Şimdi Ara

vatanbilgisayar ve sözde indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3930k işlemcisinin geçen ve ondan önceki indirimde 1.1139tl civarındaydı şimdiki fiyatı

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80619i73930k-core-i7-3930k-soket-2011-32ghz-12mb-onbellek-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57533

indirimsiz fiyatıda 1.480tl civarlarındaydı

bu adamlar bindirip indirim mi yapıyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 16 Kasım 2012; 16:39:45 >

• Dolar kurunun günlük hareketini de hesaba katmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan geçen haftaya kadar indirimde hafta içi indirimde idi.Birde hafta sonu %25 indirim yapıyordu.Şimdi eski fiyatlara geri döndü.
  • Fiyatları yükseltip sonra indirim yapıyorlar.
  • Şu an diğer teknoloji marketlerinden pahalı mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: codem

Şu an diğer teknoloji marketlerinden pahalı mı peki?

Benim fikrim Vatan genellikle pahallıdır ve istediğini bulamazsın, %25 idirim yaptığında bazı parçaları %25 indirim demesine karşılık elinde o indirime uygun kredi kartın var ise, piyasadan %12-15 civarında ucuza alabilirsin. Fiyatları kontrol etmek için şu linki kullanabilirsin. http://www.teknofiyat.com/?search=hd6850&altlimit=&ustlimit=
  • Durumu, değerlendirirken genel konuşmak gerek. Yukarıdaki işlemcide durum böyle olabilir.

Genelde Vatan biraz pahalı. Ancak %25 indirim zamanı her yerden daha ucuz oluyor neredeyse. Mesela İnventus ve Teknobiyotik, %25 Vatan indirimi zamanı baya pahalı gelebiliyor, pc toplarken sistemine göre, Vatan toplamda 200-300 ucuz olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corsair 300r alacaktım geçen gün baktım tüm corsair kasalarda indirim var 182 tl yazıyor %25 indirim var 175 lira şu anda
  • bu haftaki indirimler hikaye bekliyodum yuzde 25i baktim fiyat ayni 15-20 lira dusmus sadece 1000 liralik seyin yuzde 25i buysa eger :D
  • Vatan Bilgisayarın kampanyasız fiyatları çok pahallı zaten. Her zaman böyle oldu. Ama şu an, araştırdığım ürünlerde daha ucuzu yok. %25 hikaye falan değil. Hafta içinde birkaç parçayı not almıştım. Hafta sonu alablirim diye. %25 i uyguladılar.
    %25 ve üzeri indirim yaptıklarında alınabilir seviyeye geliyor fiyatlar. İnsanlarda akın akın alıyor. Geçen hafta sonu Bornova Vatan Bilgisayar'daydım. İçerisi tıklım tıklımdı.

Bu konuda, Bimeks'tede uçuk kaçık fiyatlar vardır, kampanyasız dönemde. Teknosayı söylemiyorum bile.

+ İndirim yapan firmaların (sadece bilgisayar değil) neredeyse hepsi aynı sistemle indirim yapar. Yeni birşey değil. Bindirimden indirim yaptığı değil, nerede ucuz olduğu önemli olmalı.
  • Yuzde yirmibes olayi pazarlama. Ama cogu urunun piyasadan epey ucuz oldugu da bir gercek.

Adamlar bosa her koseye magaza acacak kadar buyumedi. herkes de aptal degil ucuz olmasa satamazlar bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar 3930k işlemcisinin geçen ve ondan önceki indirimde 1.1139tl civarındaydı şimdiki fiyatı

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80619i73930k-core-i7-3930k-soket-2011-32ghz-12mb-onbellek-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57533

indirimsiz fiyatıda 1.480tl civarlarındaydı

bu adamlar bindirip indirim mi yapıyor ??

indirimsiz fiyatı 1480 değil. 1600 civarında indirimi hesaplarken kdv bizden vs almadan hesaplayın. bu arada @X-LEON haklı. fiyatları yükseltip ondan sonra indirim yapıyorlar. bu aralarda sistem toplanmalı çünkü Türkiye 2013'de vergiyi %20 olacağını belirtmiş. usb alınca sorun değil ama 3000-2000 sistem toplayınca fiyatta yükselme oluyor.

• Çoğu ürün için hikaye %25.
  • Pc malzemesi alirken öncelikle teknofiyat gibi sitelerden fiyat bilgisi aliyorum .

Örnek olarak , anakart aldigimda ( Asus Maximus Gene-Z ) Vatanin 25% indirimine denk geldi , 380 TL ye kaptim karti oradan , yaninda cpu alacaktim , baktim vatan 25% indirimi ile eksa dan pahali , cpu yu da eksa dan aliverdim .

Tamamen Vatana kilitlenmek dogru degil .

Yukarida verilen 3930k örnegi de güzel olmus , Vatan su an 25% indirimle 1211 TL ye satmaktadir . Ancak Eksen Bilgisayar 10% indirimle 1253 TL ye satiyor . Vatan indirimlerinde bir tutarsizlik var . Adamlar indirim yapmadan olabildigince fiyati yükseltip ondan sonra indirime giriyor .
  • Vatanda takip ederseniz önce biraz yükseltip öyle %25 indirim yapıyorlar
  • %25 indirim zamanı dışında alışveriş yapılası yer değil bana göre.Bazı ürünlere indırım gelsede diğer sitelerin normal sattığı fiyata düşüyor yada nadiren 10-15tl düşük oluyor.
    Internet üzerinden alışveriş sitelerine güvenmeyenler çöğunlukla bu tür mağazaları tercih ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.