Şimdi Ara

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
180
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikle Thunderspace 2 ve Voice Band uygulamalarına bayıldım. Ama Thunderspace 2'deki yağmur sesleri biraz kısa süreli gibi geldi lakin öyle dinlemek ve flash'ın aynı şimşek gibi çakması bile insanı rahatlatmaya yetiyor resmen ruhum rahatladı. Uygulamaları paylaşan forum üyelerine teşekkürler.

vay bee dermisiniz demezmisini bilmem ama Puffin diye bir tarayıcı var Flash player gereksinimi karşılıyor ayrıca içinde touch pad gamepad gibi ekstra özellikleride var yani flash oyun sitelerindeki oyunlarıda gayet rahat oynayabilirsiniz. JB olmayan iphone'larda 3G'den internet kullanırken safaride 720p seçemiyoruz ama Puffin youtube'un orjinal player'ını kullandığı için bu sorunda çözülmüş oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Android içinde var bu uygulama ama iphone'daki kadar kullanışlı, stabil ve şık değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

özellikle Thunderspace 2 ve Voice Band uygulamalarına bayıldım. Ama Thunderspace 2'deki yağmur sesleri biraz kısa süreli gibi geldi lakin öyle dinlemek ve flash'ın aynı şimşek gibi çakması bile insanı rahatlatmaya yetiyor resmen ruhum rahatladı. Uygulamaları paylaşan forum üyelerine teşekkürler.

vay bee dermisiniz demezmisini bilmem ama Puffin diye bir tarayıcı var Flash player gereksinimi karşılıyor ayrıca içinde touch pad gamepad gibi ekstra özellikleride var yani flash oyun sitelerindeki oyunlarıda gayet rahat oynayabilirsiniz. JB olmayan iphone'larda 3G'den internet kullanırken safaride 720p seçemiyoruz ama Puffin youtube'un orjinal player'ını kullandığı için bu sorunda çözülmüş oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Android içinde var bu uygulama ama iphone'daki kadar kullanışlı, stabil ve şık değil.

Puffin browser candır. Sadece facebook'a girmenizi tavsiye etmem. Facebook başka ülkeden girdin, aynı anda hem orada hem Türkiye'de olamazsın nesin sen diyor seni engelliyor. :D Sonra uğraş dur.

• En son GTA San Andreas için dedim bunu,resmen zamanın PC grafikleriyle yarışır sadece dokunmatikye oyun fazla zevk vermiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleÇılgını

Up up up...

Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

ben haritacıyım. GIS le alakalı birşey var mı diye aratıyordum Gıs pro diye bir programa rastladım. yüklemedim 550 TL fiyatı var ama ekran görüntülerinde gördüğüm kadarıyla bizim kullandığımız modüllerden hiç bir farkı yok. vay be adamlar yapmış dedim.

Hocam jb yaparsanız ücretsiz yüklersiniz

• Cycloramic bir kamera uygulaması iphone u masaya dik şekilde koyuyorsunuz titreye titreye dönüyor ve panoramik foto çekiyor hakkartten yok artık dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: besauro

dub step uygulamasını bilen varmı :) bazen insan kendine hakim olamıyor ritme kendini kaptırıyor

Hocam hatırlayabildiniz mi

• vocre uygulamasıda oldukça güzel konuştuğunuzu cümleleri seçtiğiniz diğer dillere çevirerek söylüyor ya da tam tersini yapıyor. türkçe desteği de var :)

tıklayın

oldukça başarılı bence .

vay bee bunuda yapmışlar dediğiniz ios uygulaması hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 4 Mayıs 2014; 18:54:47 >

• after light hoşuma gidiyor ama param yok
  • Arakdaşlar bir uygulama vardı silindi şimdi adını hatırlayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Program fotoğraftaki istemediğiniz nesneyi yok ediyor ve o bölgeyi program kendi düzenlediği için silindiği de anlaşılmıyordu .

• Up upp!!!! Eskisi gibi vay beee yok galiba

• drarter kullanıcısına yanıt
    hocam appstoreye gir cihazda olmayan indirmiş uygulamalar bak listede göreceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    dostum iki ipad iki iphone olunca 5 yıldır yüklenen uygulamalara bakmaya kalktım
    ama okadar çok ki en sonunda vazgeçtim birde cydia uygulaması mıydı pp uygulamasıydı onuda hatırlayamadım

• drarter kullanıcısına yanıt
    iki isim hatirladim
    1 photo erater?
    2 TouchRetouc
    bunlari appstorede cydi 25pp ve tangbuda ara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    touchretouchtu teşekkürler yardımın için @yşahin

• Konuyu Yukarı atalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

uçak havada iken hızını gösteren program araçlarda da km hesabı yapıyor aslında uydudan hızı alıyor çok çok vay be demem heralde :)

bu programın adı nedırbu programın adı nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

quote:

Orijinalden alıntı: soufleur

uçak havada iken hızını gösteren program araçlarda da km hesabı yapıyor aslında uydudan hızı alıyor çok çok vay be demem heralde :)

bu programın adı nedırbu programın adı nedır

Flightradar24 olması lazım hocam.

• yespeed kullanıcısına yanıt
    Bunu fransa'ya giderken çektim, airbus a320 990km gösteriyordu uygulamanın adı "Gps Dash Light"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 19 Mayıs 2014; 9:36:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.