Bu konu vatan çalışanları ve avukatlarıyla dolmuş, bırakın kendi kendilerine takılsınlar.
bu kampanyadan alınacak sağlam bi akıllı telefon varmı
sonny experia neo ile experia neo v arasındaki fark nedir bilen fiyat sıcak gibi geldi
Dualshock3 aldım bir tane, sitede 2 tane duashock var biri stokta yok diğeri var, ikisi arasında fark var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: laider
quote:
Orijinalden alıntı: cemrek
ve bir ekleme de ben yapayım. tüm teknoloji marketleri hdd lerin zamlanacağını anladığı anda stokları çekip yüksek fiyattan satmaya başladılar. vatan elindeki tüm ürünleri eski fiyatlardan tüketti..
sanırım vatan stok yapmıyor.
bu işin içinde olan birileri anlatmıştı (ne kadar doğru bilmiyorum); vatan sadece "stand" açıyor, firmalar ürünlerini sergiliyor.
bu yüzden vatan, "mavi gibi batmaz" diyorlar. çünkü ellerinde stok yok, firma koyarsa ürün var, koymazsa ürün yok.
bazı ürünlerde haklısın. firmalarla anlaşma yapmış çalışanları dahil o firmadan geliyor. vatan o çalışanlara sadece şef görevlendiriyordu. bi arkadaşım çalışmıştı bu şekilde lg standında.
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Yahu bircok urunu piyasadan ucuza satiyorlar.xperia neo gayet iyi mesela,2.elleri bu fiyata gidiyor.gercek indirim orani %15 lerde olsa bile en ucuz sekilde satin alabiliyorsunuz iste,varsin adi %25 olsun,ne farkeder.hep olumsuzluklara takilmayin
Bu mezarcılara laf anlatamssın boşuna uğraşmayın, diğer yerlere göre çoğu ürün en uygun fiyatlarda
quote:
Orijinalden alıntı: allmylife
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06
Evet çok teşekkür ederim Almayı düşündüğüm telefon biraz önce 869 tl den 779 tl ye düşmüş Bu fiyata hiçbir yerde yok Sony ericson xperia neo Yarın hemen gidip alacağım
xperia neo değil fiyatı 779 a düşen karıştırmayalım, neo V..
tek fark kameranın 8mp'den 5mp'e düşürülmüş versiyonu bence fiyat çok uygun
Sony Ericsson Xperia Neo V ben de bundan almak istiyorum tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlara başka bir telefon öneriniz olur mu acaba ?
bu hafta sonu tüm ürünlerde % 20 inidirim var mı? bilgisi olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Why me???
quote:
Orijinalden alıntı: eagle795
quote:
quote:
Bir vatanın sitesine girip bakayım dedim netten.Birde ne göreyim 1tblık 3,5" harici disklerin hiçbirinde stok yok 2tblıklar var onların fiyatlarıda ucuk resmen indirimli halleri bile 200 tl civarında(Anlasılan hdd alamayacağız)
tayland'ı sel götürdü aylar önce. Neredeyse bùtün hdd fabrikalarını su bastı. Bilmiyorsan aç bi gazete oku..
Merak etme biliyoruz herşeyi uslubuna dikkat et Sorun indirim günü 1tblık hddlerin ne hikmetse birden stoklarının buhar olup uçması/ama sen burasını anlamazsın msjımı doğru düzgün okumadan cvp yazmıssın aklın sıra) İndirim bittikten sonra stoklar eski haline döner herhalde
edit: Üsteki msjlarına baktımda hararetle vatanı savunmussunVatanı bende severimö çok alışverişim oldu ama körükörünede savunma yapmam objektif bakarım.Madem indirim yapıyorsun stok niye yok tmm ürün bitti diyelim o zaman ertesi gün stoklar nasıl fulleniyor
vatanı körü körüne savunduğum filan yok. Toplam alışverişim 7-8dir en fazla. Sadece her kampanyada senin gibi saçma sapan yorumlara sinir oluyorum. Kendi kendini deşifre etmişsin 2 aydır hdd stokları neredeyse sıfır. Sen gelip kampanya var ya hddleri kaldırmışlar dersen art niyetli olduğun ortaya çıkar..
