Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün iomega usb 3.0 taşınabilir hardc disk aldım alabileceğim en uygun fiyatlı ürün buydu,neyse alete fat 32 format atacağım atamıyorum açtım acronics'i hard diske format atılmıyor hata veriyor,hp'nin usb programını kurdum oda olmadı,paragon'u kurdum orda hard disk gözükmüyor bile,windows altında format türü none olarak gözüküyor,hatta hd tune ile baktığımda sadece 60gb'lık bir hard disk gösteriyordu,en son dos üzerinden deneyeyim dedim oda olmadı,aldımgötürdüm hard diski çalışan elemanlar birbirlerine bakıyorlar biri çıkıp demezmi bu usb 3.0 hard disk ondan fat32 olmuyor diye,tam önceden düşündüğüm cevabı verdin dedim çünkü başka kaçş yolu yok aklına o geldi onu söyledi,olurmu öyle şey kaç defa yaptım olması gerekiyor dedim,neyse hard diski içeri götürdüler biraz bekledim o arada birbirlerine soruyor çalışanlar usb 3.0 hard disk fat32 format oluyormu diye o arada hard disk geldi oldu dedi taktık notebook'a olmuş anlamadığım bunlar bunu nasıl yaptı hadi anlamasam bu işlerden tamam bunlar anlasa zaten usb 3.0 fat 32 format olmaz demezler neyse önemli olan olmasıydı aldım gittim,cd'ciden bozma bilgisayarcı olma arkadaşa teşekkürler burdan,telefoncu'yu,cd'yi bilimum eşrafı getirip koyuyorlar ya şuraya deli oluyorum,bir netbook almıştım video izlerken 5 dakika sonra 80 derece oluyordu cayır cayır yanıyor meret götürdüğümde adamın cevabı şu olmuştu internetden baktım cihazda sorun yok adam teknik servisde ve internete bakıyormuş bu sorun içinyöneticiye söylediğimde onun görevi sorunu bulmak değil gibi birşey söylüyordu yav arkadaş adamı niye savuuyorsunuz ki adam bir boktan anlamıyor getirip oraya koyuyorsunuz sonrada saçma böyle cevap veriyorsunuz,şu forumdan birini götürüp koysanız adam tek başına o teknik servisi çevirir o kadar büyük konuşuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jooe

quote:

Orijinalden alıntı: agcao

@jooe

Birinci seviyesizleşmeden adam gibi cevap yaz. Özürlü olan senin. (bilgin olsun diye yazayım bilgisayar mühendisiyim ben, bana hesap öğretmek senin haddine değil)

Bende sana onu soruyorum... 2799'dan %8 düşünce 2049 etmiyor. ( Nihayet dediğim yeri anlamışsın ) Çünkü ikinci resimde ap açık bir bindirim VAR.

Şu ÖZEL İNDİRİM YALANI da çok enterasan.

Bu iki resimden özel indirim oldugunu nasıl anladın hangisinde yazıyor??? Hala yalanlarla milleti kandırmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun size.

Yani arada fark varsa kesin ÖZEL indirimdir, yoksa ikinci üründe vatan kesinlikle ürünü pahalı gösterip sonra %25 indirim yapmaz dimi (haşaa).

Son olarak söylüyorum. Eğer bir üründe indirim/kampanya/özel indirim varsa kesinlikle yanında yazar, firmalar öyle sessiz sedasız indirim/kampanya yapmaz. Kampanyanın amacı ürün satmak müşteri çekmek değilmi, özel indirim yaparsan yanına özel indirim diye yazarsın...

BU ÖZEL İNDİRİM birinci resmin neresinde yazıyor...

