Şimdi Ara

Vatan - WD 3,5' 1TB ELEMENTS USB 2.0 HARICI DISK - 119 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ew de 1 tb seagate 99 tl idi geçen ama kalmamıştı dün. sanırım hdd fiyatları hızlı bir biçimde düşecek, beklemekte yarar var.
  • kampanya yapa yapa bitiremediler şu harddiskleri
  • forumda daha önce vatandan 2 TB'ı bu fiyata alanlar olduğunu bilmek bile, bu fırsatı değerlendirmemek için başlı başına bir sebep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Aralık 2010; 11:08:51 >
  • VATANDAN ALIŞVERİŞ İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN !!!!

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.

• vatan dan defalarca alışverişim oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım umarım karşılaşmam da sanal ticarette en sevdiğim markadır vatancomputer
  • Fiyat zaten normal yahu. E-sata sı olmayan hdd yi ben ömür billah almam ya. 20gb dosya e sata ile 4 dk gibi biterken , usb den yarım saat :) Geçen laptoptaki dosyalarımı yedeklemem gerekti, laptopta e sata yok. öldüm öldüm dirildim , garantiye götürecektim laptopu da son gündü :) E-sata sız hdd 'de , laptop da almayın derim . Esata nın tadını almak lâzım bir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet alışverişlerinde oluyor genelde böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

vatan dan defalarca alışverişim oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım umarım karşılaşmam da sanal ticarette en sevdiğim markadır vatancomputer

Ben de karşılaşmanızı istemem.

Bu şikayetler son dönemde yakın tarihli şikayetler..
    Şikayetlerin sayısı çok olmasına rağmen Halen VATAN BİLGİSAYARDAKİ UMURSAMAZLIK devam ediyor.

• quote:

vatan dan defalarca alışverişim oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım umarım karşılaşmam da sanal ticarette en sevdiğim markadır vatancomputer

katılıyorum
  • o yüzden ürünleri elden almayı severim
    netten alınca bir sorun çıkınca problemi bitmiyor
  • Alacak olanlar yanında kaspersky 2011 i indirimli alabiliyor. Daha önce kaspersky konusu içinde hatırlayamamıştım. Kis alacaklar için uygun.
  • quote:

Bende öyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrylia
    quote:

Ben de karşılaşmanızı istemem.
    Bu şikayetler son dönemde yakın tarihli şikayetler..
    Şikayetlerin sayısı çok olmasına rağmen Halen VATAN BİLGİSAYARDAKİ UMURSAMAZLIK devam ediyor.

kusurusz firma yoktur, diğer firmalara baksan onlarda da şikayet vardır :)

paylaştığınız şikayetlere bakarsak vatanın finans birimi bariz şekilde kötü çalışıyor. ve muhtemelen sebebi internet siparişleri olması. şubeden işlem yapınca daha kısa sürüyor.

ki son dönemde hepsiburdayl bir iade olayım var evlere şenlik. 2 ayı geçti ilade almam :) silahla basacaktım merkezleri o derece :)

• Bu fiyata 2TB seagate verildi yine vatan tarafından. Bence pek sıcak bi fırsat değil
    Ayrıca Media Markt beşiktaş şubesinde 9.12.2010 saat 8:00 dan itibaren WD 2TB 3.5" harici USB disk 149 Liradan satışa sunulacakmış. İstanbul daki arkadaşlara duyurulur. Bu arada stok 100 adetmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnUSTA -- 8 Aralık 2010; 13:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnUSTA

Bu fiyata 2TB seagate verildi yine vatan tarafından. Bence pek sıcak bi fırsat değil

kesinlikle işyerinden iki arkadaşım Vatan'dan seagate 2 TB aldı bu fiyata
  • Vatan pc napti sizede başkalarinin şikayetlerini dile getiriyorsunuz
    ordaki şikayetlerde bilinmedik şeyler değil , vatandan alişveriş yapip ürünü iade ederseniz para iadesi yapmiyor, onun yerine çek veriyor.
    siz söyleyin nerden alişveriş yapalim ? şikayeti olmayan site mi var. Geçin bu kötüleme ayaklarini... burda kimseyi etkileyemessiniz

fırsat için ise bana göre sıcak degil 2 tb satildi bu fiyatlara aceleniz yoksa bekleyin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech
    quote:

Orijinalden alıntı: hsnUSTA
    Bu fiyata 2TB seagate verildi yine vatan tarafından. Bence pek sıcak bi fırsat değil

kesinlikle işyerinden iki arkadaşım Vatan'dan seagate 2 TB aldı bu fiyata

Aynen ürünün haberini aldığımda stok çoktan bitmişti ne yazıkki Kaldı ki sadece yalın 3.5" 2TB dahali bir diski ana distribütörden bile alamıyosun bu fiyata

• arkadaş bnm geçen hafta pazartesi aldığım hdd bozuk çıkmıştı vatan avcılardan sonra gittim verdim aynısı yktu baya uğraşmam sonucu iade almayı başardım tabi onuda taa bu pazartesi aradım ağzıma ne geliyorsa bayan falan dinlemedims aydım para 40dk sonra hesabıma geçti 200tl için bir hafta beklettiler birde ben arayana kadar deil sıraya almak akıllarında bile yoktu ondan alırsanız birşer iade garanti ile uğraşcağınız günleride hesaba katın ve sakın vatandan birşey almayın derim şahit olmak isteryen herhangi bir vatan mağazasının müşteri hizmetleri bölümünde yarım saat otursun izlesin tiyatroyu
  • Sitede aynı ürünlerin 1 yıl kullanılmışları için nerdeyse aynı paraya satmaya çalısıyorlar =)

bir çok yerde 150 tl oldugunu düşünürsek süper bir fırsat değil ama fena da değil.
    Açma kapama tuşunun olmaması ve acaba daha iyi fırsatlar gelirmi diye düşünmek almamı engelliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.