Hiç bir markada mı stokta 1 tblık hdd olmaz? Tamam kardeşim şu kampanya geçsin bikaç gün içinde stoklar normale dönmezse sen haklısın.Başka yorum yapmıcam. Herkes vatan millet sakarya olmuş (Bu arada en sık alışveriş yaptığım ve en iyi hizmeti veren iki firmadan biridir vatan ve electroworld anlayacağınız firmayı kötüleme gibi bir niyetim yok sadece stoklara olan tepkimi dile getirdim)
quote:
Orijinalden alıntı: Snakeeyes
quote:
Orijinalden alıntı: jooe
quote:
Orijinalden alıntı: virusyildo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tuncaybe
Bindirim indirimin kanıtı:
Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın
matematik anlayışınız yok galiba. Arkadaş zaten 8% indirim olduğunda bile daha ucuzdu ürün demek istemiş.
Nerde bunun 20% + 5% hali diyor?
Ya yazılanı okumuyorsun sanırım kampanya yazıyor demiştim. O ürünün kendi kampanyası varmış ki daha ucuza gelebilir demek ki %30 indirime tekabül ediyor. 2 seçenek sunulmuş zaten nasıl istiyorsan öyle alıyorsun.Bunun matematikle ne alakası var?? Adam o fiyattan alamazsın demiyor ki mantık yürütün azcık ürünün kendi kampanyası ile bu kadar %25 ile bu kadar demek istemiş anlamadığınız yer neresi?
% 8 yazıo ne %30 u diğer arkadaşı bilmem ama ben % 30 u nerden çıkardığını anlamadım :D
%30 yazıyor demedim tekabül ediyor dedim.Üründe zaten özel bir indirim varmış o görünen %8 rakamı bankanın indirimi ürünün kendi indirimiyle ortalama %30 a geliyor demek istedim ama illa açık açık yazdıracaksınız sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: laider
quote:
Orijinalden alıntı: cemrek
ve bir ekleme de ben yapayım. tüm teknoloji marketleri hdd lerin zamlanacağını anladığı anda stokları çekip yüksek fiyattan satmaya başladılar. vatan elindeki tüm ürünleri eski fiyatlardan tüketti..
sanırım vatan stok yapmıyor.
bu işin içinde olan birileri anlatmıştı (ne kadar doğru bilmiyorum); vatan sadece "stand" açıyor, firmalar ürünlerini sergiliyor.
bu yüzden vatan, "mavi gibi batmaz" diyorlar. çünkü ellerinde stok yok, firma koyarsa ürün var, koymazsa ürün yok.
vatan sabit diskleri tüketmedi. hala var ama kur fiyatına göre toplama bilgisayar yapanlar için ayırmışlar. sorarsanız sitede görünmesede ellerinde satılık dahili harddisk olduğunu söylerler.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir vatanın sitesine girip bakayım dedim netten.Birde ne göreyim 1tblık 3,5" harici disklerin hiçbirinde stok yok 2tblıklar var onların fiyatlarıda ucuk resmen indirimli halleri bile 200 tl civarında(Anlasılan hdd alamayacağız)
tayland'ı sel götürdü aylar önce. Neredeyse bùtün hdd fabrikalarını su bastı. Bilmiyorsan aç bi gazete oku..
Merak etme biliyoruz herşeyi uslubuna dikkat et Sorun indirim günü 1tblık hddlerin ne hikmetse birden stoklarının buhar olup uçması/ama sen burasını anlamazsın msjımı doğru düzgün okumadan cvp yazmıssın aklın sıra) İndirim bittikten sonra stoklar eski haline döner herhalde
edit: Üsteki msjlarına baktımda hararetle vatanı savunmussunVatanı bende severimö çok alışverişim oldu ama körükörünede savunma yapmam objektif bakarım.Madem indirim yapıyorsun stok niye yok tmm ürün bitti diyelim o zaman ertesi gün stoklar nasıl fulleniyor
vatanı körü körüne savunduğum filan yok. Toplam alışverişim 7-8dir en fazla. Sadece her kampanyada senin gibi saçma sapan yorumlara sinir oluyorum. Kendi kendini deşifre etmişsin 2 aydır hdd stokları neredeyse sıfır. Sen gelip kampanya var ya hddleri kaldırmışlar dersen art niyetli olduğun ortaya çıkar..