Üzerinde kampanya yazısını da mı görmüyorsun? Özel indirimi olmayan bir ürüne bak bakalım %8 indirim nerede duruyor ? Dur ben söyleyeyim(ödeme seçeneklerinde) Demek ki kampanya yazan farklı bir durummuş sen bilgisayar mühendisi olabilirsin bende satın alma müdürüyüm bende çalıştığım firmada bu tarz işlerle uğraşıyorum ok mi? Fiyat kampanya maliyet vs. bunlarda benden soruluyor. Bilmediğim bir şey için yorum yapmam. Ama neyse sen anlamamakta ısrar edeceksin o yüzden şu dakikadan itibaren susuyorum ben. daha önceki msg.larım da da söyledim işine gelen alışverişini yapar ki yapıyor zaten işine gelmeyende sağ sola çamur atmasın boş yere almaz olur biter dünya'nın sonu değil sonuç olarak.

O %8 lik indirimi geç onu hesapladık ilk mesajda zaten Müdür Bey

(Nerede satın alma müdürüsün? Vatan bilgisayarda mı? ) Eğer gerçekten müdürsen, itiraf etmeliyim gerçekten çok başarılısın. Hem bu kadar hesap kitap bilmeyeceksin hemde hala satın alma müdürü olarak çalışabileceksin!!! Gerçekten büyük başarı...

Gel gelelim %8 mevzusuna. Hatırlarsan daha önce hesaplamıştık;

1. Resim İNDİRİMSİZ FİYAT : 1886 TL (%8 indirimli fiyatı : 1736 TL)
    2. Resim İNDİRİMSİZ FİYAT : 2372 TL

Yani ikiside indirimsiz fiyat ve arada 486 TL fark var. Ben bu farkı soruyorum? (Bu rakamların içinde indirim felan yok, MÜDÜR )

Hadi sen bi hesap yapta %8 indirim ile aradaki 486 TL farkı bi kapat bi görelim MÜDÜRÜM

Bak yemin ediyorum; %8 ile aradaki 486 TL farkın nasıl oluştuğunu matematik hesabı ile yaz, yemin ediyorum özür dileyeceğim senden ve bu tartışmayı bırakıcam.
    Satın alma müdürü olduğuna göre bu senin için zor olmasa gerek, iki dakika da yazarsın hadi bekliyorum müdürüm...

• beyler bu indirim mağazalarda geçerli mi bugün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler bu indirim mağazalarda geçerli mi bugün?

Dün geçerliydi, muhtemelen bugun de geçerlidir.
  • quote:

quote:

quote:

@jooe

Birinci seviyesizleşmeden adam gibi cevap yaz. Özürlü olan senin. (bilgin olsun diye yazayım bilgisayar mühendisiyim ben, bana hesap öğretmek senin haddine değil)

Bende sana onu soruyorum... 2799'dan %8 düşünce 2049 etmiyor. ( Nihayet dediğim yeri anlamışsın ) Çünkü ikinci resimde ap açık bir bindirim VAR.

Şu ÖZEL İNDİRİM YALANI da çok enterasan.

Bu iki resimden özel indirim oldugunu nasıl anladın hangisinde yazıyor??? Hala yalanlarla milleti kandırmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun size.

Yani arada fark varsa kesin ÖZEL indirimdir, yoksa ikinci üründe vatan kesinlikle ürünü pahalı gösterip sonra %25 indirim yapmaz dimi (haşaa).

Son olarak söylüyorum. Eğer bir üründe indirim/kampanya/özel indirim varsa kesinlikle yanında yazar, firmalar öyle sessiz sedasız indirim/kampanya yapmaz. Kampanyanın amacı ürün satmak müşteri çekmek değilmi, özel indirim yaparsan yanına özel indirim diye yazarsın...

BU ÖZEL İNDİRİM birinci resmin neresinde yazıyor...

