Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her vatan indiriminde böyle fiyatlar konusunda problemler yaşatıyorlar. Zaten konunun ilk yazısı problem açma nitelikli.. İnsanlarada bu kampanya seçeneklerini her konuda açıklanıyor demekki açıklansada anlamak istemeyen insanlar oluyor. Alanlara hayırlı olsun uygun fiyatlar. (hiç yoktan kuyruklarda çok fazla sürünmeden alışveriş yapmış olursunuz.)
  • ekran kartlarına tekrardan bakayım dedim de fiyatlarda düşüş sürüyor. 378'e aldığım hd6870 372 TL şu an. ama alışverişe yansıtmışlar düşüşü de.toplamda 15 TL düşmüş ödeyeceğim para

287 TL POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    357 TL ASUSHD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

valla bence piyasaya göre süper fiyatlar. hdd olayına girmiyorum hiç o işe girilmez zaten şu an

bu arada bir şey sorayım. ödemeyi arkadaşın kredi kartıyla geçmiştik. 1055 TL idi şu anda 1040 TL görünüyor.aradaki 15 TL lik indirim kredi kartına yansır herhalde değil mi?arkadaşa gidip söyleyeyim ekstreye iyi baksın fazla para almasın

• quote:

Orijinalden alıntı: jooe

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bindirim indirimin kanıtı:

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim

Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın

Neden böyle agresif davrandığınızı anlamadım. Adam çektiği iki resmi koymuş. İndirimin indirimi bekleyende yok.

Buyrun hesaplayalım :

1. Resim; %8 indirim 1736 TL ise, (1736/(100-8))*100 = 1886 TL + KDV indirimsiz fiyatı imiş.
    2. Resim; indirimsiz fiyat direk yazıyor; 2372 TL + KDV

Birinci ve ikinci resimdeki indirimsiz fiyatlar tutmadı birbirini ??? Tutmak ne kelime KDV'siz 500 TL fark var arada, %25'den daha fazla bir fark var. Şimdi aradaki bu farka arkadaş bindirim diyince yanlışmı oluyor. Buyrun siz koyun aradaki farkın adını...

Arkadaşlar indirim var diye hemen atlamayın herşeye, alacağınız ürünün piyasasını internetten/mağazalardan araştırarak alın.

Bu büyük mağazalar sürekli bunu yapar, az sayıda üründe gerçekten güzel indirim vardır, diğerlerinde bindirim + indirim vardır. Alacağınız üründe gerçekten indirim olup olmadığını mutlaka araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Evet çok teşekkür ederim Almayı düşündüğüm telefon biraz önce 869 tl den 779 tl ye düşmüş Bu fiyata hiçbir yerde yok Sony ericson xperia neo Yarın hemen gidip alacağım

xperia neo değil fiyatı 779 a düşen karıştırmayalım, neo V..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allmylife -- 25 Kasım 2011; 14:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Netbook alacağım. Hangisini önerirsiniz.
    Bunda sıcak bir fırsat varmı sizce. ben pek takip edemedim fiyatları.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-n150-jp0ptr-n150-beyaz-intel-atom-n550-1.50-ghz-2gb-ddr3-320gb--10.1(1024x600)-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=52077

Varmı bi fikri olan arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

Bir vatanın sitesine girip bakayım dedim netten.Birde ne göreyim 1tblık 3,5" harici disklerin hiçbirinde stok yok
    2tblıklar var onların fiyatlarıda ucuk resmen indirimli halleri bile 200 tl civarında(Anlasılan hdd alamayacağız)

tayland'ı sel götürdü aylar önce. Neredeyse bùtün hdd fabrikalarını su bastı. Bilmiyorsan aç bi gazete oku..

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Bir vatanın sitesine girip bakayım dedim netten.Birde ne göreyim 1tblık 3,5" harici disklerin hiçbirinde stok yok
    2tblıklar var onların fiyatlarıda ucuk resmen indirimli halleri bile 200 tl civarında(Anlasılan hdd alamayacağız)

tayland'ı sel götürdü aylar önce. Neredeyse bùtün hdd fabrikalarını su bastı. Bilmiyorsan aç bi gazete oku..

