Yeni gümüş macbookta siyak leke/çizikler
Merhabalar,
İlk kez bir Macbook aldım ve renk olarak da gümüşü seçtim fakat daha cihazı açmadan alt ve üst gövdede oldukça ufak siyah çizikler farkettim. Geri dönüştürülmüş malzemeler kullanıldığından böyle şeyler normal mi yoksa değişim mi talep etmeliyim bilemedim. Bu konuda tecrübesi olup bunların normal olup olmadığını söyleyebilecek biri varsa tecrübeleri duymak isterim. Çizikler şöyle görünüyor ve en büyüğü 1mm civarında https://imgur.com/a/Ppf1bMi
Teşekkürler..
WWDC fiyat değişikliği ihtimali
Merhabalar,
Bildiğimiz gibi son birkaç senedir Apple yeni ürün tanıtımları sırasında hızlı artan kurdan dolayı fiyatları da güncelliyor bazen. Haftaya da WWDC var ve Macbook Pro'lar bekleniyor malum. Geçtiğimiz yıllarda WWDC esnasında fiyat değişikliği olmuş mu diye bakmaya çalıştım ama olmamış gibi görünüyor sanki fakat son birkaç ayda da yine kur çok arttığından ihtimal dahilinde gibi geldi.
Sizce M1 işlemcili güncel modellerde fiyat değişikliği olur mu o esnada?
Merhabalar. Geçtiğimiz aylarda bir Samsung Galaxy M51 telefon aldım Türkiye'den (Samsung shop). Sonrasında yurtdışına çıktım ve bir süre daha burada olacağım. Merak ettiğim konu şu; bu telefonu kargoyla Türkiye'ye göndersem herhangi bir gümrük sorunu çıkar mı(ekstra vergi vs)? Sonuçta Türkiye ürünü, imei falan kayıtlı vergisi verilmiş ürün. Gerekirse faturasını da ekleyebilirim hatta gönderirken. Sorun çıkmaması lazım gibi geliyor ama malum gümrük olunca kestiremiyor insan. Bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
Ekran kartı(veya genel olarak parça) fiyatları
|
Thinkpad E460
|
S3 mini batarya
|
Hasar kaydı hakkında
|
Ram Upgrade hakkında
|
Ideapad S205 sıcaklık değerleri
|
E-350ye hangi windows 7?
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 270
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.523 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar