Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %20+%5 İndirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
17.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayağı iyiymiş indirimps3 mw2 38 tl bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
    ssd'ler nasıl öldü ya?

OCZ ise ölebiliyorlar! Yeteri kadar meraklı ve sabırlıysanız kurtarabiliyorsunuz, ama tekrar ölmeyeceğinin garantisi yok.

Bakalım benim TV'yi ne zaman kargolayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

arkadaslar, agp sistemimi emekli edip sistem toplayayim dedim.

intel i7 2600=363$
    asus p8p67 le ddr3 2200mhz =155$
    kingston 8gb (2x4gb) hyprex ddr3 1600mhz cl9 =62$
    asus drw-23b3st =30$
    asus hd6850 gddr5 1gb 256bit= 210$
    cooler master rc690 II 80plus gx 650w midT atx kasa =179$
    wd 3.5" 1tb caviar black sata 3.0 64mb 7200 =165$

toplam 1978tl dedi vatan.

sizce nasil?
    pahali mi?
    parca secimleri mantikli mi?

Hocam işlemciyi biraz düşürüp ssd ekleseniz ?

render icin cpu lazim ama 1tb hdd den vazgecip ssd alabilirim.
    iki arkadasim ssd leri pespese olunce aklimdan cikarmistim acikcasi.

peki kasa ve psuyu degistirmelimiyim sizce?

ssd'ler nasıl öldü ya?

Tam markalarini bilmiyorum ama ikisi de aksam kapatiyorlar, sabah acinca ssd den tik yok. Vatana goturup ugrastiklarini hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 27 Kasım 2011; 18:40:19 >

• beyler vatan dan dual core e6600 aldım ama hizlial da 20 tl hediye çekiyle daha ucuza geliyormuş...hemen vatan a iptal mesajı yolladım ama içimden bir his pek takmayacaklarını söylüyor. sizce ne yapmalıyım henüz tedarik aşamasında yazıyor...
  • ben az çnce profilo teknosadan 849 tl'ye experia aldım %10 axess puanım hemen yüklendi şimdi telefon için neler yapabilirim bunları karıştırıyorum...
  • siparişi iptal etmek istiyorum kargoyu geri göndersem iptal olmuş oluyor mu? yoksa kargoyu alıp sonra tekrar geri kargolamak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 27 Kasım 2011; 20:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

ben az çnce profilo teknosadan 849 tl'ye experia aldım %10 axess puanım hemen yüklendi şimdi telefon için neler yapabilirim bunları karıştırıyorum...

experia ne ? bilgi verirken azıcık özenli olun yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornban

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

ben az çnce profilo teknosadan 849 tl'ye experia aldım %10 axess puanım hemen yüklendi şimdi telefon için neler yapabilirim bunları karıştırıyorum...

experia ne ? bilgi verirken azıcık özenli olun yahu.

http://lmgtfy.com/?q=experia
  • Siparişi havale ile geçtim ama daha ödemedim. Yarın ödesem olur sorun mu? Kampanya bitse filan?
  • pardon o zaman sony experia v aldım
  • belli başlı ürünlerde gerçek indirim var gerisi hikaye vatanın her zaman ki muhabbetleri vatandan ürün almak şans işi alırsın bi problem çıktı mı yandın allah kurtarsın 2. gününden servise koşturursun çok sıcak fırsat olmadıkça birşey almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Siparişi havale ile geçtim ama daha ödemedim. Yarın ödesem olur sorun mu? Kampanya bitse filan?

Genelde internet siparişleri havale için 48 saat süre verirler.Bu süre içerisinde havale gelmezse iptal ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Siparişi havale ile geçtim ama daha ödemedim. Yarın ödesem olur sorun mu? Kampanya bitse filan?

Genelde internet siparişleri havale için 48 saat süre verirler.Bu süre içerisinde havale gelmezse iptal ederler

Teşekkürler onu biliyorum ama kampanya yarın biterse yine aynı fiyatı ödeyerek alabilirim değil mi?
  • mağazadan Xperia arc s aldım, indirim %20 değil %20+5'di
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

siparişi iptal etmek istiyorum kargoyu geri göndersem iptal olmuş oluyor mu? yoksa kargoyu alıp sonra tekrar geri kargolamak zorunda mıyım?

Kardeşim, eğer sipariş onaylanmadan/kargoya verilmeden iptal edebiliyorsan et. Aksi durumda kargo eline geldikten sonra yasal olarak mazeretsiz 7 gün içinde iade hakkın var ama (internetten yapılan alış verişlerde tüketici kanunları söyler bunu) ben tavsiye etmem. Eğer kargoyu geri gönderip paranı iade almak istersen o süreç uzar, 1-1,5 aydan önce paranı iade alamazsın. Bu hep böyle olur. Dediğim gibi eğer kargo sana gelirse bence iade ile hiç uğraşma, 20 liralık farkı "canım sağolsun" de unut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Teşekkürler onu biliyorum ama kampanya yarın biterse yine aynı fiyatı ödeyerek alabilirim değil mi?

Bende aynı durumdayım. Yarın havale yapacağım. İnşallah fiyat arttırımı yapmazlar.
  • aklınız varsa internette alışveriş yapın , mağaza çalışanlarını görüp gününüzün bereketini kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Bir buçuk ay oldu vatan'a yolladığım arızalı ürünü geri almaya çalışıyorum. Yensini zaten yollamıyorlar. Arızalı olanı geri istiyorum. Sabrım kalmadı artık.

Ne güzel, bırakın yollamasınlar. Bekleyin 30 iş!!! günü geçsin, çaktırmayın Sonra verin hakem heyetine alın paranızı geri

quote:

render icin cpu lazim ama 1tb hdd den vazgecip ssd alabilirim.
    iki arkadasim ssd leri pespese olunce aklimdan cikarmistim acikcasi.
    peki kasa ve psuyu degistirmelimiyim sizce?

Eğer render ağırlıklı çalışacaksanız
    Kullandığınız program GPU encoding destekliyormu?
    Evet) CPU'dan kısın hatta uygun AMD sistem toplayın. Alabildiğiniz en iyi ekran kartını alın. Program CUDA destekliyorsa kesinlikle Nvidia alın.
    Hayır) Alabildiğiniz en iyi cpu'yu alın, AMD bulldozer işlemcileri güzel fiyat/performans işlemcileri. Orta halli bir ekran kartı işinizi fazlasıyla görür.

SSD'leri bende araştırdım. Sağlam oyun kasmıyorsanız bence girmeyin. Gereksiz bir lüks olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

aklınız varsa internette alışveriş yapın , mağaza çalışanlarını görüp gününüzün bereketini kaçırmayın

sizin başınıza ne geldi hocam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.