Şimdi Ara

vatan computer elemanını kovdurdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

sen git donunu kaldır köylü öyle kolaymi işten attirmak

http://forum.donanimhaber.com/m_73543843/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73543843

asıl sen git donunu kaldırda geçmişten gelen mesajlarını sil

Orijinalden alıntı: Acgforth

Adam gibi hoşgeldiniz demiş sana. Olayı sen başlatmışsın. Hem ailemden böyle gördüm büyüklerime karşı konuşma olayını diyorsun. Hem de sana hoşgeldiniz diyen adamı tersliyorsun. Hoşbulduk diyerek bakardın işine. Kusura bakma ama haksızsın.

O kadar mağaza dolaşırım gezerim. Elemanlar gelir hoşgeldiniz der hoşbulduk derim. Biri de peşime takılıp artistlik yapmaz. İnsan terslemek istedikten sonra çok adam kovdurur daha.

yahu ben iyi niyetle abicim yeni sloganınız bu mu dedim öyle sesimi filanda yükseltmedim asıl olayı o başlattı bende böyle şeylerin altında kalmam yok yani aklımdan atamam bünye meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

Adam gibi hoşgeldiniz demiş sana. Olayı sen başlatmışsın. Hem ailemden böyle gördüm büyüklerime karşı konuşma olayını diyorsun. Hem de sana hoşgeldiniz diyen adamı tersliyorsun. Hoşbulduk diyerek bakardın işine. Kusura bakma ama haksızsın.

O kadar mağaza dolaşırım gezerim. Elemanlar gelir hoşgeldiniz der hoşbulduk derim. Biri de peşime takılıp artistlik yapmaz. İnsan terslemek istedikten sonra çok adam kovdurur daha.

yahu ben iyi niyetle abicim yeni sloganınız bu mu dedim öyle sesimi filanda yükseltmedim asıl olayı o başlattı bende böyle şeylerin altında kalmam yok yani aklımdan atamam bünye meselesi

Yazıya dökünce burdan anlaşılmıyor. O anki izlenim, konuşma tarzı vs. Bana terslemişsiniz gibi geldi. Olayın başlangıcına bakarak yorum yaptım. İlerki diyaloglarda görevli olayı abartmış orası ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi yapmışsın hocam. Birilerini ekmeginden edemeyecegim için ben yapamam. Ama bazılarına böyle yapmak gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Nicotinell

vatan computer elemanını kovdurdum

demekki birisi gelip size böyle konuşsa gerekeni yapmıcak kadar düz yaşıyorsunuz
    Mağazaya ilk defa gidiyordum.Taş gibi bir hatun gördüm dayanamadım asıldım.Neyse dedim baktım bu bana vermeyecek ilerleyeyim dolaşayım sonuçta ilk defa giriyorum vatana bakayım neler satılıyor burada.
    Neyse bir elemanla karşılaştım.Beni görünce :
    -Vatana hoşgeldiniz.
    -Ne kadar saçma bir slogan çokmu uğraştınız bunu bulmak için?
    -Evet beğenemedin mi?
    -Bende bir şey diyemedim döver diye tırstım.Ailemden hep dayak yediğim için birde bu abiden dayak yemeyeyim diye düşündüm.
    Neyse gezerken makbook diye laptop gördüm.Bilgisayarı kurcalarken dondu.Sanırım heyecandan yanlış bir şey yaptım.O abiyi çağırdım bilgisayar donmuş dedim açamadı.
    Telefonlara bakayım dedim.Samsung Galaxy S3'ü gördüm ve elime alıp biraz kurcalayayım dedim.O abi tekrar geldi dedi 1.4 ghz de çalışan 4 çekirdekli işlemci mevcuttur falan başladı anlatmaya.Bende dedim ya bi git yalancı benim bilgisayarımda o kadar çekirdekli işlemci yok.Abide kaşlarını çattı kesin içinden kötü sözler söylüyordu ama bir şey demedi.Bende param olmadığı için bir şey alamadan çıktım.

