Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virusyildo

quote:

Orijinalden alıntı: jooe

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bindirim indirimin kanıtı:

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim

Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın

matematik anlayışınız yok galiba.
    Arkadaş zaten 8% indirim olduğunda bile daha ucuzdu ürün demek istemiş.

Nerde bunun 20% + 5% hali diyor?

Ya yazılanı okumuyorsun sanırım kampanya yazıyor demiştim. O ürünün kendi kampanyası varmış ki daha ucuza gelebilir demek ki %30 indirime tekabül ediyor. 2 seçenek sunulmuş zaten nasıl istiyorsan öyle alıyorsun.Bunun matematikle ne alakası var?? Adam o fiyattan alamazsın demiyor ki mantık yürütün azcık ürünün kendi kampanyası ile bu kadar %25 ile bu kadar demek istemiş anlamadığınız yer neresi?

• boşa tartışıyorsunuz çünkü fiyatın indirimde artmasının sebebi vatan bilgisayar değil dolar kuru
  • arkadaşlar fiyatlara bindirip indirmişler diyorsunuz ancak dolarında fırladığının farkındamı herkes ???
    en basit örnek gecen hafta cuma gunu packard bell ts11hr-609 tk %25 indirimle 1.310 tl iken su anda fiyatı 1.400 tl nin biraz ustune cıkmıs gecen hafta cuma gunu dolar 1.,79 larda seyrederken su anda dolar 1.89 bindirip indirme falan ben görmedim aradaki fark dolar kurundan kaynaklı
  • quote:

quote:

quote:

Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın

Arkadaşlar anlamak istemediğiniz olay şu ürünün zaten normal standart günde kampayası mevcutmuş, kampaylı bir ürüne tekrar %25 indirim alamazsınız.

%25 indirim yaptıkları için ürünün doğal olarak kampayasını kaldırmışlar, olay bu kadar basit.

• resmen insanları enayi yerine koyuyorlar,aslında başka bir firma vatanı dava etse kazanır yanıltıcı veya gerçek olmayan reklam yüzünden.yüzde 8 indirimli 2800 TL olan ürün 1 gün sonra yüzde 25 indirime giriyor fiyatı 2750 oluyor.bu yanıltma veya kandırma değilmi?
  • Bir de indirim %25 değil.

Vatan'da her kartta %20 indirim var. Eğer sizin World ya da Axses'iniz varsa + %5 daha indirim alıyorsunuz.

Bu da ortalama %24'de denk geliyor.
  • Nihai olan cebinden cikacak meblagdir = matematik,

Yani daha once ,
    HER NE INDIRIM VARSA EN AZ 2049 TL odeyecekken
    simdi ise,
    HER NE INDIRIM VARSA EN AZ 2127 TL odeyeceksin
    cebindeki (b)indirim,
    78TL

Simdi yok once oyleydi, yok simdi boyle, o oranda indirim, su oranda indirim diye polemige girmenin alemi yok. En nihayetinde daha once alabilseydi 78TL DAHA kazancli idi (simdiki kazancinin piyasadaki digerlerine gore falan filan onun icin onemsiz)...

En yalin hali bu tabi diger firmalar ve oranlarla hesaplara girmeyecekseniz...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya yazılanı okumuyorsun sanırım kampanya yazıyor demiştim. O ürünün kendi kampanyası varmış ki daha ucuza gelebilir demek ki %30 indirime tekabül ediyor. 2 seçenek sunulmuş zaten nasıl istiyorsan öyle alıyorsun.Bunun matematikle ne alakası var?? Adam o fiyattan alamazsın demiyor ki mantık yürütün azcık ürünün kendi kampanyası ile bu kadar %25 ile bu kadar demek istemiş anlamadığınız yer neresi?

% 8 yazıo ne %30 u diğer arkadaşı bilmem ama ben % 30 u nerden çıkardığını anlamadım :D

• vatan'da kargo olayı çok sıkıntılı. 10 iş günü içerisinde diyorlar ve ups ile gönderiyorlar. yurtdışından alsaydım daha erken gelirdi aldığım ürün.
  • Bazı arkadaşlar piyasadaki en ucuz fiyatı buluyor, onun üzerinden %25 indirim istiyor yahu.

