Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

%25 internetten ve ayrıca kargo ücreti yerine, (ayrıca günlerce beklemeky erine)

yarın %20 ile mağazadan ve kargo ücretine gerek kalmadan anında alışveriş yaparak ürünü temin etmek daha akıllıca..

Kesinlikle katılıyorum bu söyleme.. Kargo parası + sıkıntılı ve sancılı bir bekleyiş yerıne gidip elden teslim almak çok daha mantıklı gelıyor banada..

bende bunu düşünüyorum.

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

138'den dün 118'e düştü

bugün de 106

yarın kaç olur allah kerim:)
  • 284 tl ye hd 6850 aldık daha ne olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

İndirim ne zamana kadar geçerli acaba?

Kelimeyi yanlis kullanmisiniz indirim degil bidirip indirip olacak idi+yemisim axess bonusu tr de sadece o kartlar mi vay yaww boyle sacmalamaya vatan pc devam etsin yakinda mavi bilgisayar olayina donecek gorusecegiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 25 Kasım 2011; 11:05:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Mağazaya gidip ssd almayı düşünüyordum ancak web'e özel diye bahsedilen ibare yanlış anlamadıysam sadece %20+%5 için geçerli..

Ben cardfinansla 6 taksitle alacakdım %20 indirim ile,şimdi gidip mağazadan alamıyormuyum bu fiyata ? Yarın mağazalarda geçerli olacağını söyleyen arkadaş nerden aldı bilgiyi acaba sitede böyle bir bilgi yok ..

Mağazada şuan %20 de mevcut değil. Kaynak sağlam sitede gördüğünüz indirimler internete özel diye anasayfada görebilirsin. yarın ancak indirimli olarak mağazadan alım yapabilirsin. İnanmıyorsan mağazaya gidip boş boş geri dönebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

quote:

Kelimeyi yanlis kullamisiniz indirim degil bidirip indirip olacak idi+yemisim axeess bonusu tr de sadece o kartlar mu boyle sacmalamaya vatan pc devam etsin yakinda mavi bilgisayatr olayina donecek gorusecegiz...

Diğer bankalar bu indirimi sağlamıyor ise vatan bilgisayar'ın suçu ne (fatmagül gibi oldu). Sorun bankalarda hepsi yapsa hepsine indirim olurdu. Sonuçta kampanyanın bir bölümünü bankalar karşılar.

• Dogru dedin onu,milletin kartlarini bagliyolar,faiz repo banka misliyle kazaniyor,sanmayin ki zararina is yapiyolar,tr genelini hesap etsek uff deli para olur,bizde uf indirim olmus ne iyi bee deyip oyuna gelelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bindirim indirimin kanıtı:

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim

Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın
  • sabit diskleri siteden kaldırmışlar..
  • Yahu bircok urunu piyasadan ucuza satiyorlar.xperia neo gayet iyi mesela,2.elleri bu fiyata gidiyor.gercek indirim orani %15 lerde olsa bile en ucuz sekilde satin alabiliyorsunuz iste,varsin adi %25 olsun,ne farkeder.hep olumsuzluklara takilmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jooe

quote:

quote:

Kelimeyi yanlis kullamisiniz indirim degil bidirip indirip olacak idi+yemisim axeess bonusu tr de sadece o kartlar mu boyle sacmalamaya vatan pc devam etsin yakinda mavi bilgisayatr olayina donecek gorusecegiz...

Diğer bankalar bu indirimi sağlamıyor ise vatan bilgisayar'ın suçu ne (fatmagül gibi oldu). Sorun bankalarda hepsi yapsa hepsine indirim olurdu. Sonuçta kampanyanın bir bölümünü bankalar karşılar.

Sorumun cevabini bilen yokmu beyler pazara kadar gecerlimi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası önce fiyatları şişirip sonra indirim yapıyorlar deyimi son derece yanlış, alacağınız ürünün fiyatlarırnı biraz araştırınca indirimin ne kadar etkili olduğunu görürsünüz.

Kullandığım notebook'un fiyatı 1800 iken %25'de 1350 civarında aldım, demek ki bindirip indirmiyorlar.

Eğer alacağınız ürünün kampayası varsa üstüne bir de %25 alamazsınız, bedava vermelerini mi bekliyorsunuz.

Vatan'dan son derece memnunum eskiden sadece word'e oluyordu şimdi Axsess'i de aralarına kattılaar ve devamında diğer kartlara da %20 yaptılar.

Açıkcası ben Vatan'dan son derece memnunum, eğer Cuma günü sitede %25 varsa cumartesi-pazar %90 mağazada da indirim vardır.
  • son fiyat üzerinden %30 indirim olsun. Kargo bedava olsun. Hatta ürünü getiren kargocu öpücük versin, üstüne de masaj yapsın.. İstiyorlar sanırım.

Alacağın ürün ucuzsa piyasaya göre alırsın. Pahalıysa beraber eleştirelim. Yoksa indirim gerçek %25 değilmiş, sadece world olurmuymuş(artık axess de var), stok yokmuş geçiniz efendim. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • cumartesi ve pazar %25 mi indirim? %20 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 25 Kasım 2011; 11:45:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorumun cevabini bilen yokmu beyler pazara kadar gecerlimi acaba

Bugün internette. C.tesi ve pazar da internet+mağazada bilgine kardeşim.

Eyvallah

• adam ekonomi profesörü beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bindirim indirimin kanıtı:

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim

Dostum ne olsun istiyorsun? İndirim üzerinden bir daha indirim mi almayı düşünüyorsun? İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kampanyalar. Ödeme seçeneklerinde indirimsiz fiyat ne yazıyor? Onun üzerinden hesapla bakalım. İlk resimde de kampanya yazıyor farketmedim deme sakın

matematik anlayışınız yok galiba.
    Arkadaş zaten 8% indirim olduğunda bile daha ucuzdu ürün demek istemiş.

Nerde bunun 20% + 5% hali diyor?

• ben mağazadan geldim şimdi indirim mağazalarda geçerli değil.
  • vatandan bindirim olarak değiştirelim başlığı :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.