Şimdi Ara

vatan computer elemanını kovdurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu direk vatan'a mail attım ardından şikayet var'a yazdım bu konuda gerçekten çok iyiler maillere ertesi gün cevap veriyolar hemen bu arada aramızda yaşanan olayı yazayım mağazaya girdim sık sık alış veriş yaptığım bi mağazadır öle ilk defa girmedim rahat 10-15 tane ürün aldım çalışanları tanırım her gördüğümde selam veririm şu 1 aydır gidemiyorum malum sınavlardan bende geçen gün kartuş almaya gittim dükkana girdim tabi tabi hemen herkese abi nabıyon,abla nasılsın falan yeni bi eleman gelmiş artis bişey dedimki azcık turliyim yeni bişey varmı bakarım diye işte bu geldi başıma dediki :
    -vatana hoş geldiniz
    +hoş bulduk abicim(bakın benden yaşca büyük saygıdan abicim diye hitap ediyorum) hoşbuldukta yeni sloganınız bu mu ?
    -(artis bir edayla)evet beğenemedin mi ? (şok oldum ya )
    +(ben laf etmedim çünki ben ailemden böle gördüm büyüğüne çok laf etme diye...)

işte çekilsin başımdan diye gidip ordayken macbooklara baktım azcık ona baktım (bakmaktan kasıt menüler arasında geçtim ...)
    işte geldi dediki sen mi alıcan bunu bakıyosun öyle dedi
    dedimki abi k.bakma ben bilmiyorum bilgisayardan özellik tablosunu açarmısın dedim zınk dedi kaldı açamadı
    işte telefonlara bakıyım dedim oda hemen yanda başıma dikildi gene bu işte bana s3 ü anlatıyo aklı sıra işte (beni anlamayan birisi sandı herhalde )işte 1.4 ghz işlemcisi varmış,ekranı süpermiş (super amoledden bahsediyoruz ) dedimki benchmarklardan kaç alıyo bu adamın cevap şu:benchmark ne yaaa..
    ardından adama dedimki abi dedim burda bi xx abi vardı onu göremedim nerde o istifa mı etti dedim
    oda (gene artis bi tavırla) burda kimse istifa etmez anca kovulur dedi
    bende: bencede dedim anca kovulur.... kartuşumu alıp çıktım akşam şikayet ettim bu gün gene gittiğimde orda o eleman yoktu yani hayır anlamıyorum daha müşteri ile nasıl konuşulcağını bilmeyen adam gelip bana senin paran yoktur nasıl alıcaksın macbook'u deme hakkını kimden alıyo

• Gel benim macbook'u vereyim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Gel benim macbook'u vereyim sana

vatan comp'tan kovulan eleman

Orijinalden alıntı: runarer

Bu adamdan korkulur kafasına koyduğunu yapıyor

kardeş napıyım birileri ses etmediği sürece bunlara kafamıza çıkıyorlar toplumumuz daha bi haksızlığın peşine düşmekten aciz

Gajeel Redfox
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  vatan computer elemanını kovdurdum

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

kardeş napıyım birileri ses etmediği sürece bunlara kafamıza çıkıyorlar toplumumuz daha bi haksızlığın peşine düşmekten aciz

Iyi yapmışsın bende sevmem o tür tipleri

"Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • quote:

quote:

İstediği kadar büyük olsun beğenemedin mi lafından sonra kafayı indirip küfürü basmış olurdum. O mağazayı başına yıkardım.

• bence seni görünce tuvalete gizlenmiştir

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Belki izin günüdür yada başka yere vermişlerdir emin misin kovulduğuna?

orda çalışan gerçekten çok sevdiğim bilgili bi abi var durumu onada anlattım gittiğimde dedimki abi dedim ben geçen günki arkadaştan çok memnunum lütfen benle o ilgilensim dedim oda gittiki o dedi

Orijinalden alıntı: DSM

niye orda ayarı vermiyorsun gidip gizli saklı şikayet ediyorsun hocam ?

genel olarak kendini yukarda gören adamı indirmeyi severim ben adamı yerdikçe yerdim daha anlamıyosa artık adam yerini koyup cevap vermem
  • Hadlerini bildireceksin böylelerinin.Bana da Flo'da denk geldi böyle birisi.Ayakkabı denedim sonra da beğenmedim vazgeçtim deyince ben uzaklaşırken almayacaksan niye uğraştırıyon lan gibi bir şeyler söyledi.Küfürle direk girdim babam olmasa baya pataklardım orda.

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

quote:

İstediği kadar büyük olsun beğenemedin mi lafından sonra kafayı indirip küfürü basmış olurdum. O mağazayı başına yıkardım.

yani bi an benimde gözümde şimşekler çaktıda dedimki değmez boşver dedim ben çekildim o geldi ,ben çekildim gene o geldi ondan sonrası beni alakadar etmiyor

• Arkadaşın yaptığına iyi yada kötü demiyecem ama bende kendisi gibi bi'yere gidince benden büyüklere hep abi derim ,saygısızlık etmemeye çalışırım fakat bazen o kadar gıcık insanlar karşına geliyor ki ağız,burun dalmak geliyor insanın icinden
  • Adam gibi hoşgeldiniz demiş sana. Olayı sen başlatmışsın. Hem ailemden böyle gördüm büyüklerime karşı konuşma olayını diyorsun. Hem de sana hoşgeldiniz diyen adamı tersliyorsun. Hoşbulduk diyerek bakardın işine. Kusura bakma ama haksızsın.

O kadar mağaza dolaşırım gezerim. Elemanlar gelir hoşgeldiniz der hoşbulduk derim. Biri de peşime takılıp artistlik yapmaz. İnsan terslemek istedikten sonra çok adam kovdurur daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.