SElam vavacars yurtdışı menşeli bir şirket mi ? Bir ara deli gibi araç topladılar; şu anda 387 araç var portföylerinde; acaba bu rakamlar normal mi ? yoksa daha mı düşük seyrediyordu? Fiyatlar ne kadar artarsa artsın; milletin alım gücü kalmadıysa; alacak mecali yoksa o pahalı arabalar -SUVcuklar adamın elinde patlar mı ? |
Vavacars ta 387 ilan görünüyor

-
-
Heralde yurt disu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batan galerici olmaz . Bir senede kazandıkları para 7 ceddine yeter .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu batması değil zaten; piyasayı domine ediyorlardı; piyasayı yükselttiler; en azından şu anda R yapmış durumdalar.
sürekli fiyat indirip duruyolar.
sonuçta nakite dönemedikten sonra o araçların bir anlamı yok.
-
Zarar etmez , batmaz yani işte yani kur düşükken aldıkları araçları hala dolar 20 sevıyelerindeki fiyatla satıyor. 480 binle ilana girdikleri aracı yükseltip 520 bine sonra 490 bine çekip oo kaçmaz 30 bin indirm var oyununa çekiyor. Fiyatların düşmesi kesinlikle söz konusu değil . Piyasa ölü daha kötü günler bekliyor .
tekrar kontrol ettim bugün itibari ile
756 İlan var.
-
O kadar topladıkları arabalar nerede peki? Galericilere mi pasladılar diyeceğim ama onlarda ölücü zaten vavacars zarara verecek hali yok.
Piyasadan daha uyguna sattığı arabalar da var arada. Ya ölü fiyata aldılar ya da karsız da olsa bazılarını ellerinden çıkarıyorlar sanırım.
Bir ay önce arabamı trink sat sistemiyle sattım(çok memnun kaldım). Sattığım şubesinde bana depoda en az 150 araba olduğu söylendi bana ki o gün benimle beraber 3 kişi daha satmıştı. Şimdi piyasadan bu kadar araba toplayan şirketler ne yaptılar acaba bu dönemde. Bence şirketler kardan acayip zarar edecek dolar bu seviyede uzun süre kalırsa. Ben doların 18 olduğu gün 300e sattım(gayet piyasa fiyatına aldılar hatta ben 10bin TL fazlasına ilana koydum Bir hafta ama kimse aramadı) şimdi aynı arabaya 242 teklif ediyor aynı sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 23 Ocak 2022; 23:19:15 >
Arkadaşlar vavacars, petrol ofisinin de sahibi olan Hollanda menşeli vitol’e ait. Batması söz konusu olamaz diye düşünüyorum.
-
Vavacars açık attırma usulu ile galericilere de araç veriyor. Herhangi bir zarar etme vs gibi bir durumları olduğunu sanmıyorum. Şu an piyasanın durgunluğundan yararlanıp ölü fiyatına araç alıyorlar. Ülke ekonomisi her geçen gün kötüye gidiyor ama havalar ısınınca yine araçlara talep artabilir, çünkü araç bir ihtiyaç çoğu aile için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 24 Ocak 2022; 0:59:36 > -
galericilik emlakçılık yasaklansa milletten öyle bir yük kalkacakki, bunların fiyatları şişirmesi yüzünden hiçbirşey alınamıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeriler kapansa cebinde parası olan fırsatçılar piyasanın anasını ağlatır. Bunu galericileri savunduğum için söylemiyorum. Bence bizim toplumun sorunu ahlaksızlık. Herkes daha çok para kazanma peşinde. Eski esnaf kültürü, toplum kültürü bozuldu.
-
insanlarda para arttıkça daha çok para hırsı oluyor, para parayı çeker lafı da burdan geliyor, parası artan daha çok çabalıyor. zenginleşen insanlar için zaman nakit olduğundan satarken alırken fazla zaman harcamak istemiyor. o zaman da böyle aracı kişiler firmalar daha çok iş yapar hale geliyor. gelişmiş ülkelerde böyledir, biz de gelişmekte olan ülke olduğumuz için aynı yolda ilerliyoruz. çoğalacaklar yani.
-
mahalledeki esnafların çoğu oto galericilik yapıyor daha nekadar çoğalabilir🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben vavacarsa 2 ay önce araç sattım, sattığım fiyatın şu anda 70bin tl altına satıyorlar arabayı, piyasa durumuna göre fiyat belirleyen ve kesinlikle güvenilecek bir firma, stokçuluk gibi muhabbet bu adamlar için yanlış olur.
-
Lehman Brothers in battığı bir Dünya’da batmaz diye bir şey söz konusu değildir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vavacars'a özel konu açılmalıdır.
Ben açtım klitlediler.
-
2021 model 1.600 km deki aracıma 405 teklif ettiler. Ekspertizde hatasız çıkan aracıma nihai 340 teklif ettiler. Hayal kırıklığı.
aracınız ne marka model?
Benzer içerikler
- egzoz bilyası
- otomatik vites araba rampada bayılıyor
- taksi çıkması egea
- audi a4 2.0 tfsi quattro yorum
- falken lastik yorum
- lexus lbx teknik özellikleri
- porsche taycan menzil
- byd yeni model
- bmw xm fiyat
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X