Arkadaşlar Vatan %25 indirim yaptığında güzel fiyatlar veriyor, bu bir gerçek. Alacağınız bir ürün varsa diğer sitelerle karşılaştırırsınız, uygunsa alırsınız. Neden kasıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t1470258

Nihai olan cebinden cikacak meblagdir = matematik,

Yani daha once ,
    HER NE INDIRIM VARSA EN AZ 2049 TL odeyecekken
    simdi ise,
    HER NE INDIRIM VARSA EN AZ 2127 TL odeyeceksin
    cebindeki (b)indirim,
    78TL

Simdi yok once oyleydi, yok simdi boyle, o oranda indirim, su oranda indirim diye polemige girmenin alemi yok. En nihayetinde daha once alabilseydi 78TL DAHA kazancli idi (simdiki kazancinin piyasadaki digerlerine gore falan filan onun icin onemsiz)...

En yalin hali bu tabi diger firmalar ve oranlarla hesaplara girmeyecekseniz...

Sorun tek ürün ile kıyaslama yapmanız, şuan kullandığım notebook'u ben vatandan 1350'ye aldım, normal satış fiyatı 1800'dü.

Vatan mağazalarından birine git kampanyalı birr ürün için yarın gelecem %25 indirim daha alabilirmiyim diye sorun, size verecekleri cevap iki kampanya birleştirilemez.

Kampaya günleri bütün kampayalar kalkar ve sadece etiket fiyatı üzerinden %25 indirim alırsınız, hergün bütün ürünler de büyük kampanya olmadığından dolayı büyük kampanyası olan bir kaç ürünün de kampanyası kalkar ve %25 indirim uygulanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bazı arkadaşlar piyasadaki en ucuz fiyatı buluyor, onun üzerinden %25 indirim istiyor yahu.

Arkadaşlar Vatan %25 indirim yaptığında güzel fiyatlar veriyor, bu bir gerçek. Alacağınız bir ürün varsa diğer sitelerle karşılaştırırsınız, uygunsa alırsınız. Neden kasıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.

bazılarına bedava versen bu sefer üstüne niye para vermedin diye laf eder. 410 liralık kartı 340 liraya satıyor adamlar gerçekten iyi indirim yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

son fiyat üzerinden %30 indirim olsun. Kargo bedava olsun. Hatta ürünü getiren kargocu öpücük versin, üstüne de masaj yapsın.. İstiyorlar sanırım.

Alacağın ürün ucuzsa piyasaya göre alırsın. Pahalıysa beraber eleştirelim. Yoksa indirim gerçek %25 değilmiş, sadece world olurmuymuş(artık axess de var), stok yokmuş geçiniz efendim. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.

+85 milyon

• şu anda bence tek eleştirilebilecek nokta bu indirimleri mağazalarda yapmamaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

şu anda bence tek eleştirilebilecek nokta bu indirimleri mağazalarda yapmamaları.

Yarım tüm mağazalarda olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin işin zor beO iki görüntü indirimden önce ve sonra alınmış. La havle..

• bunları konuşacağımıza millet araştırdığı ve şu an vatanda ucuz olan bilgileri verse ya
    bana mesela 900-1000 lira arası düzgün bir laptop lazım varmı gözünüze takılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

son fiyat üzerinden %30 indirim olsun. Kargo bedava olsun. Hatta ürünü getiren kargocu öpücük versin, üstüne de masaj yapsın.. İstiyorlar sanırım.

Alacağın ürün ucuzsa piyasaya göre alırsın. Pahalıysa beraber eleştirelim. Yoksa indirim gerçek %25 değilmiş, sadece world olurmuymuş(artık axess de var), stok yokmuş geçiniz efendim. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.

insanoğlu doyar mı dostum? alanlar enayi yerine koyulacak ya illa.kedi-ciğer hesabı.
    "he tamam tamam.." deyip geçmek en iyisi.aldık ucuza mutluyuz Allah herkese nasip etsin..
  • Masaüstünde vatanda alabileceğim en iyi bilgisayarlar hangisi, ekran kartı çok önemli.

Ekran kartı sıralaması lazım,hepsini içerecek uzun bir liste bulursanız sevinirim
  • Bir vatanın sitesine girip bakayım dedim netten.Birde ne göreyim 1tblık 3,5" harici disklerin hiçbirinde stok yok
    2tblıklar var onların fiyatlarıda ucuk resmen indirimli halleri bile 200 tl civarında(Anlasılan hdd alamayacağız)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.