Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BATTLEFİELD 3 PC 83 TL ye aldım.Acaba daha ucuza ve mağaza fiyatı bulacak varmı ? Kaldı ki nette de bundan ucuzu yok.
  • Ben de yazılanları okuyarak İstanbul yolu üstündeki Vatan'a gittim.İndirim falan yoktu.Normal piyasa fiyatları.Hatta 200 metre gerideki carrefour turuncu indirimdeki lg dvd divx player in aynısı teknosa da 49 lira iken burada 69 liraydı.Yani varolan bir üründe bile bu kadar fiyat farkı olunca diğer ürünlerle karşılaştırma gereğini bile hissetmedim.6 ay önce aynı paraya mediamarktan kazan gibi çalışan hometech almıştım, lg yi görünce şaşırdım,üzüldüm.
    Tüm arkadaşlara tavsiyem,büyük para vereceğiniz bir ürün alacaksanız internetten,sanal mağazalardan tek tek karşılaştırın.Vatan,teknosa ya da mediamarkt farketmiyor: Bazı ürünler avantajlı,büyük bir çoğunluk ise saf balık arayan piyasa fiyatlar.
  • Valla istedikleri kadar indirim oranlarını 2 ile çarpıp 10'a bölüp karekökünü alsınlar farketmez. Ben cebimden kaç para çıkıyor ona bakarım.
    1524 TL'e SGS2 aldım peşin fiyatına 10 taksit. Piyasadaki en iyi fiyat bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 26 Kasım 2011; 22:45:55 >
  • ben ereyondan geçen sene samsung wave almıştım c5 electronics bandrollü kapalı kutu geldi öyle paralel maralel durumu yoktu orda
  • Bende amd işlemci, anakart ve ram almayı düşünüyorum. Acaba şunalrın fiyatları çok iyi dediğiniz ürünler varmı
  • Paralet ithalat ile resmi ithalat arasında ambalaj vs. bir fark olmuyor. Sadece Paralel ithalatlarda Türkiye genelinde garanti alamıyorsun ki oturduğunuz yer, satın aldığınız paralel ithalatçıya yakın değilse bu çok kötü birşey..

Bende fiyatların uygunluğuna bir örnek vermek isterim :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46d6510-3dledsmarttvfullhd-116cm,1920x1080,4xhdmi,dlna,400hz,3xusb,ue46d6510+2adetgozluk/productdetails.aspx?I_ID=55170

Bu TV'yi paralel ithalat dahil hiçbir yerde bu fiyata bulamazsınız.. :)

• iphone 4 1770 e düştü tam alacakken kaldırdılar
    iPad ler zaten bir gün önceden kaldırıldı
  • mağazalarda hp monitör var mı?
  • yarın kampanya devam etmeyecekmi?
  • Arkadaşlar vatan mağazalarında gerçekten indirim var, görmemek için kör olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

yarın kampanya devam etmeyecekmi?

bilen yok mu?
  • acer as3830tg nin fiyatı en uygun vatanda ama world kart yok indirim ne zamana kadar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

yarın kampanya devam etmeyecekmi?

bilen yok mu?

25-26-27 tarihleri yani yarın da internet sitesinde indirimler olacak ama mağazalardaki durum belirsiz..
    Yani mağazada indirim olup olmayacağını ne mağazadakiler biliyor ne de merkezin müşteri hizmetleri çalışanları..

yani bulduysan birşey internet veya mağaza, kaçırmayacaksın alacaksın, yarına allah kerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: incele

http://www.hepsiburada.com/Liste/playstation-3-move-baslangic-paketi/productDetails.aspx?productId=oyunakm149774&categoryId=33002138&SKU=OYUNAKM149774

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps3mvspstptn-ps-move-starter-pack/productdetails.aspx?I_ID=54439

HB indirimsiz fiyat ve aynı karta 10 değil 12 taksit.

BUYRUN size indirimsiz bir fiyat ve 20+5 indirimli VATAN fiyatı...

telefon fiyatlarını da koy.

eğer sırf %25 ilüzyonuna takılıp oraya giden insan varsa onlara zaten laf demeye gerek yok. piyasayı araştıran adam da zaten indirim mi bindirim mi onu anlayabilir.

ayrıca vatan'ı veya teknosa'yı burada karalayan arkadaşlar neyin peşinde onu da merak ediyorum. böyle bir başlık indirimli ürünlerin konuşulması gereken bir başlıkken cımbızla bindirimli ürünler seçilip onlar konuşuluyor. hangi mağazaya gidersen git fiyatını hak etmeyen birkaç tane ürün bulabilirsin.

• Pazar günü de mağazalarda devam eder mi acaba?
  • Bostancı mağazasına akşam 20.30'dan sonra uğradım çok kalabalık değildi ama istediğim ürünler de kalmamıştı.

Sitesinde bugüne özel diyor ama bence yarın da (pazar günü) devam eder, etse iyi olur.
  • yarinda dewam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jooe

quote:

Orijinalden alıntı: agcao

Arkadaşlar,

Birileri size %25 indirim var dedi diye kesin %25 olduğunu düşünmeyin.

Örnek;

SAMSUNG i9100 Galaxy S II CEP TELEFONU 16 GB VATAN İNDİRİMSİZ FİYATI : 2005 TL

Allah aşkına bu telefon nerde 2005 TL'ye satılıyor. indirimsiz fiyatı bu mu bu telefonun...

Ya kardeşim bu telefon için Samsung'un kendisinin belirlediği önerilen fiyat zaten 1849 TL
    Telpa
    Genpa

Ürünün teknosa da ki indirimsiz fiyatı bile 1849 TL

Vatan bunu %25 indirim yaptığını söyleyip kaça satıyor : 1524 TL
    Gerçekte yaptığı indirim % kaç : ((1849-1524)/1849)*100 = %17

%17 indirim yapıyosan %17 indirim yazacaksın, %25 yazıp, %17 yaparsan yalancısındır ( Evet su anda piyasada bu urun en uygun vatanda var ama bu vatanın yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.)

Sen simdi zaten resmi fiyatı 1849 TL olan ürüne 2005 TL normal fiyat etiketi yazıp %25 indirim yapmış gibi gösterip milleti kandırıyorsan, sen sahtekarsındır kardeşim, yalancısındır ve gelip burda bu sahtekarları savunuyorsan sen de onlar kadar sahtekarsındır.

Bu telefonun fiyatı piyasada 1638 - 1849 TL arası. (Paralel ithalat değil, Samsung Türkiye garantili fiyatlar)

Buyrun burdan; http://www.teknofiyat.com/?search=i9100

BU SADECE RASTGELE SEÇTİĞİM BİR ÜRÜN İÇİN ÇIKAN SONUÇ, eminim bu yalan indirimdeki ürünlerin %90'ında vardır, bir çoğunda çok daha yüksek bir fark çıkar.

Verdiğin linke şöyle bir baktım da BİMEKS dışındakilerin hepsi paralel ithalat (yani ürünleri kendileri getiriyor ve garantisi onlara ait) Bimeks de de KDV indirimi var yani kdv yi de koysan 1993 TL ye geliyor. (evet 12 TL daha uygunmuş).Ha bu tercih meselesidir. Ben garanti istemiyorum ucuz olsun bizim olsun derse insanlar buna eywallah. Ama yok ben arkasında Telpa gibi bir firma olsun isterseler o zaman fiyat 2000 TL. Kaldıki ÖTV ile fiyatlar yeni yükseldi yoksa önceden zaten bu cihaz 1600 küsürlere çıkmıştı piyasaya. ÖTV geldi kur yükseldi fiyatlar tavan yaptı. Ama bilinçli tüketici piyasayı bilen insan neyin ne olduğunu görür bilir çünkü araştırır(araştırmaktan kastım sadece internetdeki fiyatlara bakmak değil birebir görüşür,araştırır mesela ben TELPA'ya sordum satış yapan bayileriniz arasında nova ankara,ereyon,hızlı al,Gold pc gibi firmalar var mı diye bana verdikleri cevap YOK oldu).. Ama firmalara sorsan hepsi TELPA der geçer.Zaten insanlar burda yanılgıya düşüyor maalesef.

Hala yalan söylüyorsun...

TeknoFiyat sitesi, çalışma prensibi olarak paralel ithalat yapan firmaları listesinde göstermez. Listede gelen siteleri kontrol ettim, merak etme sen. HEPSİ SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ ÜRÜN.

Hadi sitelere girip bu yazıyı görmedin TELPA ile GENPA'nın sitesinede mi girmedin? Sadece TELPA'ya mı sordun, Birde GENPA'ya, BAŞARIYA sorsaydın. Türkiyede garantili ürün sadece TELPA'dan mı alınıyor? (Telpa'yı aramışken ürünün resmi fiyatınıda sorsaydın sana 1849 TL olduğunu söylerdiler.) Yalanında sonu gelmedi arkadaş. Fiyat araştırırklen gidip MEDIAMARKT ve ELEKTROWORLD mağazalarında ürünün indirimsiz fiyatı kaç lira gördün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

Paralet ithalat ile resmi ithalat arasında ambalaj vs. bir fark olmuyor. Sadece Paralel ithalatlarda Türkiye genelinde garanti alamıyorsun ki oturduğunuz yer, satın aldığınız paralel ithalatçıya yakın değilse bu çok kötü birşey..

Bende fiyatların uygunluğuna bir örnek vermek isterim :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46d6510-3dledsmarttvfullhd-116cm,1920x1080,4xhdmi,dlna,400hz,3xusb,ue46d6510+2adetgozluk/productdetails.aspx?I_ID=55170

Bu TV'yi paralel ithalat dahil hiçbir yerde bu fiyata bulamazsınız.. :)

Haklısın kardeşim, hiçbir yerde bu kadar düşük yok

AMA! Bu ürünün indirimsiz fiyatıda vatanın yazdığı gibi 4198 TL felan değil, 3500 TL civarı indirimsiz fiyatı. Buyur, şimdi buna %25 indirim hesapla ne oluyor? 3500 - 875 = 2625 TL oluyor. Vatan satabilir mi bu fiyata bu tv'yi? Satamaz, zarar eder. Eee ama müşterinin dikkatini çekmek için %25 indirim diye bas bas bağırıyor. Sonuç olarak yapacak tek şey kalıyor, önce fiyatları şişirirsin sonra şişmiş fiyatlar üzerinden %25 indirim yaparsın. Böylece iki sorunda hallolmuş olur. İnsanlar %25 indirim var sanıp mağazaya koşar, Aslında o oranda indirim felan yok, ortada dönen bütün numara bu...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.