Bildirim
vatan bilgisayar format atmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Atmasınlar, google'a nasıl format alıtır diye yazarsanız binlerce içerik çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl olmuş 2015 format atmayı bilmeyen (genç) nesil var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam biliyorum format atmasını fakat anakartın biosunu kurmayı falan bilmiyorum -
Bios u kurmak nedir bios u elleme hacı sadece ilk sıraya boot bolimundrn CD artik nr ile kuruyotsan onu al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işletim sistemini oradan alyrsan atarlar yoksa atmazlar
pc ni kurup bios ekranyny görünce sana teslim ederler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 17 Nisan 2015; 8:21:25 > -
Vatan'a format attırmayın zaten. Ne yapacakları belli olmaz. Kendiniz araştırın öğrenin zor bir şey değil. -
Benim bildiğim kadarıyla onlar PC'yi toplayıp,bios ayarlarını yapıp gönderiyorlar.İşletim sistemini kurmuyorlar bildiğim kadarıyla. -
tamam sağolun dostlar. -
Çok da lazım git 30 40 tlye atanlar var eğer bilmiyorsan
Format nasil atilir ? ( Windows 8.1 )
http://www.formatatmak.com/kurulum/windows-resim/windows-8-1-format-atma-resimli-anlatim.html
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:36:14 > -
İşletim sisteminden ziyade Vatan bilgisayar, sadece kendi mağazalarından alınan parçaların montajını yapıyor.
İşlemciyi başka bir yerden aldığınız için işlemci hariç geri kalan parçaların montajını yaparlar, kaldı ki işlemciyi takmak zorunda da değiller.(Montaj elemanının o anki ruh haline bağlı)
Bizim de başımıza geldi böyle durumlar.
Misal vatanın atıyorum Topkapı şubesinden birkaç parça aldın, gittin geri kalanını beylikdüzünden aldın, hangi şubede istersen orda toplatabilirsin.(Sadece Vatan'dan aldığın parçaları tabii ki)
veya
Internet sitesinden aldın ve montajını yaptırmak için herhangi bir vatan şubesine gittin, senden ilk istedikleri internet faturası ve ürünlerin kutularının açılmamış olması.
Gelelim işletim sistemi meselesine;
Kendilerinden orjinal işletim sistemi almadığın takdirde yüklememeleri gayet normal.
Senin elinde orjinal işletim sistemi olması önemli değil, işin püf noktası işletim sisteminin Vatan'dan alınmış olması.
Ancak Vatan'dan aldığın yazılımın yüklemesini gerçekleştirirler.
Bu doğru bir davranış mı diye sormuşsun.
Bu muhtemelen şirket kuralıdır, montajda çalışan elemanın bu kurallara uyma zorunluluğu var.
İnisiyatif almak ister veya istemez, o montaj elemanının bileceği iş.(Bunun sonunda yasal işlem de uygulanabilir)
-
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoDoking
Teşekkürler.
Rica ederim.
Teknoloji mağazalarından çok alış-veriş yapmanın yararları mı desek zararları mı desek bilemedim ama hepsi bir tecrübe işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X