Şimdi Ara

Vayne nasıl durdurulur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arconene

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.

artık ezreal dmg vurmuyor nedense dimi?

Vurabilen paşa gibi vuruyor.

yok yani düz vuruşlarını diyorum nedense mesela en basitinden ashe ile aynı build diz nedense ashe düz vuruş daha çok vurur? aa yı diyorum ez için :/

Damage kaynağı q olduğundan ve apc olduğundan olabilir.

yani ona hafiften hybird gitmekte şey var diyorsun iceborn gauntlet alıyorum ona ap şeyi olarak başka bişi almıyorum ne önerirsin?

Adc gidiyorsan İceborn veya Tf. alman lazım. Hybird sağlıklı olmuyor, full ap mid oynamanı tavsiye ederim.

• Eğer bottom 2v2 oynuyorsan tek poke u olmayan adc Vayne'dir. Lane de harraslayarak counter lıyoduk eskiden ama artık elixir+pot yapıp geliyorlar yüzsüz gibi farmlıyo hertürlü. Bire birin en iyisi falan da değildir. Varus mf tristana nın doğal ignite ı vardır. Doublelift in vayne ini karıştırmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.

yok yani düz vuruşlarını diyorum nedense mesela en basitinden ashe ile aynı build diz nedense ashe düz vuruş daha çok vurur? aa yı diyorum ez için :/

yani ona hafiften hybird gitmekte şey var diyorsun iceborn gauntlet alıyorum ona ap şeyi olarak başka bişi almıyorum ne önerirsin?

Adc gidiyorsan İceborn veya Tf. alman lazım. Hybird sağlıklı olmuyor, full ap mid oynamanı tavsiye ederim.

ya adc olması için hani saldırı hızı falan veriyordu ne o bi ara nerf yemiş çokmu kötüydü bu nerf cidden? :D turnuvada adam penta atmıştı :p

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya adc olması için hani saldırı hızı falan veriyordu ne o bi ara nerf yemiş çokmu kötüydü bu nerf cidden? :D turnuvada adam penta atmıştı :p

W skilinin pasifi üstünden geçtiği düşmanların saldırı hızını 5 saniyeliğine %20 azaltıyordu. Onu sildiler ap raiotunu yanlış hatırlamıyorsam 0.8 den 1.0 a çıkardılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldRogerCG

Eğer bottom 2v2 oynuyorsan tek poke u olmayan adc Vayne'dir. Lane de harraslayarak counter lıyoduk eskiden ama artık elixir+pot yapıp geliyorlar yüzsüz gibi farmlıyo hertürlü. Bire birin en iyisi falan da değildir. Varus mf tristana nın doğal ignite ı vardır. Doublelift in vayne ini karıştırmayın.

qnq doğal ignite dediğin sadece hp regeni yarı yarıya düşürüyo mantık op xd
  • Caitly draven ile vayne karşı oynayabilirsin. Duvarlardan uzak dur. Healt oranlı vurduğu için healt item alma yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: GoldRogerCG

Eğer bottom 2v2 oynuyorsan tek poke u olmayan adc Vayne'dir. Lane de harraslayarak counter lıyoduk eskiden ama artık elixir+pot yapıp geliyorlar yüzsüz gibi farmlıyo hertürlü. Bire birin en iyisi falan da değildir. Varus mf tristana nın doğal ignite ı vardır. Doublelift in vayne ini karıştırmayın.

qnq doğal ignite dediğin sadece hp regeni yarı yarıya düşürüyo mantık op xd

aynen 1v1 in masterları onlar healing effects düşürdüğü için biz doğal ignite deriz ona ordan aklımda kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

daha çok kasmış bir vayne

Fakat rankedda ne olucak 1 kere secilebiliyor
  • Early game'de agresif oynayarak çok rahat counterlanır.Caitlyn,leona,thresh,blitz en büyük counterları bence.
  • as kasmış teemo ile alınabilir. blind son seviyede 2.5 saniye etki ediyor. 2.5 saniyede teemo ile en az 4 normal vuruş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

iyi focus cc, gg

+1 , İlaveten Assasin Dps yada AP Assasin varsa (Lb akali vs. ) , Haritadan Siler.

Dağınık Şekilde Team fightta girer , Vayne Kendini Korur ve fightta İlk focus ve olmamak için Geriden girerse , Sizin Yarım Hp li adamı bile bırakıp Direk ona focus olmanız şart.

Aksi taktirde İlk Duyucağın son Duyucağın ses ''ACE'' OLUR..
  • Latede apc tek atıyor, problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanklardan bıktığımdan yeni aldım vayne.Daha 3 oyun attım.Oyun mide geldikten sonra champion akışa geçiyor.Resmen kesicek adam aramaya başlıyorsun.TF da Zac direk bana atladı.Birebirde yardımsız kestim.Yine benden daha çok kasmış bir ezreal i birebirde kestim.Ultisi ve q çok iyi kombine.Tf da kendini korumak için büyük şans sağlıyor.
  • zed al tf de ultiyi salla e q e aa patates olur tabi ölmezsen :)
  • 5 kişi girin şerefsize

• 5 kişi girin şerefsize

• Biraz önce başıma geldi.
    Korumak isteyen arkadaşlarımı pasif bıraktılar , ozellikle xin ultisi ile uzaklaştirdi herkesi. Sonrasında üstüme Elise zıpladı ve yorickten slow yedim.
    Sonra cait ulti.

http://www.twitch.tv/purgatorygaming/c/2186776 -> Boyle Durduruluyor.

Peki ya Vayne Durmazsa?
    Kuleleri hiçe sayan inatçi bir Vayne varsa?
    O 'da burda ->>http://www.twitch.tv/purgatorygaming/c/2186515

• Draaaven.

• Vayne i durduramıyorsanız takımınızda sorun var demektir.Elbette karşı takım adc sini koruyacak
  • Başta durdurdun durdurdun , durduramadın gg easy.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.