Şimdi Ara

Vayne nasıl durdurulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir phantom bir bloodthurster tamamladığında ölüm makinesi oluyor kasılamasa bile oyun lateye gittikçe engelleyemiyorsun, tanklarada çok vuruyor w siyle nasıl counterlarız bunu çok sorun yaşatıyor bana rankedde.

• iyi focus cc, gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

iyi focus cc, gg

denedim, teamde nasus gibi, malphite gibi slow veren tanklar oldumu yaklaştırmıyorlar adcye full buildde warmong kasan gördüm bide hem tank gibi hem tak tak vuruyor counteri yokmu bunun. :(
  • Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.
  • Bir CC biter işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.
  • quote:

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Bence lateye kalmış bi vaynenin karşısında hiç bi adc duramaz counter olayı falan hikaye yani arkadaşında dediği bi cc focus gg.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vayne banla
  • AP assassin.
  • Earlyde kastırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok kasmış bir vayne
  • Vayne'nin herhangi bi skill ile sana zarar vermesi olanaksız.Sadece basit atk ile hasar verebilir.Range'i 550 dibine girerek vurmak zorunda.CC de vursan oynamasını biliyosa ya cleanse ya qss bulundurur yine de e skilini kullandıktan sonra kendini karşıdan savunacak bi şeyi kalmıyor.Earlysi çok kötüdür cait alsan sürekli harash ve uzun range ile bi şey yaptırmazsın.
  • Assasin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

daha çok kasmış bir vayne

Normal geymci noob alert

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.

+yan yatmş sekiz
  • oyunun başında durduracaksın ad cary oynuyorum diyorsan durdurmak senin işin sonra ağlamayacaklar jungle gang atmadı diye. 20 dk içinde vayne 4 kil almış 2 asis yaptıysa ondan sonra durdurması zaten zor. tek bir care var stun gerisin gg vayne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

daha çok kasmış bir vayne

Normal geymci noob alert

/>

• zed elise diana filan iş görür
  •  Vayne nasıl durdurulur ?

GG
  • Early'de counterlamak için range'i büyük bir ADC ile ofensif bir support alınabilir. Late'de ise assassinler (genellikle ya Talon gibi çok hızlı öldürebilecek, ya da Kassadin gibi kite yemeyecek assassinler) ile öldürülmesi lazım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.