Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
0
Favori
49.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeynepinciii

izmirde 8 şubesi var -hepsindede satiliyor bir donem izmirde oturduk kardeşim çok iyi takip ederdi,tüm şubeleri toplama konusunda ayni hizmeti veriyordu bi araştir istersen
    Yahu ben onu demedim ki, herkes yanlış anlamış yazdıklarımı . Hani Vatan dışında başka PC parçası satan firmalarda olsa burada yani İzmir'de yaşayan insanlarda Vatan'a mahkum kalmasa o anlamda söylemiştim. Yoksa ben Vatan'ın meraklısı değilim yani :D

bnsera arkadaşımızın yazdıklarına ek olarak. Ben de bugüne dek Vatan'dan epey alışveriş yaptım ve evet ben de neredeyse sorun yaşamadım. Anakart'a BIOS attım, olmadı verdim anakartı MSI marka idi, 5 günde geri geldi çalışır vaziyette. Ekran kartı aldım sorunlu çıktı 4 gün sonra yenisi ile değişti vs... İnsanları da anlamak lazım, sorun yaşayanlara bu yazdıklarım küfür gibi gelebilir. Hemen linç girişiminde bulunmayın şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Ocak 2020; 16:50:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Tembel işi yani. Birileri koştursun yapasin.

Vatan da sizin servis ve garanti işlerinizi sallapati yapıyor.

Görevli koyuyor masa altına artık aklına ne Zaman gelirse yolluyor
    sen müşteri olarak haklarını biliyorsan her işini gördürürsün ama sen çözüm odaklı değil kavga odaklı bir münakaşaya girersen işlerini aksatırlar salla pati yaparlar.kendimde ticaret ile uğraşıyorum şuana kadar bana çözüm odaklı gelen hiç bir müşterimi geri çevirmedim üstüme vazife olmayan konularda bile yardımcı olmaya çalıştım.ama insanımız hep bana hep bana kafasında.benim işimi yapsınlarda nasıl yaparlarsa yapsınlar.ben almıyorsam batsın banane kafasında.adam internete 1000tllik ürünü yanlışıkla 100tlye listeliyor siparişler iptal oluncada şikayet edicem mahkemeye vericem kafasına giriyorlar.buna ürünü göndersinde firma batarsa batsın banane kafasındalar.bu kötü niyettir işte ve bu tarz düşünce yapısı herkese zarar verir.ayrıca internet alışverişine karşıyım diye bir durumda yok yeri geliyor market alışverişimi bile internetten yapıyorum çinden mal alıyorum bunun üşengeçlik ile alakası yok senin vaktin bol olabilir bu tarz işlerle uğraşırım diyebilirsin ama emin ol ben o koşuşturmacayı yapmaktansa o vaktimi daha verimli kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsera -- 27 Ocak 2020; 16:48:46 >

• Edit : direkt benim sayemde. acil usb bellek lazim oldu, 1 saat icinde elimde olmasi lazim .. mecburen vatandan aldim.
  • vatan hiç alışverişim olmadı ama yakından gördüklerim kadar, garanti ve değişim konusunda pek sorun yaşamadıkları için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber de Vatan’ın bu kadar savunulduğunu gördüm ya, bu forumda daha neler göreceğiz bakalım. Adam 80₺’ye Assassin’s Creed: Odyssey aldım diye seviniyor lan, oysaki o indirimin A(n)al İthalat’ın yaptığından habersiz. Hani şu 400₺’ye oyun satan ve yanında Türkçe dil desteği bile vermekten aciz, kan emici firma olan A(n)al İthalatı hatırladınız değil mi? Sonra sağ da sol da “Türkçe dil desteği niye yok” diye ağlıyorsunuz, niye olsun ki; sizin gibi kerizlere özel indirim yapar 80₺’ye satarlar, sonra da Türkçe dil desteğini filan her şeyi unutur kuzu gibi olursunuz da ondan. Vatan’dan bırak ürün almayı çöp dahi almam, çoğu çalışanı bilgisiz ve kaba saba tipler. Ha Media Markt ve Teknosa’nın da farklı olduğunu düşünmeyin, hepsi aynı *okun laciverti.

• deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Adam gibi argo kullanmadan,ona buna hakaret etmeden,milleti rencide edecek cümleler kullanmadan mesaj yazabilecek kapasiteniz yokmu?
    Her 5 kelimeden biri argo ve hakaret.Ondan sonra biri gelip ters bir şey söyleyince erkek oluyorsunuz bir anda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün mağazalar batsın 1 tane demirbaş kalsın o zaman görün siz

• soghan kullanıcısına yanıt
    Internette satılan tüm ürünler ithalatçı garantili olmuyor.

Distiribitor garantili ürün alsaydınız İnternet üzerinden bu sorunu yaşamazdiniz.

1000 lira ucuz olunca öyle oluyor malesef.

• Redmi note 8, xiominin kendi mağazasında 1650. Teknosa ve vatanın1800 gibi fiyat çekmesi bana mantıksız geliyor ama internette 1530dan aşağı görmemiştim.

• Nasıl mı batmıyor? Herkes sizin kadar bilinçli bir teknoloji kullanıcısı değil ve olması faydalı olur ama olmak zorunda da değil. Bir bilgisayar ihtiyacı olduğunda mağazaya gidip görüyor, çalışanlara soruyor ve onların yönlendirmelerine göre alıyor. Evet, oradaki bilgisayar İnternet'te alabileceğinin 1500 TL daha üstünde bir fiyata sahip ama gidip söylesem de adam beni takmaz orada. Ben de kargo beklemek istemediğim ya da acil ihtiyacım olan bir ürün olduğunda oradan alıyorum. Hele kargolarda yoğunluk olan dönemlerde mis gibi oluyor, haftalarca kargo kovalamaktansa gidip alıyorum. Ne kadar kar ediyorlar bilmiyorum ama her mağazaları için kira ödüyorlar, elektrik su ve ısıtma giderleri oluyor. Mağazalarda çalışanlarına aman aman bir maaş verdiklerini düşünmüyorum ama nihayetinde veriyorlar. Bu tür başka firmalar battı gitti zamanında ama hala ayakta kalıyorlarsa toplumda kendilerine bir yer bulmuşlardır ve batıp batmayacakları artık kendilerini ilgilendirir. Bir şekilde döndürüyorlar devranı.

• Güzel duyar kasmışsın aferin sana, keriz ve lan kelimelerine çok içerlenmişsin belli. Ne diyeyim ki sana devam et böyle.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Duyar kastığım falan yok güzelce hakaret etmeden yazamıyormusun diye sormak duyar kasmaksa,istersen senin tarzın da küfürle hakaret ile cevap vereyim..
    Neyse hadi hoşçakal..

• Teknosa batsın direk yerin dibine girsin. Şahsen millete sıfır ürün diye arızalı ürün kakalamaya çalışan firma. Aynı ürünün yenisini istedim elimizde yok dediler para iadesi istedim veremeyiz aynı fiyata başka ürün alırsınız mağazamızdan dediler ben de pislik yapınca aynı ürünün sıfırını başka şubeden getirip verdiler. Hani elinizde yoktu? Bu şekilde milleti kandırıp ayakta kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 27 Ocak 2020; 18:24:34 >
  • Geçen vatanda annemi kazikliyorlardi yok Huawei & Samsung almazsanız taksit yapamıyorum bla bla önerdiği telefon net fiyatı 900 TL nette vatanda 1600 şaka gibi yer

• MusashimaruKoyo kullanıcısına yanıt
    adamlar sana ne yaptı da kurtulmak istiyorsun? sanane be kardeşim. neyinden kurtulucaksın nereden alısverıs yapmak ıstıyorsan gt ordan al. Hepımızın eşi dostu var o kapılardan ekmek yiyen. bedduan donup dolasıp senı bulsun emi
  • Sağlam kâr yapıyorlar eyvallah da neden batsın

• Herkesi kendiniz gibi 10 liranın hesabını yapıyor sanmayın adam sizin 10 liralık ucuz alıcağım diye araştırdığınız zamanda onun 10 katını kazanıyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar bankalardan kredi kullanmıyor diye biliyorum. Kar marjları da çok yüksek.

• Vatandan 5 kavanoz bal almayan adam degildir!!11!11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.