Arkadaşlar şimdi uğraşamayacağım birisi bunu o elamanın ağzından anlatabilir.İsteyen varsa yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Hikayenin aslı :
    Mağazaya ilk defa gidiyordum.Taş gibi bir hatun gördüm dayanamadım asıldım.Neyse dedim baktım bu bana vermeyecek ilerleyeyim dolaşayım sonuçta ilk defa giriyorum vatana bakayım neler satılıyor burada.
    Neyse bir elemanla karşılaştım.Beni görünce :
    -Vatana hoşgeldiniz.
    -Ne kadar saçma bir slogan çokmu uğraştınız bunu bulmak için?
    -Evet beğenemedin mi?
    -Bende bir şey diyemedim döver diye tırstım.Ailemden hep dayak yediğim için birde bu abiden dayak yemeyeyim diye düşündüm.
    Neyse gezerken makbook diye laptop gördüm.Bilgisayarı kurcalarken dondu.Sanırım heyecandan yanlış bir şey yaptım.O abiyi çağırdım bilgisayar donmuş dedim açamadı.
    Telefonlara bakayım dedim.Samsung Galaxy S3'ü gördüm ve elime alıp biraz kurcalayayım dedim.O abi tekrar geldi dedi 1.4 ghz de çalışan 4 çekirdekli işlemci mevcuttur falan başladı anlatmaya.Bende dedim ya bi git yalancı benim bilgisayarımda o kadar çekirdekli işlemci yok.Abide kaşlarını çattı kesin içinden kötü sözler söylüyordu ama bir şey demedi.Bende param olmadığı için bir şey alamadan çıktım.

Arkadaşlar şimdi uğraşamayacağım birisi bunu o elamanın ağzından anlatabilir.İsteyen varsa yazsın.

bu diyen adam tera online forumunda takılan basit bi ergen baksana eski mesajlarında hep oyundaki görevlerden bahsediyo

• şimdi o eleman aç, açıkta ne yapıyordur kim bilir. evine ekmek götüremiyor çoluk çocuğu aç geziyor belkide okuyamıyordur. puuuuuuuuuuuuuu yazıklar olsun

• Tamam kovdurabilirsin de bunu burda yazma amacın nedir? Tebrik mi küfür mü?

Benim yazma amacım; bunu neden yazdığını öğrenmek istemem.

Saygılarımla.
  • Abi ne olm olesi yerlerde mumkun oldugu kadar resmi takilin hosbuldum beyfendi diyebilirdin.sizd tavsiye restoran,kafe ve teknolojik marketlerde samimi olmayin abi falan demeyin,yuz bulup arkadas gibi şapa oturtan laflar yersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:Darkhate90
  • beni kovduran eleman sen misin seni bulursam

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Tamam kovdurabilirsin de bunu burda yazma amacın nedir? Tebrik mi küfür mü?

Benim yazma amacım; bunu neden yazdığını öğrenmek istemem.

Saygılarımla.

? +6984657465

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 5 Nisan 2013; 1:10:24 >

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Konu Çalıntı.DH ifşa team was here!

01000100 01110101 01101110 01111001 01100001 00100000 01000100 01110101 01111010 01100100 01110101 01110010 00100000 01000001 01100100 01100001 01101100 01100101 01110100 01101001 00100000 01011001 01101111 01101011 01110100 01110101 01110010
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Hadlerini bildireceksin böylelerinin.Bana da Flo'da denk geldi böyle birisi.Ayakkabı denedim sonra da beğenmedim vazgeçtim deyince ben uzaklaşırken almayacaksan niye uğraştırıyon lan gibi bir şeyler söyledi.Küfürle direk girdim babam olmasa baya pataklardım orda.

Hocam keşke standlardaki ayakkabıları yere atsaydın hem toplaması uzun sürerdi hemde kavgadan daha etkili

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.