Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nusabem

Fazla ezel izleme
    hocam herhalde 10 yıldır tv izlemiyorum. yaşadığım evde tv yok.
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    Ne istiyon herkes haftada 5 gün 5bin ₺ maaşla mı çalışsın,hadi yürü yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Ocak 2020; 14:31:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Git Vatan'a al bir televizyon

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sana kızıyosam şerefsizim ailene kızıyorum sana veremedikleri terbiye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden aldığınız ürünler genelde servisten çıkma tamir ve değişim ürünleri. Bunların başka türlü satışları mümkün değil. Çöpe de atılacak değiller. İnternet üzerinden olunca çoğu kişi fark edemiyor. Fark etse bile itiraz edemiyor.

O ürünler için o fiyatlar çok bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 27 Ocak 2020; 14:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Taksitle aldıkları için olabilir diye düşünüyorum
    Abi İstanbul'da yine seçenek falan daha çok. Misal ben İzmir'de yaşıyorum. Eğer kişi internetten alışverişe güvenmiyorsa İzmir'de bir tek Vatan Bilgisayar var PC parçası satan. İzmir'de de şöyle en az 5-6 farklı PC parçası satan en az 10-15 mağaza olsa olay farklı olurdu eminim.
  • cityzen kullanıcısına yanıt
    Tecrübesiz mi? Birde tavsiye veriyor çalışanlar tecrübe yoksa neyine insanları yanlış yönlendiriyor?

• izmirde 8 şubesi var -hepsindede satiliyor bir donem izmirde oturduk kardeşim çok iyi takip ederdi,tüm şubeleri toplama konusunda ayni hizmeti veriyordu bi araştir istersen
  • vatanda garantiyle hiç sorun yaşamamışsın belli.

• thh kararını tanımıyolar. git ne yapıosan yap dediler bana. şubelerle alakalı olabilir. her şube için aynı şeyi söyleyemem.

• Intenet üzerinden aldığim telefon ( Ordu'dan Bir telefoncudan ) 7. Yılında hâlâ kullanıyorum.

Intenetten bozuk geliyor falan filan geçin bunları. 2sene önce vatanda 1200 TL olan Rowenta süpürgeyi ıntenetten 750 TL ye aldım.

Körleme ıntenetten alışveriş yapanlar gelip laf ediyor.

• İnternetten alışverişe güvenmiyorsa o da onun sorunu aynı sistemi hem sinerjiden hem vatandan topladim arada en az 400 TL fark var böyle bir durumda vatandan almanın mantığı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nusabem N kullanıcısına yanıt

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Müsteriyi duduklemiyor kimse birader. Teknosa,vatan,media markt fiyatlari aynidir her zaman. Internet sadece ucuz. Magaza pahali degil

• Almadan önce kontrol edilmesi gereken (örneğin monitör) ürünleri arada fiyat farkı fahiş değilse gider bu mağazalardan alırım. Monitörümü vatandan gidip aldım malum IPS panellerde ışık sızması vs olduğu için. O zaman arasında 50-100 lira fark vardı yoktu. İnternetten alıp bir sıkıntı yaşasam aylar sürecek bir garanti iade süreci var çünkü. Şimdi yurtdışına gideceğim için satmak istiyorum ilanına da yazdım vatan garantili diye, konuda buna da laf edenler olmuş da internetten aldığın satıcı bugün var yarın yok. Uğraş babam uğraş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 27 Ocak 2020; 16:17:59 >
  • Bu firmaları görünce aklıma hep aral ile aralarındaki yazışmalar geliyor.Almayın aldırmayın
    http://www.donanimhaber.com/oyun-konsollari/haberleri/Oyun-pazarinda-skandal-Turk-teknoloji-marketleri-ile-Aral-arasindaki-ilginc-yazismalar.htm

bu linkten bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusashimaruKoyo

Bimeks, Gold falan battı ama bunlar batmadı. Umarım yakında batarlar da kurtuluruz.
    Rekabeti öldürdüğun gün asıl fahiş fiyatı görürsün.

Dünya zaten kominizm emperyalizm karışımı bir düzene dogru ilerliyor.
    Tek yemek sirketi. Tek teknoloji magazasi. Tek tip insanlar. Bir merkezden uretim.

• Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    Seagate wd tartışmasına hiç girme deli olursun xD. Ben geçen yaz harddisk araştırıyordum o mu bu mu diye diye kafayı yemiştim. Her yerde farklı birini övüp gömüyorlar.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Öyle

• ErdemKemal kullanıcısına yanıt
    sorun yaşayıp yaşamamak değil buradaki mevzu.şu ana kadar yaşamadım ilerde yaşayabilirim.sorun çözülmezse haklı olduğumu düşünüyorsam eğer gerekli mecralardan hakkımı ararım.pahalı olduğunuda düşünmüyorum açıkcası kampanyaları takip edersen gayette piyasa fiyatında hatta altına ürün alabilirsiniz.ayrıca vatan teknosayı gidipte internet satışı yapan yerlerle karşılaştırmamak gerek.bunun yüzlerce şubesinin binlerce çalışanının trilyonlarca gideri vardır.ha sen kullanıcı olarak bu benim umrumda değil diyebilirsin haklısın ama serbest piyasa ekonomisi adamlarda istediği fiyattan istediği ürünü satabilir işine gelmiyorsa almazsın ama sen gidip kötü niyetle bunlar batsada kurtulsak burdan alanlar gerizekalıdır dersen buna karşı çıkarım.benimde kişisel olarak sevmediğim kişisel boykot ettiğim firmalar var bedava verseler almam ama gidipte alışveriş yapan adama hakaret etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.