Şimdi Ara

Vatandaki indirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan bi ekran kartında %25 indirim var diyelim o mağzadada oluyomu yani aynı fiyata gidip mağzadan alabiliyomuuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamınBiriVarmış

Arkadaşlar şuan bi ekran kartında %25 indirim var diyelim o mağzadada oluyomu yani aynı fiyata gidip mağzadan alabiliyomuuyuz?

Hocam en garantisi arayıp sormak bence,ben birşey alacağımda öyle yapıyorum.
  • Anladım hocam ürün stokta yok diyor fakat orda stokta olan mağzalarda varmıdır %25 diye düşündüm
  • Ben de daha bugün aradım ancak Pazartesi günü mağaza indirimi yokmuş ne yazık ki. Cuma gününü beklicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Zoidberg

Ben de daha bugün aradım ancak Pazartesi günü mağaza indirimi yokmuş ne yazık ki. Cuma gününü beklicez.

Hadi ya
  • İşi sağlama alıp şubeleri arayın.Stoklarda olmayan iki ürünü şubeleri tek tek arayarak buldum ve sonrasında bulunduğum yerdeki vatana ürünleri çektirerek satın aldım.Denemekte fayda var :)
  • Sadece "İnternete Özel" yazıyorsa mağazalarda yoktur lakin "Tüm Ürünlerde" yazıyorsa hem internette hem mağazalarda indirim vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    Vatan bilgisayar indirim kuponu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm indirimler her vatanda geçerlidir.
  • Vatan artık öyle bir şişirdi ki fiyatlarını, %25 bile pahalı oluyor. İnternetten araştırıp da alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Vatan artık öyle bir şişirdi ki fiyatlarını, %25 bile pahalı oluyor. İnternetten araştırıp da alın derim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

hocam bulamadım başka yerde

• Bütçeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Bütçeniz nedir?

Max 250 tl falan
  • Bu aralar dolar çok yüksek. Aslında ikinci el 6870, GTX 560(non-ti) gibi kartlara bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tüm indirimler her vatanda geçerlidir.

Bilmiyorsan konusma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar şuan bi ekran kartında %25 indirim var diyelim o mağzadada oluyomu yani aynı fiyata gidip mağzadan alabiliyomuuyuz?

hocam aradıgınız kart sizin bulundugunuz ildeki şubede varsa direk alırsınızda yoksa arkadas arayıp bulundugu şubeye getirtmiş onuda saglıyolar sanırım oraya gidip o kart yoksa baska birtane kakalamaya calısırlar dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Bilmiyorsan konusma!

Ne diyosun sen ya !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Bilmiyorsan konusma!

Ne diyosun sen ya !

sakin millet kasmaya gerek yok alt tarafı özgür yorumlar
  • quote:

benim bildiğim cuma günleri de sadece nette geçerli
  • quote:

vatandaki indirimler cuma günü başlıyor pazartesi bitiyor ve netden geçerli oluyor diye biliyorum ama şu var vatan bazı ürünleri (özelikle rağbet gören)hafta sonu indirimlerinde stokta yok gösteriyor herzaman değil tabi bu yüzden sabırlıysanız hangi ürünü alacak iseniz o ürünleri izlemeye alın muhakkak hafta sonu indirimi yaparlar ama nezaman belli olmaz ben asus ekran kartının gelmesini 5 ay kadar bekledim sonunda geldi hafta sonu indiriminden aldım ama şu önericeğim sitelerdende izlemenizi öneririm fiyatlarıhttp://www.teknobiyotik.com/ bunda özelikle outlet ürünleri izlemenizi tavsiye ederim (kasa veya psu gibi ucuza kapata bilirsiniz tamire gitmiş tamir olmuş ama garantisi devam eden ürünleri satıyorlar) veyahttp://www.gold.com.tr/ veyahttp://www.ucuzu.com/ burlardanda fiyatları takip altına ala bilirsiniz iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golddareth -- 26 Haziran 2013; 0:26:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

quote:

vatandaki indirimler cuma günü başlıyor pazartesi bitiyor ve netden geçerli oluyor diye biliyorum ama şu var vatan bazı ürünleri (özelikle rağbet gören)hafta sonu indirimlerinde stokta yok gösteriyor herzaman değil tabi bu yüzden sabırlıysanız hangi ürünü alacak iseniz o ürünleri izlemeye alın muhakkak hafta sonu indirimi yaparlar ama nezaman belli olmaz ben asus ekran kartının gelmesini 5 ay kadar bekledim sonunda geldi hafta sonu indiriminden aldım ama şu önericeğim sitelerdende izlemenizi öneririm fiyatlarıhttp://www.teknobiyotik.com/ bunda özelikle outlet ürünleri izlemenizi tavsiye ederim (kasa veya psu gibi ucuza kapata bilirsiniz tamire gitmiş tamir olmuş ama garantisi devam eden ürünleri satıyorlar) veyahttp://www.gold.com.tr/ veyahttp://www.ucuzu.com/ burlardanda fiyatları takip altına ala bilirsiniz iyi günler dilerim

arkadaşlar vatan ortalama 1 yıldır fiyatlara önce bindiriyor sonra da neymiş efendim hafta sonuna özel %25 indirim adı altında millete bindiriyor.bunu bilmeyen vatandaş hafta içi alışveriş yaptığında inanılmaz kazıklanıyor.

örneğin ben.

önceden hep vatandan alışveriş yapardım ve en fazla %8 indirimleri olurdu.ve piyasadan da ucuz olurdu.bu kafamda yer etmişti.fiyat politakalrını değiştirmişler.

sonra defalarca alışveriş yaptım hafta içi.yediğim kazığı siz düşünün.

iadelerde de müthiş zorluk çıkarıp problem eder olmuşlar.

tüketici derneğine işim düşmüştü bu konuyu da laf arasın da sordum.bana dilekçe yazmamı önerdiler.yaptıkları kesinlikle tüketici kanuna aykırı imiş.yazdım dilekçeyi verdim.

sonra sordum sonuç ne olur diye çok sayıda bu tarz dilekçe verilmiş olursa muhakkak o firma kendine çeki düzen verecek aksi halde ciddi yasal problemler yaşıyacak denildi.

adam beni bir güzel bilgilendir di.

ben aldığım bu gazla kafayı öyle bozdum ki almak istediğim bir ürünü inatla hafta sonu indirim olacağını bile bile hafta içi gidip %25 indirim ile aldım.

adamları kafasının etini öyle bir yedim ki yaptıkları rezilliği öyle bir yüzlerine vurdum ki (satıcıların elemanların suçu yok zaten onlarla kibarca konuşup müdürlerini çağırmalarını istedim.)

hangi ürünü istersem indirimli olarak alabileceğimi söyleyip ,benden kurtulmak için büyük çaba harcadılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.