Üzerinde kampanya yazısını da mı görmüyorsun? Özel indirimi olmayan bir ürüne bak bakalım %8 indirim nerede duruyor ? Dur ben söyleyeyim(ödeme seçeneklerinde) Demek ki kampanya yazan farklı bir durummuş sen bilgisayar mühendisi olabilirsin bende satın alma müdürüyüm bende çalıştığım firmada bu tarz işlerle uğraşıyorum ok mi? Fiyat kampanya maliyet vs. bunlarda benden soruluyor. Bilmediğim bir şey için yorum yapmam. Ama neyse sen anlamamakta ısrar edeceksin o yüzden şu dakikadan itibaren susuyorum ben. daha önceki msg.larım da da söyledim işine gelen alışverişini yapar ki yapıyor zaten işine gelmeyende sağ sola çamur atmasın boş yere almaz olur biter dünya'nın sonu değil sonuç olarak.

O %8 lik indirimi geç onu hesapladık ilk mesajda zaten Müdür Bey

(Nerede satın alma müdürüsün? Vatan bilgisayarda mı? ) Eğer gerçekten müdürsen, itiraf etmeliyim gerçekten çok başarılısın. Hem bu kadar hesap kitap bilmeyeceksin hemde hala satın alma müdürü olarak çalışabileceksin!!! Gerçekten büyük başarı...

Gel gelelim %8 mevzusuna. Hatırlarsan daha önce hesaplamıştık;

1. Resim İNDİRİMSİZ FİYAT : 1886 TL (%8 indirimli fiyatı : 1736 TL)
    2. Resim İNDİRİMSİZ FİYAT : 2372 TL

Yani ikiside indirimsiz fiyat ve arada 486 TL fark var. Ben bu farkı soruyorum? (Bu rakamların içinde indirim felan yok, MÜDÜR )

Hadi sen bi hesap yapta %8 indirim ile aradaki 486 TL farkı bi kapat bi görelim MÜDÜRÜM

Bak yemin ediyorum; %8 ile aradaki 486 TL farkın nasıl oluştuğunu matematik hesabı ile yaz, yemin ediyorum özür dileyeceğim senden ve bu tartışmayı bırakıcam.
    Satın alma müdürü olduğuna göre bu senin için zor olmasa gerek, iki dakika da yazarsın hadi bekliyorum müdürüm...

Hocam sizi "KAMPANYA" nın anlamı üzerinde düşünmeye davet ediyorum.

KAMPANYA. Yani tek üründe indirim yapmış adam. Yani diyor ki bu ürün KAMPANYAlı. Sizin resimde de KAMPANYA sekmesi seçili. Yani hem o üründe kampanya yapsın hem de %25 indirim yapsın istiyorsdunuz sanırım, ben de isterim mantıklı bir istek gerçekten de:)

• arkadaşlar boş tartışmalarla forumu kirletmek yerine, gerçekten piyasaya göre ucuz ürünler olabileceğini aklınıza getirip paylaşım yaparsanız, yada yapanlara engel olmazsanız bu konu amacına ulaşacaktır. bir çok üründe indirim yapılmamış olabilir, o kısmı beni ve eminim çoğu kişiyi hiç ilgilendirmiyor.

ben uzun zamandır samsung 40d7000 almayı düşünüyordum, nitekim dün topkapı'dan 2.734'e aldım. world'e 10 taksit ve 3 ay erteleme ile. şu anda bulabildiğim en düşük fiyat bu...
  • quote:

Konuya dönelim. indirim yoksa o kadar yolu boşuna gitmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

'agcao' başkalarına laf atıyorsun ama sanırım sende anlama sıkıntısı var...Adam defalarca anlatmış..
    Kampanyalı ürün oldugu için vatan yeni fiyat belirlemiş bu fiyatada kampanyalı fiyat %8 indirimli demiş..O %8 kampanyalı yazan fiyatın yanında bir tık daha var.Orda ise normal fiyat üzerinden hesaplanmış fiyat mevcut.
    Sendeki kafa biraz kalın oldugu için takmışım %8 de %8,arkadaşım adam kocaman kampanyalı fiyat yazmış..İsterse kampanyalı deyip 1000 lira yazar..Sende bindirim yapmış diye alma zaten..Alma ki stoklarda bir tane fazla olsun..İhtiyacı olanlar faydalansın indirimden.
    Dedigim dedik,Çaldıgım düdük diyorsun bu yanlış.Bi sakin kafa ile düşün.Burdaki kimse bunu sana anlatmak derdinde degil ama inanın 2 gündür sizin atışmanızdan sıkıldım..Konuda kalabalık bari yapma..