Hiç bir markada mı stokta 1 tblık hdd olmaz? Tamam kardeşim şu kampanya geçsin bikaç gün içinde stoklar normale dönmezse sen haklısın.Başka yorum yapmıcam. Herkes vatan millet sakarya olmuş (Bu arada en sık alışveriş yaptığım ve en iyi hizmeti veren iki firmadan biridir vatan ve electroworld anlayacağınız firmayı kötüleme gibi bir niyetim yok sadece stoklara olan tepkimi dile getirdim)
pazartesi hatırlatıcam konuyu ;)
quote:
Orijinalden alıntı: hidolgoo
Sony Ericsson Xperia Neo V ben de bundan almak istiyorum tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlara başka bir telefon öneriniz olur mu acaba ?
samsung galaxy ace olabilir. Gerçi özellik olarak yine neo derim.
o zaman neo almak daha iyi olacak ha..
quote:
Orijinalden alıntı: agcao
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tuncaybe
Bindirim indirimin kanıtı:
Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın
Neden böyle agresif davrandığınızı anlamadım. Adam çektiği iki resmi koymuş. İndirimin indirimi bekleyende yok.
Birinci ve ikinci resimdeki indirimsiz fiyatlar tutmadı birbirini ??? Tutmak ne kelime KDV'siz 500 TL fark var arada, %25'den daha fazla bir fark var. Şimdi aradaki bu farka arkadaş bindirim diyince yanlışmı oluyor. Buyrun siz koyun aradaki farkın adını...
Arkadaşlar indirim var diye hemen atlamayın herşeye, alacağınız ürünün piyasasını internetten/mağazalardan araştırarak alın.
Bu büyük mağazalar sürekli bunu yapar, az sayıda üründe gerçekten güzel indirim vardır, diğerlerinde bindirim + indirim vardır. Alacağınız üründe gerçekten indirim olup olmadığını mutlaka araştırın.
Offf anlatmayacağım. Anlatsam da anlamayacağını bildiğimden sen doğru diyorsun deyip geçeceğim :) Aslında bu kadar tartışılmasıda çok saçma. Sonuçta adamlar kampanya adı altında birşeyler yapıyorlar.İşine gelen avantajlı gören alır istemeyen almaz kimse silah zoruyla alışveriş yaptırmıyor. Bu konu niye bu kadar tartışılır her seferinde onuda anlamış değilim. Bedava dağıtsalar bu sefer bedava verdiler kesin bunda birşey var deyip yine laf edilir :) pahalı geliyorsa almaz hiçkimse (bende dahil) ama şuan piyasayı bilen fiyatların uygun olduğunu görecektir. Ha daha ucuzları yok mu farklı sitelerde olabilir ama onlara da dikkat etmekte fayda var ithalatçısı kim yetkili servisi kim bunları öğrenmek lazım sonuçta bazı firmalar kendileri ithal edip satıyor doğal olarak daha ucuza maal ediyorlar ve garantiyide kendileri veriyorlar bu mantıklı geliyorsa oradan da alınabilir ama yok ben arkasında iyi bir yetkili servis olsun istiyorum derseniz o da ayrı bir mesele.. Bu yazıyı tamamen can sıkıntısından yazdım yoksa kim ne almış ne kadara almış yada niye almamış umurum olmaz ama sonuç itibariyle bir TÜRK firması. Ben şahsen yabancılara para kaptırma taraftarı biri değilimdir biraz fazla mı milliyetçiyim ne :) Hadi size iyi alışverişler..