Merak etme biliyoruz herşeyi uslubuna dikkat et
    Sorun indirim günü 1tblık hddlerin ne hikmetse birden stoklarının buhar olup uçması/ama sen burasını anlamazsın msjımı doğru düzgün okumadan cvp yazmıssın aklın sıra)
    İndirim bittikten sonra stoklar eski haline döner herhalde

edit: Üsteki msjlarına baktımda hararetle vatanı savunmussunVatanı bende severimö çok alışverişim oldu ama körükörünede savunma yapmam objektif bakarım.Madem indirim yapıyorsun stok niye yok tmm ürün bitti diyelim o zaman ertesi gün stoklar nasıl fulleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle795 -- 25 Kasım 2011; 14:36:39 >

• quote:

quote:

https://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-n150-jp0ptr-n150-beyaz-intel-atom-n550-1.50-ghz-2gb-ddr3-320gb--10.1(1024x600/)-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=52077

özelliklere göre pahalı bir ürün. benden söylemesi. 1.5ghz

• bu arada 2 hafta önce alttaki ürünü mağazdan world e %25 indirim ile 127TL ye aldım ertesi hafta %18 indirim ile 151 di şuan aynı fiyat %20+5 indirimle.
    https://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-st905004exd101-rk-2.5-500gb-expansion-usb-2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-n150-jp0ptr-n150-beyaz-intel-atom-n550-1.50-ghz-2gb-ddr3-320gb--10.1(1024x600)-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=52077

ÇİFT ÇEKİRDEK 1.5 GHZ Daha ne olcak netbook ta. ?

• quote:

bu arada 2 hafta önce alttaki ürünü mağazdan world e %25 indirim ile 127TL ye aldım ertesi hafta %18 indirim ile 151 di şuan aynı fiyat %20+5 indirimle.
    https://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-st905004exd101-rk-2.5-500gb-expansion-usb-2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=38590

şuandaki hdd sıkıntısını sen bile tahmin edemezsin ve bu forumda 5 aydır bu konu işleniyor HDD taylanddaki sel felaketi yüzünde fiyatları durdurulamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpanyoL`

quote:

quote:

quote:

https://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-n150-jp0ptr-n150-beyaz-intel-atom-n550-1.50-ghz-2gb-ddr3-320gb--10.1(1024x600/)-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=52077

Bu da indirim mi?
    Az önce Konya Real'den 499 TL ye 12 taksit+3 ay erteleme aldım.

• quote:

quote:

quote:

Sorun indirim günü 1tblık hddlerin ne hikmetse birden stoklarının buhar olup uçması/ama sen burasını anlamazsın msjımı doğru düzgün okumadan cvp yazmıssın aklın sıra)

edit: Üsteki msjlarına baktımda hararetle vatanı savunmussunVatanı bende severimö çok alışverişim oldu ama körükörünede savunma yapmam objektif bakarım.Madem indirim yapıyorsun stok niye yok tmm ürün bitti diyelim o zaman ertesi gün stoklar nasıl fulleniyor

vatanı körü körüne savunduğum filan yok. Toplam alışverişim 7-8dir en fazla. Sadece her kampanyada senin gibi saçma sapan yorumlara sinir oluyorum. Kendi kendini deşifre etmişsin 2 aydır hdd stokları neredeyse sıfır. Sen gelip kampanya var ya hddleri kaldırmışlar dersen art niyetli olduğun ortaya çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da indirim mi?

Neyse ben biraz daha araştırayım. Başka kampanyalarda düşürmeye çalışayım Bi samsung

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da indirim mi?

Neyse ben biraz daha araştırayım. Başka kampanyalarda düşürmeye çalışayım Bi samsung

1.6 veya 1.66ghz versiyonları var. performans çok fark ediyor.

• dolar yüksek olmasaydı ...ilaç gibi bir indirim olurdu...
  • takipteyim
  • %20 indirimde kargo ücretli mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vatanı körü körüne savunduğum filan yok. Toplam alışverişim 7-8dir en fazla. Sadece her kampanyada senin gibi saçma sapan yorumlara sinir oluyorum. Kendi kendini deşifre etmişsin 2 aydır hdd stokları neredeyse sıfır. Sen gelip kampanya var ya hddleri kaldırmışlar dersen art niyetli olduğun ortaya çıkar..

ve bir ekleme de ben yapayım. tüm teknoloji marketleri hdd lerin zamlanacağını anladığı anda stokları çekip yüksek fiyattan satmaya başladılar. vatan elindeki tüm ürünleri eski fiyatlardan tüketti..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

ve bir ekleme de ben yapayım. tüm teknoloji marketleri hdd lerin zamlanacağını anladığı anda stokları çekip yüksek fiyattan satmaya başladılar. vatan elindeki tüm ürünleri eski fiyatlardan tüketti..

sanırım vatan stok yapmıyor.

bu işin içinde olan birileri anlatmıştı (ne kadar doğru bilmiyorum);
    vatan sadece "stand" açıyor, firmalar ürünlerini sergiliyor.

bu yüzden vatan, "mavi gibi batmaz" diyorlar.
    çünkü ellerinde stok yok, firma koyarsa ürün var, koymazsa ürün yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.