Şimdi Ara

Vayne nasıl durdurulur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burst damage veren ve stun'ı olan herolar vayne'e karsı durabılır. Ya vayne ne oldugunu anlamadan olecek ya da kısa bı sure olsa da basic attack yapamayacak. Ultisini bastığında en ölümcül adc oluyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Burst damage veren ve stun'ı olan herolar vayne'e karsı durabılır. Ya vayne ne oldugunu anlamadan olecek ya da kısa bı sure olsa da basic attack yapamayacak. Ultisini bastığında en ölümcül adc oluyor gerçekten.

çoğu kişiden benzer cevaplar gelmiş teoride tamam ama olmuyor bu denilenler, son item warmong çıkınca eritemiyorsun öyle 2 saniyede stun çözüm sadece onuda engelleyecek yada adcnin kesmesine yardım edecek tanklar supportlar oluyor, e siyle uzaklaştırabiliyor q su ile stundan kaçabiliyor. çok zor çoook.
  • Daha bir combatta triple atıp oyunu bitirmeyen vayne görmedim. Combata nerde gireceğini biliyosa pertsin. Zaten öyle bir vayne olunca takımının focuslanmasına bile gerek olmuyo sadece vayne korusalar vayne tek başına 5 kişiyide kesiyo.

Gap closer champlar ve oracle anca durdurur vaynei gibime geliyo.
  • tons of cc&focus.Latede full focus yap yinede iyi pozisyon alip indiriyor isi erken bitirmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.

aynen hatta off tank assasianlar bile alamıyor 1 e 1 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Burst damage veren ve stun'ı olan herolar vayne'e karsı durabılır. Ya vayne ne oldugunu anlamadan olecek ya da kısa bı sure olsa da basic attack yapamayacak. Ultisini bastığında en ölümcül adc oluyor gerçekten.

çoğu kişiden benzer cevaplar gelmiş teoride tamam ama olmuyor bu denilenler, son item warmong çıkınca eritemiyorsun öyle 2 saniyede stun çözüm sadece onuda engelleyecek yada adcnin kesmesine yardım edecek tanklar supportlar oluyor, e siyle uzaklaştırabiliyor q su ile stundan kaçabiliyor. çok zor çoook.

Haklısın ama bunlar yapılabılecek sayılı yontemler. Vayne'in özellği zaten late gamede basic attacklarıyla karsı takımdakılerı canından bezdırmek. Bu yuzden ya earlyde ezeceksın ya da dedıgım taktıklerı kullanarak bıraz durdurmaya calısacaksın. Asırı kasmıs bı vayne ultı actıgında kacmaktan baska bısey yapamazsın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

Vayne nasıl durdurulur ?

GG

• talon zed gibi karakterler çok fena alıyo tf de
  • Orta derecede kasmış bir kassadin icabına bakar
  • ince görmüşsün karşim
  • Forum silinebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm makinesi diyorsun da early deki çileyi vayne oynayanlar ve supportları bilir sadece. Range çok kısa draven gelirse 1 q ile 2 kutu canın gidiyor resmen.Earlyde baskın oynayarak ve early ganker jungler ile bir nevi durdurabilirsiniz. Oyunu erken bitirebilidğiniz kadar bitirin. Ya da feedleyen bir lane varsa oraya yüklenin çünkü vayne tek başına taşıyamıyor.Stun atıp gap closerlı assasin ile üstüne zıplayacaksın.Range i kısa zaten size vurmak için yaklaşacak. Vayne'i durdurabilecek şeyler early de farmını alın,ultimate focus.Vayne in counterı early game dir ayrıca.
  • Eşit şekilde kasmış olduklarını varsayarsak eğer; Fizz, Syndra, Leblanc ve Kayle. Eğer yanında iyi bir support varsa ve oynamasını da biliyorsa Cait'miş, Draven'mış, Graves'miş falan hep yalan, sadece teorik açıdan Vayne'e üstünlük kurabilirler early game'i iyi champ'lar olduklarından. 1v1'de Lulu da keser yoksa early'de Vayne'i late game'de ancak tek combo'da ADC'yi alabilecek high mobility olan assassin'ler öldürebilir.

Vayne konusunda ne kadar iddialı olduğumu imzamdan görebilirsin.
  • Rengarla ultiyi aç atla kafasına.Adc'yi pert et ve huzur içinde öl.

• quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

Vayne banla

Sırf bunu demek için girmiştim
  • quote:

quote:

Kantırı Caitlyn. Sitede öyle yazıyor tam bilmiyorum. Sonra Graves, Draven falan geliyor işte. Quinn bile var.

Hiçbirisi Late de 1v1 alamıyor, denendi onaylandı. Eski Ezreal olsa alabilirdi belki.

artık ezreal dmg vurmuyor nedense dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

quote:

quote:

Vurabilen paşa gibi vuruyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok yani düz vuruşlarını diyorum nedense mesela en basitinden ashe ile aynı build diz nedense ashe düz vuruş daha çok vurur? aa yı diyorum ez için :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok yani düz vuruşlarını diyorum nedense mesela en basitinden ashe ile aynı build diz nedense ashe düz vuruş daha çok vurur? aa yı diyorum ez için :/

Damage kaynağı q olduğundan ve apc olduğundan olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Damage kaynağı q olduğundan ve apc olduğundan olabilir.

yani ona hafiften hybird gitmekte şey var diyorsun iceborn gauntlet alıyorum ona ap şeyi olarak başka bişi almıyorum ne önerirsin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.