdsl2 testi falan yapılmadı.100mbit metro ethernet bağllantı 7 pc ye paylastırılmış durumda...
aynen dediğim gibi vdsl2 diye bir bağlantı yok türkiyede metro ethernet 100mbit fiber bağlantıyı bölüştürmüşler 7 bilgisayara test yaptırıyorlar herbilgisayarda 40-50mbit çıkıyor hız testlei.bağımsız tek bilgisayarda 98mbit çıkıyor kimsede çıkıp nerde şunun modemi diyemiyor demiyor..çünki arkada vdsl2 modem değil cisco router var dikkat ederseniz iptv tanıtımında modemler piyasada iptv cihazlarıda piyasada ama vdsl2 modemler görünürde yok bu nasıl bir teknoloji tanıtımı?? ayrıca max 30mbit olan bir bağlantı nasıl 40-50mbit çıkar testlerde? hatta tek bilgisayar bağımsız testde 100mbit nasıl çıkar?
türkiyede vdsl2 falan yok dünyada bile yok türkiyede nasıl olsun telekomun oyunlarına gelmeyin..
Ama olsa süper olur. Fiyatı ne kadar olur acaba kim bilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ckm
Sıkıyorsa herkesin gözü önünde yurtdışında bir yerde hız testi yapsınlar sıkıyorsa cebit dışında bir yerde vdsl2 testi yapsınlar.
yürek ister o test
ben başta söylemiştim demiştim nerde bu vdsl modem diye kimse cevap verememişti
Hikaye arkadaşlar bunlar, Yurtdışını desteklemiyosa bu hızlar ne yazar