Şimdi Ara

Vdsl e geçiş sorunlarım/yaşadığım süreç ve gelişmeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dün sabah saatlerinde telefonuma Abonelik bilgilerim geldi, millenicom uygulamasından tarifemi kontrol ettim Vdsl 100 Mbps gözüküyordu ancak aldığım hız G.Dmt sinyali ile 8 mbps Üzerine çıkmıyordu.

Abonelik bilgilerim ulaştığı için hemen arıza kaydı oluşturdum. Bugün problemin çözüldüğü tarafıma iletildi ancak çözülmemişti.

Ben de donanımhaber üzerinden Millenicom ile iletişime geçtim. 1 saat içinde telefon üzerinden arandım ve benim de belirttiğim üzere port kaynaklı bir sorun olduğunu , bu problemin çözülmesi durumumda 75 mbps hız alabileceğim söylendi.
    Ben de bu durumda bana vdsl port olmadığını bu nedenle alamayacağımı söylemiştiniz dedim. İlgili kişi bana boş port olduğunu ve alabileceğimi iletti.

Büyük bir umutla bekliyorum bakalım ne zaman değişecek bu portum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı süreç işledi Adsl2+ dan G.Dmt oldu şimdi tekrar Adsl2+ profilim ancak VDSL'e geçiremiyorum hattımı :) ve işin komik tarafı türk telekoma sordurdum portum bağlı şu anda vdsl'e 220m uzaklıkta kutu ama yine de bağlamıyor Türknet vdsl'i ahhahahahah kafayı yememek elde değil. Umarım çözüm bulursunuz. Superonline'a geçiş yapacağım cumaya kadar hallolmazsa ben de 50 lira fazla vereyim yeter ki şu rezilliği bir daha yaşamayayım.
  • berkman03 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi VDSL olarak güncelledim. Şu an online oldu. Hat değerleri VDSL hız değerlerini aldı. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Keşke benim geçiş işlemlerim için de bu kadar ilgili olsaydınız. Hem siz hem ben mutlu mesut yaşayabilirdik

• An itibariyle problemlerim giderildi. Modeme kadar 90 mbps ,download 8 mbps upload geliyor. Wifi 5ghz üzerinden 88 mbps e kadar gördüm.

Turknetin santral uzak diye veremediği 75 mbps i ,millenicom 90 mbps olarak 20 snr ile veriyor.

Herkese değerli bilgileri ve destekleri için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 10 Mayıs 2020; 5:14:26 >
  • İyi günlerde kullanınız, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.