KESİNLİKLE KATILIYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

İNDİRİM BUGÜN DE DEVAM EDİYOR.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

xperia arc s'i elden 1330 tl'den ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa söylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedoff

ben 869 tl'ye sony ericsson xperia neo aldım, daha ucuza bulabilecek var mı?) neo v değil, neo'dan bahsediyorum.

Hangi mağazadan aldınız acaba? istanbuldaki mağazalarda xperia neo varmı? giden arkadaşlar lütfen yardım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

xperia arc s'i elden 1330 tl'den ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa söylesin

Mağazalarda xperia neo varmıydı arkadaş?

• mağazadaki %25 indirimde sitedeki gibi worldle axesimi kapsıyo
  • Artık ben bişey yazmıyorum. Bu konuyu okuyan arkadaşlardan da özür diliyorum sıktık onları.

Telefon bölümündeki sayfaların resmini (indirimsiz fiyatların) çektim. Gece 12:00'da %25 indirim sona erince tekrar resim çekip ikisini birden buraya koyucam. O zaman belli olur %25 den önce şişirme olmuş mu olmamış mı?
  • arkadaslar, agp sistemimi emekli edip sistem toplayayim dedim.

intel i7 2600=363$
    asus p8p67 le ddr3 2200mhz =155$
    kingston 8gb (2x4gb) hyprex ddr3 1600mhz cl9 =62$
    asus drw-23b3st =30$
    asus hd6850 gddr5 1gb 256bit= 210$
    cooler master rc690 II 80plus gx 650w midT atx kasa =179$
    wd 3.5" 1tb caviar black sata 3.0 64mb 7200 =165$

toplam 1978tl dedi vatan.

sizce nasil?
    pahali mi?
    parca secimleri mantikli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 27 Kasım 2011; 12:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

arkadaslar, agp sistemimi emekli edip sistem toplayayim dedim.

intel i7 2600=363$
    asus drw-23b3st =30$

sizce nasil?
    pahali mi?

Aslında bütçe meselesi fakat oyun için bence amd tabanlı bir sistem kurup daha uygun bir fiyata aynı performansı alabileceğini düşünüyorum.(Ekran kartı iyi olunca oyun için olduğunu varsaydım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

arkadaslar, agp sistemimi emekli edip sistem toplayayim dedim.

intel i7 2600=363$
    asus drw-23b3st =30$

sizce nasil?
    pahali mi?

Aslında bütçe meselesi fakat oyun için bence amd tabanlı bir sistem kurup daha uygun bir fiyata aynı performansı alabileceğini düşünüyorum.(Ekran kartı iyi olunca oyun için olduğunu varsaydım)

Amd sistemlerde ısınmıyo densene ısınma sorunu oluyo. Hele ki oyun için toplanmış pcde.

• butcem 2000tl.
    max, autocad icin istiyorum.

sistemi kasadaki arkadaslar topladi, bir bilene danismak istedim.

sizce fiyat indirimli mi?
    yorumlar icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 27 Kasım 2011; 12:49:24 >
  • quote:

butcem 2000tl.
    max, autocad icin istiyorum.

Ramde değişiklik yapabilirsiniz bence. Seçtiğiniz anakart 2200mhz ram e kadar destekliyo.
  • laider
    Bu aralar harddisk bakıyorum, WD caviar black yerine SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB öneririm. Ama dikkat et HD103SJ olacak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.